| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Život i Stil forumu; i ja mislim da se nekaj čudno događa u njihovim glavama pa ti super pišeš Romano ovo je van ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Thailand - putopis i ja mislim da se nekaj čudno događa u njihovim glavama pa ti super pišeš Romano ovo je van svake pameti ko hoče nek čita i nek uživaa koga ne zanima nek samo mi raspoloženje pokvare te glupače piši ti i dalje super pišeš uživam u čitanju tvojih doživljaja i vjerno ih prenosiš tak da ni ne moram ići u tajland.... |
| | |
| | #136 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-04-07 Godina: 30
Poruka: 5
![]() | Re: Thailand - putopis BOK.PAR PITANJA:kakva je procedura za vize u tim zemljama,treba li puno love,čime si putovala iz jedne u drugu zemlju,dal si uzela povratnu avio kartu i sl.i zanima me da li nosiš putovnicu i svu lovu sa sobom kad ideš npr.van u provod,na neki izlet...ili se može pustit hostelu,mada mi to ne izgleda baš sigurno?ja sam osobno bio 3 puta na baliju ali poslovno tako da sam odsjedao u hotelu,nisam se brinuo za vizu i sve te ceremonije.al želim napravit jedno putovanje od bar mj.dana,ruksak na leđa i vozi miško. |
| | |
| | #139 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Thailand - putopis za sve ovo bih ti dao da mogu 10000 rep+ bodova, i da to možeš kod buraza zamjenit za eure, ali nemogu, osigurao se , super tekstovi, vidim i super putovanje, žao mi je što to nisam čitao od početka i pratio kao neku seriju.nemam riječi zapravo, ovako nešto dobro još dosad nisam čitao na forumu. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #140 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis Citat:
kaj se tiče viza možeš ih više manje bez problema radit na granicama (tajland, laos, kambodža, vietnam, malezija, burma, singapur, ostalo ne znam ali pretpostavljam da je isto). ako ti je tajland prva destinacija sve bi trebao moći srediti i u ambasadama u bangkoku što je malo veća zajebancija jer su razasute po gradu. vizu za tajland najbolje je sredit u zagrebu. konzulat je u gundulićevoj. jednokratni ulaz - 180 kuna. svaki slijedeći isto toliko. transport je svakome na volju. postoji više regionalnih avio kompanija koje povezuju gradove i države jugoistočne azije.ovisno o destinaciji, cijene se kreću od prihvatljivih pa do pretjerano nabijenih. zanimljiviji i puno jeftiniji način je putovanje vlakom, autobusom ili nečim sličnim. s tajlanda se može kombinacijom vlaka i busa u laos, burmu, maleziju a do kambodže čak i brodom. u principu sve zemlje ji azije su jeftine, koliko samo čuo jedino malezija i singapur odskaču od toga. no to ne znači da ne možeš potrošit jako puno para.poželiš probat ovo pa ono i jako brzo se skupi. ako putuješ na budget u prosjeku s maksimalno 20 eura dnevno možeš živjet ko car. to uključuje smještaj, hranu, transport, ulaznice i koji suvenir. ja sam u prosjeku trošio oko 100 kuna dnevno, neke dane 4 puta toliko a neke 10 kuna. i zaista nisam oskudjevao u ničemu. opet, s putovnicom i novcima ovisi kak si ti odlučiš. nekad ih je bolje i sigurnije furat sa sobom, a nekad ostavit.naletavao sam na smještaje gdje postoje željezni boxevi koje zaključavaš vlastitim lokotom i koji su pod stalnim nadzorom. no na većini mjesta je samo recepcionar. nadam se da samo pomogao. pozdrav. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: backpacking, hoteli tajland, put na tajland, putovanje, smjestaj tajland, tajland, tajland putovanje, zabava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:02.

samo mi raspoloženje pokvare te glupače piši ti i dalje super pišeš uživam u čitanju tvojih doživljaja i vjerno ih prenosiš tak da ni ne moram ići u tajland....