Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh za sve ovo bih ti dao da mogu 10000 rep+ bodova, i da to možeš ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-04-07, 22:40   #141 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 25
Poruka: 301
romano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznat
Re: Thailand - putopis

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
za sve ovo bih ti dao da mogu 10000 rep+ bodova, i da to možeš kod buraza zamjenit za eure, ali nemogu, osigurao se , super tekstovi, vidim i super putovanje, žao mi je što to nisam čitao od početka i pratio kao neku seriju.
nemam riječi zapravo, ovako nešto dobro još dosad nisam čitao na forumu.

hvala, hvala. ajd drago mi je da se ljudima sviđa kaj sam pisao.

mislio sam da nitko neće čitat.
romano je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 22:45   #142 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,284
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Da nitko, stvarno odlični tekstovi. Jedva čekam slike

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 22:49   #143 (permalink)
V.I.P. Član

romano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznat

slike će kroz par dana. sve je već sortirano i pripremljeno.
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-07, 15:21   #144 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-04-07
Godina: 30
Poruka: 5
jazavac se izdvaja iz mase

hvala,care.jučer sam počeo čitat tvoj putopis i nisam se mogao odvojit od kompa dok nisam sve pročitao.prva liga(ne hrvatska nego Premiership).sad sam još više odlučan u namjeri da krenem.mislio sam u 8.mj al ne želim uletit u sezonu monsuna pa ću prebacit za 12.mj.uživaj.pozdrav.
jazavac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-07, 20:20   #145 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-03-07
Godina: 26
Poruka: 40
sabajta007 se izdvaja iz mase
romano, jesi ti cuo dok si bio tamo sto o toj sezoni monsuna i o 8.mj.? ja jedino tad mogu a neki kažu da se komotno može (što se vremena tiče) ići i u 8.mj.

ej jazavac, a da ipak ides u 8.mj.? ne da mi se samoj putem rješavat križaljke

Zadnji Uredio daidza : 21-04-07 u 00:56.
sabajta007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 10:07   #146 (permalink)
V.I.P. Član

iskreno, ja baš i ne bi išao u sezoni monsuna iz nekoliko meni bitnih razloga. možda nekom drugom ti razlozi uopće ne igraju ulogu.

kao prvo, ne volim kišu, a kad je sezona monsuna onda je ima podosta.(opet i to ovisi od godine do godine.) ja to nisam vidio pa ne mogu reć jel točno, ali navodno bangkok zna u potpunosti plivat pod vodom.(zato ga i zovu venecijom istoka.)ne vjerujem ni da je pretjerano dobar ugođaj kad svako malo krene kiša a ti na moru.

drugo, ne volim ni zimu a kak mogu birat kad ću putovat (povlastice studiranja) najidealnije mi je između 11. i 4. mjeseca a tamo je tad i sezona.

i treće, volim bit u hrvatskoj kad je ljeto.

s druge strane, tad tamo nije sezona pa su cijene i do duplo niže (no ionako su dovoljno niske) i uvijek je moguće nać smještaj. jedini je problem kaj se neka mjesta za to vrijeme zatvaraju.

nije da sam ja baš kompetentan da govorim o sezoni monsuna jer za to vrijeme nisam bio tamo, pa sve kaj znam o njoj je iz priča. najbolje bi bilo porazgovarat s više ljudi koji su to doživjeli i odvagat pluseve i minuse.

ak je to vrijeme jedino kad možeš ići, a fakat želiš otić i ne smeta ti kiša, odi. definitivno se isplati doživjet aziju.
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 10:26   #147 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: jazavac Pogledaj Poruke
hvala,care.jučer sam počeo čitat tvoj putopis i nisam se mogao odvojit od kompa dok nisam sve pročitao.prva liga(ne hrvatska nego Premiership).sad sam još više odlučan u namjeri da krenem.mislio sam u 8.mj al ne želim uletit u sezonu monsuna pa ću prebacit za 12.mj.uživaj.pozdrav.
kažu da je 12. jako dobar za putovanje.

možeš proslavit božić i novu na +40 izležavajući se negdje na pješčanoj plaži pod palmom.
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 13:08   #148 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-03-07
Godina: 26
Poruka: 40
sabajta007 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: romano Pogledaj Poruke
drugo, ne volim ni zimu a kak mogu birat kad ću putovat (povlastice studiranja) najidealnije mi je između 11. i 4. mjeseca a tamo je tad i sezona.
ne znam sto ti studiras al meni je na ovom smrdljivom faksu slobodan samo kolovoz.
hvala, ja cu vagat i dalje
daj posalji slicice

Zadnji Uredio daidza : 21-04-07 u 13:11.
sabajta007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 13:41   #149 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: sabajta007 Pogledaj Poruke
ne znam sto ti studiras al meni je na ovom smrdljivom faksu slobodan samo kolovoz.
hvala, ja cu vagat i dalje
daj posalji slicice
pravo.

bit će danas.
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 17:38   #150 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-04-07
Godina: 30
Poruka: 5
jazavac se izdvaja iz mase
Smile Re: Thailand - putopis

Citat:
Pravi autor: sabajta007 Pogledaj Poruke
romano, jesi ti cuo dok si bio tamo sto o toj sezoni monsuna i o 8.mj.? ja jedino tad mogu a neki kažu da se komotno može (što se vremena tiče) ići i u 8.mj.

ej jazavac, a da ipak ides u 8.mj.? ne da mi se samoj putem rješavat križaljke
bok sabajta.što se te sezone monsuna tiče,doživio sam jednom na Baliju.7 dana nije stala kiša..ali tamo kišna sezona počinje u 11mj.i traje do 3.tajland je sjevernije pa izgleda da ne počinje u isto vrijeme.i jednostavno dosadi ta kiša.a dvaput sam bio krajem 3mj.i bilo je super sunčano i toplo.jedan pljusak se prolomio u 15 dana.i ja imam ferije u 8mj(bar se nadam jer u ovom kapitalizmu današnjem nije ništa sigurno)ali namjeravam uzet u 12mj.neplaćenih mj.dana i odletit.raspitivao sam se i za srednju i južnu Ameriku(Gvatemala,honduras,peru,argentina...)preko Via agencije i tucan travel,moraju mi poslat e-mail da vidim sta nude.to je isto avanturistički đir,hodanje kroz džunglu,vožnja biciklom,spavanje u kampovima,šatorima i sl.a što se tiče rješavanja križaljki i ja bi radije imao sa sobom nekog u društvu.ja ću rješavat vodoravno, ti okomito:
jazavac je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: backpacking, hoteli tajland, put na tajland, putovanje, smjestaj tajland, tajland, tajland putovanje, zabava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113