| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Tajland u Život i Stil forumu; oko 1000 eura... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tajland na Last minute centar : last minute putovanja ima karata za Bangkok od 4300 kn nadalje (karte su s polaskom iz munchena ili beča)
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-03-07 Godina: 26
Poruka: 40
![]() | Re: Tajland ako je netko za tajland u 7./8. mjesecu nek mi se javi. imam volje, nesto para al mi se ne ide sama a ovim mojima il fali jeno il fali drugo...uvijek im nesto fali... ajde narode, idemo na thailand ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-07 Godina: 24
Poruka: 56
![]() | Ako imaš priliku,samo ti odi. Thailand je predivna zemlja,ljudi su fenomenalni... Put te malo ubije ali vrijedno je posjeta toj zemlji. I naravno,ako ideš,nikako nemoj preko agencije jer ti bez veze naplačuju abnormalne cijene zbog njihovih "obilazaka",dok ti je puno jeftinije i zanimljjivije sve što te zanima proučiti na netu i sam posjetiti ili sa ekipom što je još bolje.... Lako se je snaći jer svi govore i razumiju engleski,na kraju krajeva oni i žive samo od turizma i .....žena...naravno njihovih...!! Prije puta trebaš pogledati na netu što od lijekova možeš unjeti u njihovu zemlju jer oni su što se toga tiče jako strogi kao i u pogledu droge...pa čisto da ne bi zaglavio tamo..... Naravno,bilo bi ti super kada si već tamo posjetiti i Viet nam koji ti je od Bangkoka udaljen avionm nekih sat,sat i pol a stvarno ga treba vidjeti jer takvu ludnicu po cestama nisi sigurno vidio nigdje na svijetu.....!! Od Thailanda,predivni su Phi Phi otoci,HuaHin kao južna obala Thailanda gdje je i kraljeva rezidencija a i plaže su predivne...te Phuket koji je kao naj IN destinacija Thailanda jer sve poznate face ui glumci odlaze upravo tamo... Bangkok je barem mene najviše razočarao a i mirisi su tamo nesnošljivi pa se pripremi i na to... A što se hrane tiče,pripremi se na mršavljenje.. ![]() I na kraju,želim ti ugodan put,odličnu z7abavu tamo i puno,puno masažica... ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Posavina
Poruka: 107
![]() | Re: Tajland Citat:
A Novu godinu cu ako Bog da dočekat ovdje i to tačno u ponoc zakoračiću na tlo ovog vulkanskog otoka : ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tajland bila na tajlandu samo, putovala sam s mamom radi posla ( prošle godine u drugom mjesecu) i morale smo se vratit već nakon 7 dana što je malo bio bed jer ti jako puno otpada na put, pa dođeš tam pa te ubije vremenska razlika u pojam, po noći nisam spavala uopće, bila sam ko sova i onda kad se nakon tih tjedan dana uspiješ malo priviknut na tu razliku, klimu, onda smo putovale nazad i opet kad sam došla tu-isti drek, opet mi je trebalo jedno 4-5 dana da uđem u normalu s vremenom, jel jutro?jel to sumrak? ![]() al, svejedno bilo je predivno! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: tajland |
« Vietnam
|
Za kampere i putnike »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:31.

pametni znaju 
Z A N I M L J I V O