| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Tajland u Život i Stil forumu; eto ljudi, odoh ja na tajland u 1.mjesecu, neće me biti 2 mjeseca skoro idem gore malo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Tajland eto ljudi, odoh ja na tajland u 1.mjesecu, neće me biti 2 mjeseca skoro idem gore malo sve proputovati, pa ako je netko bio neka mi da neke savjete i malo kaže kako je sve gore planiram obići sva otočja gore i posjetiti kambodžu evo malo fotki ovo je ko phi phi island ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 15-09-06 u 22:02. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator | Re: Tajland hhahahah, rentat ću si trebu na mjesec dana, košta me 100$ i još toliko da je nahranim, neka mi nosi stvari i masira kad god poželim, 200$ mjesečno je niš ![]() tam ima pun kurac kurvi morat ću stalno slikati i ići u internet kafić da vam slike šaljem ![]()
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 15-09-06 u 22:09. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 28
Poruka: 352
![]() | Re: Tajland Kiki ja bi te nekaj zamolio.Kad već ideš na Tajland siguno češ posjetiti i nekakav turnir.Ak imaš kakve prilike sve poslikat,mislim više one običaje prije ulaska u meč i proceduru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: tajland |
« Vietnam
|
Za kampere i putnike »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:22.

pametni znaju