Stranica 17 od 29 PrvoPrvo ... 7121314151617181920212227 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 161 do 170 od 285

Thailand - Cambodia - putopis i slike

Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; hej romano, koliko si platio avio kartu do bgk i kojom kompanijom si isao?!...

Starter
    Datum registracije
    20-03-07
    Starost
    29
    Poruka
    40
    Liked
    0 times

Re: Thailand - putopis

hej romano, koliko si platio avio kartu do bgk i kojom kompanijom si isao?!

Starter
    Datum registracije
    10-04-07
    Starost
    36
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: jazavac Pogledaj Poruke
    BOK.PAR PITANJA:kakva je procedura za vize u tim zemljama,treba li puno love,čime si putovala iz jedne u drugu zemlju,dal si uzela povratnu avio kartu i sl.i zanima me da li nosiš putovnicu i svu lovu sa sobom kad ideš npr.van u provod,na neki izlet...ili se može pustit hostelu,mada mi to ne izgleda baš sigurno?ja sam osobno bio 3 puta na baliju ali poslovno tako da sam odsjedao u hotelu,nisam se brinuo za vizu i sve te ceremonije.al želim napravit jedno putovanje od bar mj.dana,ruksak na leđa i vozi miško.
    Vize: samo Maleziju dobivas besplatno na 90 dana na ulasku u zemlju. Laos sam radila na granici na ulasku (32USD), a sve ostalo MORAS raditi u ambasadama van zemlje za koju apliciras, sto je pain in the ass kad negdje cekas samo radi vize, kao ja npr. u skupom Singapuru radi vize za Indoneziju. Cijene su od 30 do 50 USD.
    Lova - u svim zemljama osim Laosa imas dostupne ATMove ili Cash advance pa nije problem dizat lovu na recimo Master ili American - istina, ZABA se obogatila na provizijama koje su mi uzeli za isplate u inozemstvu Ja kod sebe nisam nikad imala vise od 200USD, just in case. Lovu, dokumente i avio kartu sam uredno ostavljala na recepciji i niam nikad imala problema.
    Putovanje - putuje se svakako, nije to nista jako daleko. Ja sam cak Maleziju proputovala na biciklu koji sam kupila u Bangkoku. Ja sam imala i 10tak letova po Aziji sa Air Asia koji su super i prosjecna cijena leta (od kojih neki traju i po 3-4 sata) ti je oko 60-70USD - MANJE OD 400 KUNA! Lokalni busevi, vlakovi i trajekti su jeftini.
    Ja nisam imala nikakvu povratnu avio kartu jer sam zivjela u Aziji prije toga. Trenutno su najjeftiniji letovi iz Europe u Aziju iz Londona za Hong Kong sa Oasis HK kompanijom - 200USD u jednom smjeru. Provjereno, sve pet. Na ljeto je najavljen i Air Asia da krece sa letovima London - Kuala Lumpur.
    Hm.....mjesec dana ti je jako malo. To je eventualno za 1 zemlju, a nije dosta za ufurat se u pravi duh putovanja.....pokusaj uzeti vise vremena.
    Sretno!

V.I.P. Član Avatar od korisnika romano
    Datum registracije
    02-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    312
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: sabajta007 Pogledaj Poruke
    hej romano, koliko si platio avio kartu do bgk i kojom kompanijom si isao?!
    turkish - 5.700 kuna.

Starter
    Datum registracije
    19-04-07
    Starost
    33
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

hvala,ljubice.znam da je mjesec dana malo ali za Tajland i eventualno kambodju ili burmu nadam se da će bit dostatno.mogla bi i ti poput Romana podijelit sa nama svoja iskustva sa tih putovanja.vjerujem da bi imala šta za ispričat.pozdrav.

Starter
    Datum registracije
    20-03-07
    Starost
    29
    Poruka
    40
    Liked
    0 times
    jel ti treba viza za kambodzu? di se to vadi i koliko je?
    e i zna li tko za koliko se moze naci tamo karta bangkok-chang mai? mogu li je uzeti kad dodem tamo recimo 2 dana prije?

da, zaboravila sam reci avionska karta bgk-chang mai
    i je li netko posjetio plemena na sjeveru?
    Zadnji Uredio daidza : 25-04-07 u 21:38

Starter
    Datum registracije
    25-04-07
    Starost
    28
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Jedan prijedlog autoru ovog topica...
    Ako ti se da posloziti tekst i slike u PDF...tako da dobijemo full report tj. da netko tko ce citati putopis moze odmah vizualizirati ono sto cita

Inace, svake pohvale za putopis
    da je barem vise takvih tekstova

Datum registracije
    02-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    312
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: sabajta007 Pogledaj Poruke
    jel ti treba viza za kambodzu? di se to vadi i koliko je?
    e i zna li tko za koliko se moze naci tamo karta bangkok-chang mai? mogu li je uzeti kad dodem tamo recimo 2 dana prije?

da, zaboravila sam reci avionska karta bgk-chang mai
    i je li netko posjetio plemena na sjeveru?

treba, 20 dolara. možeš ju izvadit u bangkoku, aranyaprathetu ili na samoj granici.

let od bkk-a do chiang maia ti je cirka oko 45 eura, povratni. možda se može naci i jeftinije, ja sam upavo pogledao samo jedan let.

više ti se isplati ić overnight vlakom, ako se dobro sjećm tamo i natrag je oko 150 kuna.

Datum registracije
    02-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    312
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Di.eM Pogledaj Poruke
    Jedan prijedlog autoru ovog topica...
    Ako ti se da posloziti tekst i slike u PDF...tako da dobijemo full report tj. da netko tko ce citati putopis moze odmah vizualizirati ono sto cita

Inace, svake pohvale za putopis
    da je barem vise takvih tekstova

dobra je ideja, i meni je to već palo na pamet ali trenutno sam u gužvi pa nemam vremena za takve stvari.

ak nađem vremena možda i posložim to.

Starter
    Datum registracije
    20-03-07
    Starost
    29
    Poruka
    40
    Liked
    0 times

koliko dugo traje voznja od bgk do chang mai vlakom? koliko bi to bilo km?

Datum registracije
    02-06-06
    Starost
    29
    Poruka
    312
    Liked
    0 times

cijelu noć. oko 800 km.

Lajkaj nas na Facebooku