| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Život i Stil forumu; Docek Romana ko Vaterpolista.. !!!! Organizirani prijevoz buseva krece sa autobusnog kolodvora u 1h. ! ko je zainteresiran neka dojde slobodno.. Dijelimo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-02-07
Poruka: 24
![]() | Re: Thailand - putopis Docek Romana ko Vaterpolista.. !!!! Organizirani prijevoz buseva krece sa autobusnog kolodvora u 1h. ! ko je zainteresiran neka dojde slobodno.. Dijelimo besplatne zastavice sa likom i dijelom Romana. Majce su po povoljnoj cijeni od 40kn komad! Svi su pozvani !! ![]() |
| | |
| | #115 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis Citat:
![]() ne, jos uvijek sam javni, samo vec su mi postale normalne pa ih vise ne spominjem. ![]() | |
| | |
| | #116 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis evo ljudi ja se vratio. puno hvala svima na dobrodoslici. ostao sam iznenadjen. ![]() uskoro slijedi nastavak kraja koji sam ostao duzan. a i slike. ![]() pozz svima. |
| | |
| | #117 (permalink) |
| charolastra | Re: Thailand - putopis Dobrodošao nazad Užitak te je čitati, jedva čekam nastavak ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: backpacking, hoteli tajland, put na tajland, putovanje, smjestaj tajland, tajland, tajland putovanje, zabava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:15.

)