Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Tajland u Život i Stil forumu; oko 1000 eura...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-11-06, 17:43   #11 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,639
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Tajland

oko 1000 eura
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-11-06, 01:48   #12 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ako bi mogao snimiti neka muay thai preseravanja i postat ovdje bio bih zahvalan
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 17:42   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,120
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

na Last minute centar : last minute putovanja
ima karata za Bangkok od 4300 kn nadalje
(karte su s polaskom iz munchena ili beča)
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 17:59   #14 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,639
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ja ne idem preko agencije ništa
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-06, 20:16   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-11-06
Godina: 18
Poruka: 460
WC NeT se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku WC NeT

nebi ni ja..... jedino da se skupi nekakva dobra ekipa onda bi samo što je to nemoguće.
Odgovori sa citatom
Star 11-04-07, 10:13   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-03-07
Godina: 26
Poruka: 40
sabajta007 se izdvaja iz mase

ako je netko za tajland u 7./8. mjesecu nek mi se javi. imam volje, nesto para al mi se ne ide sama a ovim mojima il fali jeno il fali drugo...uvijek im nesto fali... ajde narode, idemo na thailand
sabajta007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 11:38   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-11-07
Godina: 24
Poruka: 56
radiolog-hr se izdvaja iz mase
Talking Re: Tajland

Ako imaš priliku,samo ti odi. Thailand je predivna zemlja,ljudi su fenomenalni... Put te malo ubije ali vrijedno je posjeta toj zemlji.
I naravno,ako ideš,nikako nemoj preko agencije jer ti bez veze naplačuju abnormalne cijene zbog njihovih "obilazaka",dok ti je puno jeftinije i zanimljjivije sve što te zanima proučiti na netu i sam posjetiti ili sa ekipom što je još bolje.... Lako se je snaći jer svi govore i razumiju engleski,na kraju krajeva oni i žive samo od turizma i .....žena...naravno njihovih...!!
Prije puta trebaš pogledati na netu što od lijekova možeš unjeti u njihovu zemlju jer oni su što se toga tiče jako strogi kao i u pogledu droge...pa čisto da ne bi zaglavio tamo.....
Naravno,bilo bi ti super kada si već tamo posjetiti i Viet nam koji ti je od Bangkoka udaljen avionm nekih sat,sat i pol a stvarno ga treba vidjeti jer takvu ludnicu po cestama nisi sigurno vidio nigdje na svijetu.....!!

Od Thailanda,predivni su Phi Phi otoci,HuaHin kao južna obala Thailanda gdje je i kraljeva rezidencija a i plaže su predivne...te Phuket koji je kao naj IN destinacija Thailanda jer sve poznate face ui glumci odlaze upravo tamo...

Bangkok je barem mene najviše razočarao a i mirisi su tamo nesnošljivi pa se pripremi i na to...
A što se hrane tiče,pripremi se na mršavljenje..

I na kraju,želim ti ugodan put,odličnu z7abavu tamo i puno,puno masažica...
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 11:56   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 107
gajnc_nova

Citat:
Pravi autor: sabajta007 Pogledaj Poruke
ako je netko za tajland u 7./8. mjesecu nek mi se javi. imam volje, nesto para al mi se ne ide sama a ovim mojima il fali jeno il fali drugo...uvijek im nesto fali... ajde narode, idemo na thailand
Evo ja cu ici u tom periodu pa čučemo se. Ostavi mi e-mail na PM.

A Novu godinu cu ako Bog da dočekat ovdje i to tačno u ponoc zakoračiću na tlo ovog vulkanskog otoka :

gajnc_nova je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 15:05   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

bila na tajlandu samo, putovala sam s mamom radi posla ( prošle godine u drugom mjesecu) i morale smo se vratit već nakon 7 dana što je malo bio bed jer ti jako puno otpada na put, pa dođeš tam pa te ubije vremenska razlika u pojam, po noći nisam spavala uopće, bila sam ko sova i onda kad se nakon tih tjedan dana uspiješ malo priviknut na tu razliku, klimu, onda smo putovale nazad i opet kad sam došla tu-isti drek, opet mi je trebalo jedno 4-5 dana da uđem u normalu s vremenom, jel jutro?jel to sumrak?

al, svejedno bilo je predivno!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-12-07, 16:03   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-11-07
Godina: 24
Poruka: 56
radiolog-hr se izdvaja iz mase

Da li možda ide netko u veljači 2008 na Thailand????
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: tajland

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108