Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Život i Stil forumu; iscrpio me jucerasnji trekking. e zato cu se danas samo izlezavat. uzimam bamboo lezaljku i spustam se na plazu. smjestam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-03-07, 18:35   #101 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 27
Poruka: 308
romano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznat
Re: Thailand - putopis

iscrpio me jucerasnji trekking. e zato cu se danas samo izlezavat.

uzimam bamboo lezaljku i spustam se na plazu. smjestam se ispod suncobrana, koja milina.

promatram psecu obitelj, mamu, tatu i malo stene koji zive na plazi. dok mama i tata drijemaju na suncu, stene trckara okolo i igra se u pijesku.

dan provodim u kupanju i izlezavanju u plicaku.

poslijepodne je i lovi me glad. odlazim prosetat u potragu za hranom. pronalazim jednu od lokalnih prcvarnica koja mi izgleda zanimljivo. mali otvoreni restorancic je muslimanski pa se sjedi na podu. kuharice i konobarice su bose s maramama preko glave. u jednom od kuteva sjedi glavni lik koji kontrolira situaciju. restorancic i nije najcisci koji sam vidio u zivotu.

narucujem si prawn soup i przenu rizu s ribljim curryem. a onda iznenadjenje. iz oba jela dolazi onaj miris o kojem razmisljam jos od krabija. da do kraja zivota jedem ova dva jela ne bi se uopce bunio.

kako bi bio siguran da sam se dovoljno najeo narucujem si jos banana pancake i lemon shake. dok jedem desert klinac na sredini restaca kenja po podu. o majke ti. konobarica na brzinu skuplja govno i nastavlja raznosit hranu. drago mi je da nisam imao nikaj u toj narudzbi.

kasnije od kuharice pokusavam saznat sastojke klope, no to je nemoguca misija. sve kaj zna od engleskog je brojat do 10.

sit se spustam na plazu i promatram svoj zadnji sumrak s hat phra ae-a.

Zadnji Uredio romano : 30-08-09 u 01:54.
romano je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 04:57   #102 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 28
Poruka: 2
Silvek se izdvaja iz mase
Smile Re: Thailand - putopis

E, Romule, svaka ti cast.

Do sad nisam čitao o tvojim dozivljajima, pa sam oko ponoci rekao - da vidim malo prije spavanja kako mu je tamo...

Uglavnom, uzivao sam citajuci, jedino sam te poceo psovati kad sam skuzio da je već skoro 4 ujutro a ja još uvijek citam i citam....

Onda sam naišao na post o Oliveru i tragu u beskraju pa si mi sada opet drag.

S gustom cekam nastavak.

Btw, primjetio sam da si prestao spominjati cijene.... sada si prikriveni djiber?:
Silvek je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 13:37   #103 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 5
ElMagnifico se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Silvek Pogledaj Poruke

Do sad nisam čitao o tvojim dozivljajima, pa sam oko ponoci rekao - da vidim malo prije spavanja kako mu je tamo...

Uglavnom, uzivao sam citajuci, jedino sam te poceo psovati kad sam skuzio da je već skoro 4 ujutro a ja još uvijek citam i citam....

S gustom cekam nastavak.

Btw, primjetio sam da si prestao spominjati cijene.... sada si prikriveni djiber?:
Alo silvijeeeeeee.... pozdrav....

Vrati se Romuleeee ,, tvoje ovce cekaju teeee....
ElMagnifico je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 13:38   #104 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 23
Poruka: 18,232
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

sutra mu avion u 2 leti iz istanbula, znači oko 4 je u zg, idemo svi na aeordrom
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 13:53   #105 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-02-07
Poruka: 23
Shuto se izdvaja iz mase

Docek Romana ko Vaterpolista.. !!!!

Organizirani prijevoz buseva krece sa autobusnog kolodvora u 1h. ! ko je zainteresiran neka dojde slobodno.. Dijelimo besplatne zastavice sa likom i dijelom Romana. Majce su po povoljnoj cijeni od 40kn komad!

Svi su pozvani !!
Shuto je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 14:07   #106 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 23
Poruka: 18,232
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

looooool shuto hahahhah
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 17:35   #107 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-03-07
Godina: 28
Poruka: 40
sabajta007 se izdvaja iz mase

romano dobro dosao u skromni zagreb. tvoji čitači te pozdravljaju. ave
sabajta007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 08:24   #108 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

Viva Romano
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 20:08   #109 (permalink)
V.I.P. Član

romano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Silvek Pogledaj Poruke

S gustom cekam nastavak.

hvala.

ne, jos uvijek sam javni, samo vec su mi postale normalne pa ih vise ne spominjem.
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 20:11   #110 (permalink)
V.I.P. Član

evo ljudi ja se vratio.

puno hvala svima na dobrodoslici. ostao sam iznenadjen.

uskoro slijedi nastavak kraja koji sam ostao duzan. a i slike.

pozz svima.
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: backpacking, hoteli tajland, put na tajland, putovanje, smjestaj tajland, tajland, tajland putovanje, zabava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114