| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh za sve ovo bih ti dao da mogu 10000 rep+ bodova, i da to možeš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis Citat:
hvala, hvala. ajd drago mi je da se ljudima sviđa kaj sam pisao. mislio sam da nitko neće čitat. ![]() | |
| | |
| | #142 (permalink) |
| charolastra | Re: Thailand - putopis Da nitko, stvarno odlični tekstovi. Jedva čekam slike ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-04-07 Godina: 30
Poruka: 5
![]() | Re: Thailand - putopis hvala,care.jučer sam počeo čitat tvoj putopis i nisam se mogao odvojit od kompa dok nisam sve pročitao.prva liga(ne hrvatska nego Premiership).sad sam još više odlučan u namjeri da krenem.mislio sam u 8.mj al ne želim uletit u sezonu monsuna pa ću prebacit za 12.mj.uživaj.pozdrav. |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-03-07 Godina: 26
Poruka: 40
![]() | romano, jesi ti cuo dok si bio tamo sto o toj sezoni monsuna i o 8.mj.? ja jedino tad mogu a neki kažu da se komotno može (što se vremena tiče) ići i u 8.mj. ![]() ej jazavac, a da ipak ides u 8.mj.? ne da mi se samoj putem rješavat križaljke Zadnji Uredio daidza : 21-04-07 u 00:56. |
| | |
| | #146 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis iskreno, ja baš i ne bi išao u sezoni monsuna iz nekoliko meni bitnih razloga. možda nekom drugom ti razlozi uopće ne igraju ulogu. kao prvo, ne volim kišu, a kad je sezona monsuna onda je ima podosta.(opet i to ovisi od godine do godine.) ja to nisam vidio pa ne mogu reć jel točno, ali navodno bangkok zna u potpunosti plivat pod vodom.(zato ga i zovu venecijom istoka. )ne vjerujem ni da je pretjerano dobar ugođaj kad svako malo krene kiša a ti na moru. drugo, ne volim ni zimu a kak mogu birat kad ću putovat (povlastice studiranja ) najidealnije mi je između 11. i 4. mjeseca a tamo je tad i sezona. i treće, volim bit u hrvatskoj kad je ljeto. s druge strane, tad tamo nije sezona pa su cijene i do duplo niže (no ionako su dovoljno niske) i uvijek je moguće nać smještaj. jedini je problem kaj se neka mjesta za to vrijeme zatvaraju. nije da sam ja baš kompetentan da govorim o sezoni monsuna jer za to vrijeme nisam bio tamo, pa sve kaj znam o njoj je iz priča. najbolje bi bilo porazgovarat s više ljudi koji su to doživjeli i odvagat pluseve i minuse. ak je to vrijeme jedino kad možeš ići, a fakat želiš otić i ne smeta ti kiša, odi. definitivno se isplati doživjet aziju. |
| | |
| | #147 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis Citat:
možeš proslavit božić i novu na +40 izležavajući se negdje na pješčanoj plaži pod palmom. ![]() | |
| | |
| | #148 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-03-07 Godina: 26
Poruka: 40
![]() | Re: Thailand - putopis Citat:
hvala, ja cu vagat i dalje daj posalji slicice ![]() Zadnji Uredio daidza : 21-04-07 u 13:11. | |
| | |
| | #150 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-04-07 Godina: 30
Poruka: 5
![]() | Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: backpacking, hoteli tajland, put na tajland, putovanje, smjestaj tajland, tajland, tajland putovanje, zabava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:53.

, super tekstovi, vidim i super putovanje, žao mi je što to nisam čitao od početka i pratio kao neku seriju.

)ne vjerujem ni da je pretjerano dobar ugođaj kad svako malo krene kiša a ti na moru.