Stranica 14 od 29 PrvoPrvo ... 491011121314151617181924 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 131 do 140 od 285

Thailand - Cambodia - putopis i slike

Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; gollum ne brini, post od zene zmaj je zajebancija. znamo se i vec me cijeli tjedan zeza za to....

V.I.P. Član Avatar od korisnika romano
    Datum registracije
    02-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    312
    Liked
    0 times

Re: Thailand - putopis

gollum ne brini, post od zene zmaj je zajebancija. znamo se i vec me cijeli tjedan zeza za to.

Datum registracije
    02-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    312
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: zena_zmaj Pogledaj Poruke
    Drago mi je da ti se Romano svida, ali sorry, on je ozenjen...

e to nećeš tako skoro doživjet.

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

za sve ovo bih ti dao da mogu 10000 rep+ bodova, i da to možeš kod buraza zamjenit za eure, ali nemogu, osigurao se , super tekstovi, vidim i super putovanje, žao mi je što to nisam čitao od početka i pratio kao neku seriju.
    nemam riječi zapravo, ovako nešto dobro još dosad nisam čitao na forumu.

Datum registracije
    02-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    312
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: jazavac Pogledaj Poruke
    BOK.PAR PITANJA:kakva je procedura za vize u tim zemljama,treba li puno love,čime si putovala iz jedne u drugu zemlju,dal si uzela povratnu avio kartu i sl.i zanima me da li nosiš putovnicu i svu lovu sa sobom kad ideš npr.van u provod,na neki izlet...ili se može pustit hostelu,mada mi to ne izgleda baš sigurno?ja sam osobno bio 3 puta na baliju ali poslovno tako da sam odsjedao u hotelu,nisam se brinuo za vizu i sve te ceremonije.al želim napravit jedno putovanje od bar mj.dana,ruksak na leđa i vozi miško.
    eto, nije meni namijenjeno pitanje ali mogu dati par savjeta.

kaj se tiče viza možeš ih više manje bez problema radit na granicama (tajland, laos, kambodža, vietnam, malezija, burma, singapur, ostalo ne znam ali pretpostavljam da je isto). ako ti je tajland prva destinacija sve bi trebao moći srediti i u ambasadama u bangkoku što je malo veća zajebancija jer su razasute po gradu. vizu za tajland najbolje je sredit u zagrebu. konzulat je u gundulićevoj. jednokratni ulaz - 180 kuna. svaki slijedeći isto toliko.

transport je svakome na volju. postoji više regionalnih avio kompanija koje povezuju gradove i države jugoistočne azije.ovisno o destinaciji, cijene se kreću od prihvatljivih pa do pretjerano nabijenih.

zanimljiviji i puno jeftiniji način je putovanje vlakom, autobusom ili nečim sličnim. s tajlanda se može kombinacijom vlaka i busa u laos, burmu, maleziju a do kambodže čak i brodom.

u principu sve zemlje ji azije su jeftine, koliko samo čuo jedino malezija i singapur odskaču od toga. no to ne znači da ne možeš potrošit jako puno para.poželiš probat ovo pa ono i jako brzo se skupi. ako putuješ na budget u prosjeku s maksimalno 20 eura dnevno možeš živjet ko car. to uključuje smještaj, hranu, transport, ulaznice i koji suvenir. ja sam u prosjeku trošio oko 100 kuna dnevno, neke dane 4 puta toliko a neke 10 kuna. i zaista nisam oskudjevao u ničemu.

opet, s putovnicom i novcima ovisi kak si ti odlučiš. nekad ih je bolje i sigurnije furat sa sobom, a nekad ostavit.naletavao sam na smještaje gdje postoje željezni boxevi koje zaključavaš vlastitim lokotom i koji su pod stalnim nadzorom. no na većini mjesta je samo recepcionar.

nadam se da samo pomogao.

pozdrav.

Datum registracije
    02-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    312
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
    za sve ovo bih ti dao da mogu 10000 rep+ bodova, i da to možeš kod buraza zamjenit za eure, ali nemogu, osigurao se , super tekstovi, vidim i super putovanje, žao mi je što to nisam čitao od početka i pratio kao neku seriju.
    nemam riječi zapravo, ovako nešto dobro još dosad nisam čitao na forumu.

hvala, hvala. ajd drago mi je da se ljudima sviđa kaj sam pisao.

mislio sam da nitko neće čitat.

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

Da nitko, stvarno odlični tekstovi. Jedva čekam slike
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Datum registracije
    02-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    312
    Liked
    0 times

slike će kroz par dana. sve je već sortirano i pripremljeno.

Starter
    Datum registracije
    19-04-07
    Starost
    33
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

hvala,care.jučer sam počeo čitat tvoj putopis i nisam se mogao odvojit od kompa dok nisam sve pročitao.prva liga(ne hrvatska nego Premiership).sad sam još više odlučan u namjeri da krenem.mislio sam u 8.mj al ne želim uletit u sezonu monsuna pa ću prebacit za 12.mj.uživaj.pozdrav.

Starter
    Datum registracije
    20-03-07
    Starost
    29
    Poruka
    40
    Liked
    0 times
    romano, jesi ti cuo dok si bio tamo sto o toj sezoni monsuna i o 8.mj.? ja jedino tad mogu a neki kažu da se komotno može (što se vremena tiče) ići i u 8.mj.

ej jazavac, a da ipak ides u 8.mj.? ne da mi se samoj putem rješavat križaljke
    Zadnji Uredio daidza : 21-04-07 u 01:56

Datum registracije
    02-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    312
    Liked
    0 times

iskreno, ja baš i ne bi išao u sezoni monsuna iz nekoliko meni bitnih razloga. možda nekom drugom ti razlozi uopće ne igraju ulogu.

kao prvo, ne volim kišu, a kad je sezona monsuna onda je ima podosta.(opet i to ovisi od godine do godine.) ja to nisam vidio pa ne mogu reć jel točno, ali navodno bangkok zna u potpunosti plivat pod vodom.(zato ga i zovu venecijom istoka.)ne vjerujem ni da je pretjerano dobar ugođaj kad svako malo krene kiša a ti na moru.

drugo, ne volim ni zimu a kak mogu birat kad ću putovat (povlastice studiranja) najidealnije mi je između 11. i 4. mjeseca a tamo je tad i sezona.

i treće, volim bit u hrvatskoj kad je ljeto.

s druge strane, tad tamo nije sezona pa su cijene i do duplo niže (no ionako su dovoljno niske) i uvijek je moguće nać smještaj. jedini je problem kaj se neka mjesta za to vrijeme zatvaraju.

nije da sam ja baš kompetentan da govorim o sezoni monsuna jer za to vrijeme nisam bio tamo, pa sve kaj znam o njoj je iz priča. najbolje bi bilo porazgovarat s više ljudi koji su to doživjeli i odvagat pluseve i minuse.

ak je to vrijeme jedino kad možeš ići, a fakat želiš otić i ne smeta ti kiša, odi. definitivno se isplati doživjet aziju.

Lajkaj nas na Facebooku