Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Život i Stil forumu; i ja mislim da se nekaj čudno događa u njihovim glavama pa ti super pišeš Romano ovo je van ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-04-07, 09:49   #131 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase
Re: Thailand - putopis

i ja mislim da se nekaj čudno događa u njihovim glavama pa ti super pišeš Romano ovo je van svake pameti ko hoče nek čita i nek uživaa koga ne zanima nek samo mi raspoloženje pokvare te glupače piši ti i dalje super pišeš uživam u čitanju tvojih doživljaja i vjerno ih prenosiš tak da ni ne moram ići u tajland....
gollum007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 14:10   #132 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
zena_zmaj se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: gollum007 Pogledaj Poruke
i ja mislim da se nekaj čudno događa u njihovim glavama pa ti super pišeš Romano ovo je van svake pameti ko hoče nek čita i nek uživaa koga ne zanima nek
Drago mi je da ti se Romano svida, ali sorry, on je ozenjen...
zena_zmaj je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 14:19   #133 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: romano Pogledaj Poruke

sad stvarno ne znam kak će proć kad te budem sljedeći put osiguravao. možda će mi uže slučajno proklizat.
Meni se cini da si ti ocito zaboravio na nesto sto se zove Osveta Matildine Sapice

zena_zmaj je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 15:06   #134 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

Ma jebe mi se ko je ko ja imam godina za vas dvoje. Globalno gledajuci samo tekstove sve je ok, a to kaj vi imate među sobom to me uopče nezanima.

adio malena
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 15:20   #135 (permalink)
Regularni forumas

NHF

Zadnji Uredio zena_zmaj : 19-04-07 u 15:27.
zena_zmaj je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 18:59   #136 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-04-07
Godina: 30
Poruka: 5
jazavac se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ljubica1975 Pogledaj Poruke
Svima zainteresiranima za jugo-istocnu Aziju, javite se slobodno ako trebate pomoc, ja sam posljednjih 5 mjeseci putovala od Kine do Singapura: Kina, Hong Kong, Tajland, Laos, Vietnam, Kambodza, Filipini, Malezia, Borneo, Singapur.
BOK.PAR PITANJA:kakva je procedura za vize u tim zemljama,treba li puno love,čime si putovala iz jedne u drugu zemlju,dal si uzela povratnu avio kartu i sl.i zanima me da li nosiš putovnicu i svu lovu sa sobom kad ideš npr.van u provod,na neki izlet...ili se može pustit hostelu,mada mi to ne izgleda baš sigurno?ja sam osobno bio 3 puta na baliju ali poslovno tako da sam odsjedao u hotelu,nisam se brinuo za vizu i sve te ceremonije.al želim napravit jedno putovanje od bar mj.dana,ruksak na leđa i vozi miško.
jazavac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 20:52   #137 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 25
Poruka: 303
romano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznat

gollum ne brini, post od zene zmaj je zajebancija. znamo se i vec me cijeli tjedan zeza za to.
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 21:00   #138 (permalink)
V.I.P. Član

romano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: zena_zmaj Pogledaj Poruke
Drago mi je da ti se Romano svida, ali sorry, on je ozenjen...

e to nećeš tako skoro doživjet.
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 22:18   #139 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,412
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

za sve ovo bih ti dao da mogu 10000 rep+ bodova, i da to možeš kod buraza zamjenit za eure, ali nemogu, osigurao se , super tekstovi, vidim i super putovanje, žao mi je što to nisam čitao od početka i pratio kao neku seriju.
nemam riječi zapravo, ovako nešto dobro još dosad nisam čitao na forumu.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 22:31   #140 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: jazavac Pogledaj Poruke
BOK.PAR PITANJA:kakva je procedura za vize u tim zemljama,treba li puno love,čime si putovala iz jedne u drugu zemlju,dal si uzela povratnu avio kartu i sl.i zanima me da li nosiš putovnicu i svu lovu sa sobom kad ideš npr.van u provod,na neki izlet...ili se može pustit hostelu,mada mi to ne izgleda baš sigurno?ja sam osobno bio 3 puta na baliju ali poslovno tako da sam odsjedao u hotelu,nisam se brinuo za vizu i sve te ceremonije.al želim napravit jedno putovanje od bar mj.dana,ruksak na leđa i vozi miško.
eto, nije meni namijenjeno pitanje ali mogu dati par savjeta.

kaj se tiče viza možeš ih više manje bez problema radit na granicama (tajland, laos, kambodža, vietnam, malezija, burma, singapur, ostalo ne znam ali pretpostavljam da je isto). ako ti je tajland prva destinacija sve bi trebao moći srediti i u ambasadama u bangkoku što je malo veća zajebancija jer su razasute po gradu. vizu za tajland najbolje je sredit u zagrebu. konzulat je u gundulićevoj. jednokratni ulaz - 180 kuna. svaki slijedeći isto toliko.

transport je svakome na volju. postoji više regionalnih avio kompanija koje povezuju gradove i države jugoistočne azije.ovisno o destinaciji, cijene se kreću od prihvatljivih pa do pretjerano nabijenih.

zanimljiviji i puno jeftiniji način je putovanje vlakom, autobusom ili nečim sličnim. s tajlanda se može kombinacijom vlaka i busa u laos, burmu, maleziju a do kambodže čak i brodom.

u principu sve zemlje ji azije su jeftine, koliko samo čuo jedino malezija i singapur odskaču od toga. no to ne znači da ne možeš potrošit jako puno para.poželiš probat ovo pa ono i jako brzo se skupi. ako putuješ na budget u prosjeku s maksimalno 20 eura dnevno možeš živjet ko car. to uključuje smještaj, hranu, transport, ulaznice i koji suvenir. ja sam u prosjeku trošio oko 100 kuna dnevno, neke dane 4 puta toliko a neke 10 kuna. i zaista nisam oskudjevao u ničemu.

opet, s putovnicom i novcima ovisi kak si ti odlučiš. nekad ih je bolje i sigurnije furat sa sobom, a nekad ostavit.naletavao sam na smještaje gdje postoje željezni boxevi koje zaključavaš vlastitim lokotom i koji su pod stalnim nadzorom. no na većini mjesta je samo recepcionar.

nadam se da samo pomogao.

pozdrav.
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: backpacking, hoteli tajland, put na tajland, putovanje, smjestaj tajland, tajland, tajland putovanje, zabava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114