| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Život i Stil forumu; iscrpio me jucerasnji trekking. e zato cu se danas samo izlezavat. uzimam bamboo lezaljku i spustam se na plazu. smjestam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 27
Poruka: 308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis iscrpio me jucerasnji trekking. e zato cu se danas samo izlezavat. uzimam bamboo lezaljku i spustam se na plazu. smjestam se ispod suncobrana, koja milina. promatram psecu obitelj, mamu, tatu i malo stene koji zive na plazi. dok mama i tata drijemaju na suncu, stene trckara okolo i igra se u pijesku. dan provodim u kupanju i izlezavanju u plicaku. poslijepodne je i lovi me glad. odlazim prosetat u potragu za hranom. pronalazim jednu od lokalnih prcvarnica koja mi izgleda zanimljivo. mali otvoreni restorancic je muslimanski pa se sjedi na podu. kuharice i konobarice su bose s maramama preko glave. u jednom od kuteva sjedi glavni lik koji kontrolira situaciju. restorancic i nije najcisci koji sam vidio u zivotu. narucujem si prawn soup i przenu rizu s ribljim curryem. a onda iznenadjenje. iz oba jela dolazi onaj miris o kojem razmisljam jos od krabija. da do kraja zivota jedem ova dva jela ne bi se uopce bunio. kako bi bio siguran da sam se dovoljno najeo narucujem si jos banana pancake i lemon shake. dok jedem desert klinac na sredini restaca kenja po podu. o majke ti. konobarica na brzinu skuplja govno i nastavlja raznosit hranu. drago mi je da nisam imao nikaj u toj narudzbi. kasnije od kuharice pokusavam saznat sastojke klope, no to je nemoguca misija. sve kaj zna od engleskog je brojat do 10. sit se spustam na plazu i promatram svoj zadnji sumrak s hat phra ae-a. Zadnji Uredio romano : 30-08-09 u 01:54. |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-04-07 Lokacija: metropola Godina: 28
Poruka: 2
![]() | E, Romule, svaka ti cast. Do sad nisam čitao o tvojim dozivljajima, pa sam oko ponoci rekao - da vidim malo prije spavanja kako mu je tamo... ![]() Uglavnom, uzivao sam citajuci, jedino sam te poceo psovati kad sam skuzio da je već skoro 4 ujutro a ja još uvijek citam i citam.... Onda sam naišao na post o Oliveru i tragu u beskraju pa si mi sada opet drag. S gustom cekam nastavak. Btw, primjetio sam da si prestao spominjati cijene.... sada si prikriveni djiber?: ![]() |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 5
![]() | Re: Thailand - putopis Citat:
Vrati se Romuleeee ,, tvoje ovce cekaju teeee.... | |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-02-07
Poruka: 23
![]() | Re: Thailand - putopis Docek Romana ko Vaterpolista.. !!!! Organizirani prijevoz buseva krece sa autobusnog kolodvora u 1h. ! ko je zainteresiran neka dojde slobodno.. Dijelimo besplatne zastavice sa likom i dijelom Romana. Majce su po povoljnoj cijeni od 40kn komad! Svi su pozvani !! ![]() |
| | |
| | #109 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis Citat:
![]() ne, jos uvijek sam javni, samo vec su mi postale normalne pa ih vise ne spominjem. ![]() | |
| | |
| | #110 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis evo ljudi ja se vratio. puno hvala svima na dobrodoslici. ostao sam iznenadjen. ![]() uskoro slijedi nastavak kraja koji sam ostao duzan. a i slike. ![]() pozz svima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: backpacking, hoteli tajland, put na tajland, putovanje, smjestaj tajland, tajland, tajland putovanje, zabava |
« Put oko svijeta - biciklom
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:33.

konobarica na brzinu skuplja govno i nastavlja raznosit hranu.