| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Život i Stil forumu; jel ti treba viza za kambodzu? di se to vadi i koliko je? e i zna li tko za koliko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-03-07 Godina: 26
Poruka: 40
![]() | jel ti treba viza za kambodzu? di se to vadi i koliko je? e i zna li tko za koliko se moze naci tamo karta bangkok-chang mai? mogu li je uzeti kad dodem tamo recimo 2 dana prije? da, zaboravila sam reci avionska karta bgk-chang mai i je li netko posjetio plemena na sjeveru? Zadnji Uredio daidza : 25-04-07 u 21:38. |
| | |
| | #172 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2
![]() | Re: Thailand - putopis Jedan prijedlog autoru ovog topica... Ako ti se da posloziti tekst i slike u PDF...tako da dobijemo full report tj. da netko tko ce citati putopis moze odmah vizualizirati ono sto cita ![]() Inace, svake pohvale za putopis da je barem vise takvih tekstova ![]() |
| | |
| | #173 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis Citat:
treba, 20 dolara. možeš ju izvadit u bangkoku, aranyaprathetu ili na samoj granici. let od bkk-a do chiang maia ti je cirka oko 45 eura, povratni. možda se može naci i jeftinije, ja sam upavo pogledao samo jedan let. više ti se isplati ić overnight vlakom, ako se dobro sjećm tamo i natrag je oko 150 kuna. | |
| | |
| | #174 (permalink) | |
dobra je ideja, i meni je to već palo na pamet ali trenutno sam u gužvi pa nemam vremena za takve stvari. ak nađem vremena možda i posložim to. | |
| | |
| | #177 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-03-07 Godina: 26
Poruka: 40
![]() | Re: Thailand - putopis uf, chale mi "sredio" da ostanemo samo 18 dana a tako je puno toga... malo se "zamislio" kad je čuo da idem u "tu vukoj...nu" bez ikakve garancije o sigurnosti i da cu jednog dana glavu s ramena izgubit ma chale, jedva čekam što mi je najbolje posjetiti u chang mai? koliko je dana potrebno za angor wat? |
| | |
| | #178 (permalink) | |
vjeruj mi, tamo je sigurnije bit nego ovdje koliko god to nekima čudno zvučalo. | |
| | |
| | #180 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis teška odluka. ja nisam otišao do chiang maia zbog nedostatka vremena ali jako ga želim vidjeti. svatko tko je bio u njemu opisivao mi ga je s velikim oduševljenjem pa će sigurno bit jedna od destinacija na sljedećem putovanju u ji aziju. s druge strane, dan kad sam biciklirao po angkoru mi je jedan od najboljih na cijelom putovanju. sunce, hramovi, džungla... znam da mi je u jednom trenutku na stazi kroz gusto drveće, nigdje nikog kilometrima oko mene, samo protutnjalo kroz glavu - u jebote, pa ja bicikliram po kambodži. totalno zakon filing. |
| | |
![]() |
| Tagovi: backpacking, hoteli tajland, put na tajland, putovanje, smjestaj tajland, tajland, tajland putovanje, zabava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:30.

totalno zakon filing.