| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Život i Stil forumu; ah da, i mene nekako vuuuče u taj chang mai ali čini se da zbilja neću stić a i najvj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-03-07 Godina: 26
Poruka: 40
![]() | Re: Thailand - putopis ah da, i mene nekako vuuuče u taj chang mai ali čini se da zbilja neću stić a i najvj će tad tamo bit loše vrijeme. već smo platili karte s polaskom 20.7. i povratkom 9.8. a sad bi dali pola guze da možemo nekako produžiti boravak pa pitanje (za bilo koga): ima li šanse da produžimo boravak?i što predlažete za jug u tih 13-ak dana? |
| | |
| | #182 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis to ti ovisi od avio kompanije i tipu karte koju si uzela. direktno pitaj njih za uvjete. kod kog si uopće i uzela kartu i koliko je došla? a šta te zanima na jugu? ronjenje, penjanje, samo sunce i more, gužva, puste plaže......? |
| | |
| | #183 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-03-07 Godina: 26
Poruka: 40
![]() | turkish 806eura pa svakako sam planirala phra nang - zbog plaze i ko tao - zbog ronjenja i "raspolozenja" na otoku sto se ostalog tiče, zanimaju nas mjesta gdje ima mladjih ljudi a ne bogataskih starkelja ali ni uspaljenih klinaca. mi smo vise za upoznavanje ljudi, cuganje na plazi, eventualno za kasnije sate neke weirdo klubove ![]() otprilike sori ako te unistavam pitanjima ![]() Zadnji Uredio daidza : 28-04-07 u 17:23. |
| | |
| | #184 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis ton sai ti ima dobru vibru ali on je za penjače pa ne znam koliko bi ti to odgovaralo. lanta je isto ok, ali već kad sam ja bio tamo postajalo je pusto. kad ćeš ti ići ziher će biti još manje ljudi pa ne vjerujem da će bit previše događanja po beach barovima. al možeš cugat na plaži. ![]() ma nema problema ali naravno da znaš da si dužna piće. ![]() |
| | |
| | #188 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-03-07 Godina: 29
Poruka: 13
![]() | Re: Thailand - putopis Evo ja upravo dosao iz BKKa. Ne zelim sada traziti stare postove ali ona osoba koja je rekla da se vise ne place taksa 500bht za izlaz je bila u pravu i ja se ispricavam. Zadnji put nisam uopce obracao paznju na to ![]() Mozda se vidimo u 8. mjesecu. Vjerovatno cu 7-8 mjesec biti na Tajlandu. |
| | |
| | #190 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-03-07 Godina: 29
Poruka: 13
![]() | Re: Thailand - putopis Sumnjam da cu ici. Ja sam tamo polu poslovno pa cu vecinu vremena provesti u BKKu. Mozda odem nekuda na koji produzeni vikend. Po danu sam vecinom zauzet ali ako ste u BKKu mogu vas malo provuci kroz nocni zivot BKKa Reci kakvo je drustvo i sta volite i nesto cemo vec naci ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: backpacking, hoteli tajland, put na tajland, putovanje, smjestaj tajland, tajland, tajland putovanje, zabava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:52.

pa pitanje (za bilo koga): ima li šanse da produžimo boravak?