Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Pravi autor: jazavac hvala,care.jučer sam počeo čitat tvoj putopis i nisam se mogao odvojit od kompa dok nisam sve pročitao.prva ...
bok sabajta.što se te sezone monsuna tiče,doživio sam jednom na Baliju.7 dana nije stala kiša..ali tamo kišna sezona počinje u 11mj.i traje do 3.tajland je sjevernije pa izgleda da ne počinje u isto vrijeme.i jednostavno dosadi ta kiša.a dvaput sam bio krajem 3mj.i bilo je super sunčano i toplo.jedan pljusak se prolomio u 15 dana.i ja imam ferije u 8mj(bar se nadam jer u ovom kapitalizmu današnjem nije ništa sigurno)ali namjeravam uzet u 12mj.neplaćenih mj.dana i odletit.raspitivao sam se i za srednju i južnu Ameriku(Gvatemala,honduras,peru,argentina...)preko Via agencije i tucan travel,moraju mi poslat e-mail da vidim sta nude.to je isto avanturistički đir,hodanje kroz džunglu,vožnja biciklom,spavanje u kampovima,šatorima i sl.a što se tiče rješavanja križaljki i ja bi radije imao sa sobom nekog u društvu.ja ću rješavat vodoravno, ti okomito:![]()
znam da sam rekao da ću ih stavit danas ali slike će morat sačekat do sutra.
sigurno ih stavljam tijekom dana.
pozdrav.![]()
bangkok...
Rep + ko kuća!!!
još malo bangkoka...
ayutthaya...
lopburi...