Stranica 11 od 29 PrvoPrvo ... 67891011121314151621 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 101 do 110 od 285

Thailand - Cambodia - putopis i slike

Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; iscrpio me jucerasnji trekking. e zato cu se danas samo izlezavat. uzimam bamboo lezaljku i spustam se na plazu. smjestam ...

V.I.P. Član Avatar od korisnika romano
    Datum registracije
    02-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    312
    Liked
    0 times

Re: Thailand - putopis

iscrpio me jucerasnji trekking. e zato cu se danas samo izlezavat.

uzimam bamboo lezaljku i spustam se na plazu. smjestam se ispod suncobrana, koja milina.

promatram psecu obitelj, mamu, tatu i malo stene koji zive na plazi. dok mama i tata drijemaju na suncu, stene trckara okolo i igra se u pijesku.

dan provodim u kupanju i izlezavanju u plicaku.

poslijepodne je i lovi me glad. odlazim prosetat u potragu za hranom. pronalazim jednu od lokalnih prcvarnica koja mi izgleda zanimljivo. mali otvoreni restorancic je muslimanski pa se sjedi na podu. kuharice i konobarice su bose s maramama preko glave. u jednom od kuteva sjedi glavni lik koji kontrolira situaciju. restorancic i nije najcisci koji sam vidio u zivotu.

narucujem si prawn soup i przenu rizu s ribljim curryem. a onda iznenadjenje. iz oba jela dolazi onaj miris o kojem razmisljam jos od krabija. da do kraja zivota jedem ova dva jela ne bi se uopce bunio.

kako bi bio siguran da sam se dovoljno najeo narucujem si jos banana pancake i lemon shake. dok jedem desert klinac na sredini restaca kenja po podu. o majke ti. konobarica na brzinu skuplja govno i nastavlja raznosit hranu. drago mi je da nisam imao nikaj u toj narudzbi.

kasnije od kuharice pokusavam saznat sastojke klope, no to je nemoguca misija. sve kaj zna od engleskog je brojat do 10.

sit se spustam na plazu i promatram svoj zadnji sumrak s hat phra ae-a.
    Zadnji Uredio romano : 30-08-09 u 01:54

Starter
    Datum registracije
    01-04-07
    Starost
    30
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Smile Re: Thailand - putopis

E, Romule, svaka ti cast.

Do sad nisam čitao o tvojim dozivljajima, pa sam oko ponoci rekao - da vidim malo prije spavanja kako mu je tamo...

Uglavnom, uzivao sam citajuci, jedino sam te poceo psovati kad sam skuzio da je već skoro 4 ujutro a ja još uvijek citam i citam....

Onda sam naišao na post o Oliveru i tragu u beskraju pa si mi sada opet drag.

S gustom cekam nastavak.

Btw, primjetio sam da si prestao spominjati cijene.... sada si prikriveni djiber?:

Starter
    Datum registracije
    27-02-07
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Silvek Pogledaj Poruke

Do sad nisam čitao o tvojim dozivljajima, pa sam oko ponoci rekao - da vidim malo prije spavanja kako mu je tamo...

Uglavnom, uzivao sam citajuci, jedino sam te poceo psovati kad sam skuzio da je već skoro 4 ujutro a ja još uvijek citam i citam....

S gustom cekam nastavak.

Btw, primjetio sam da si prestao spominjati cijene.... sada si prikriveni djiber?:
    Alo silvijeeeeeee.... pozdrav....

Vrati se Romuleeee ,, tvoje ovce cekaju teeee....

Hard Sports Avatar od korisnika Pretorian
    Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,027
    Liked
    416 times

sutra mu avion u 2 leti iz istanbula, znači oko 4 je u zg, idemo svi na aeordrom

Starter
    Datum registracije
    25-02-07
    Poruka
    44
    Liked
    0 times

Docek Romana ko Vaterpolista.. !!!!

Organizirani prijevoz buseva krece sa autobusnog kolodvora u 1h. ! ko je zainteresiran neka dojde slobodno.. Dijelimo besplatne zastavice sa likom i dijelom Romana. Majce su po povoljnoj cijeni od 40kn komad!

Svi su pozvani !!

Hard Sports Avatar od korisnika Pretorian
    Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,027
    Liked
    416 times

looooool shuto hahahhah

Starter
    Datum registracije
    20-03-07
    Starost
    29
    Poruka
    40
    Liked
    0 times

romano dobro dosao u skromni zagreb. tvoji čitači te pozdravljaju. ave

Regularni forumaš Avatar od korisnika gollum007
    Datum registracije
    07-02-07
    Poruka
    338
    Liked
    0 times

Viva Romano

Datum registracije
    02-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    312
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Silvek Pogledaj Poruke

S gustom cekam nastavak.

hvala.

ne, jos uvijek sam javni, samo vec su mi postale normalne pa ih vise ne spominjem.

Datum registracije
    02-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    312
    Liked
    0 times

evo ljudi ja se vratio.

puno hvala svima na dobrodoslici. ostao sam iznenadjen.

uskoro slijedi nastavak kraja koji sam ostao duzan. a i slike.

pozz svima.

Lajkaj nas na Facebooku