Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Život i Stil forumu; idemo decko i ja i stizemo 21.7. (25 i 22 god, oboje studenti) odgovara nam bilo sto sto vole ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-05-07, 17:02   #191 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-03-07
Godina: 26
Poruka: 40
sabajta007 se izdvaja iz mase
Re: Thailand - putopis

idemo decko i ja i stizemo 21.7. (25 i 22 god, oboje studenti)
odgovara nam bilo sto sto vole mladi, cuga, dobra i razlicita pa moze i drugacija muzika (no thai pop, no mtv), open minded people sto naravno ne podrazumijeva i uslinjene starkelje nad djecom.
ne znam za sto si ti, ali mislim da ces skuzit
sabajta007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 13:54   #192 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 29
Poruka: 13
BibBib se izdvaja iz mase

Eh nisam ni ja bas za starkelje s djecom. nisam to ni vidio tamo. Mozda samo starkelje s mladjim curama 18+

Ja cu isto doci u bkk oko tog datuma, jos nisam rezervirao ali negdje izmdeju 15 i 20.07. pa se mozem naci jedno vece. Ako hocete proci kroz nanu pa pogledati te 'predstave' pa onda Soi 11 (qbar ili nesto) i poslije toga ima Spice u soi 11 blizu ambassador hotela. To je sve jako blizu. Ili negdje dalje (Spicey, boss i jos par kojima sam zaboravio imena). Ako policija ne zatvori ti afterhour mjesta su otvorena do 5-6 ujutro. Jos ako je vikend onda su ogromne guzve svagdje. Uglavnom imas 'normalne' klubove koji rade do 1 ili 2 ujutro i onda ovi after party mjesta koja rade do 5-6 ujutro ili dok policija ne zatvori Barovi uglavnom rade do 1 ili 2am.

Zadnji Uredio BibBib : 16-05-07 u 13:56.
BibBib je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-07, 20:46   #193 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-05-07
Godina: 24
Poruka: 1
vede se izdvaja iz mase

eto i mi smo se odlucili za Tajland...
imamo par (stotina )pitanja za vas!
posto su na netu naduvane cene smestaja ,da li mozete da nam kazete imena hotela u kojim ste vi boravili(ako ste zadovoljni njima) i cene smestaja u Bankoku ,Chang Mai ,Kambodza,Koh Samui...
...cene izleta na kojima ste bili...?
da li treba da rezervisemo karte za voz iz Bankoka za Chang Mai ili moze isti dan da se kupi?
kako se krecu cene DV kamera posto se dvoumimo da li da kupimo ovde ili tamo?
I tako neke kratke korisne informacije?
vede je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 11:20   #194 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 25
Poruka: 305
romano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznat

gle, nije ti bitno tko je bio u kojem hotelu, guesthouseu, bungalovu... jer ih je tolika hrpa da ćeš sigurno nać jeftin smještaj ak samo malo potražiš. ja ni ne pamtim nazive smještaja gdje sam bio jer obično ni ne gledam kaj piše na tabli a i mijenjao sam ih svaka dva, tri dana.

a i da pokušaš nać nekaj po preporuci vjeruj mi da ćeš se više namučit nego da sam nekaj pronađeš.

najjeftinije ćeš proć ak sve izlete organiziraš sam, dakle lokalni transport i cijene ulaznica. to je i definitivno najzanimljiviji način. istina, postoji mogućnost da završiš na sasvim 16-tom mjestu od planiranog, negdje u pripizdini ali i to je fora.

kaj se tiče vlaka, 3.razred možeš dobit uvijek, nije potrebno nikaj rezervirat al onda moraš bit spreman da će ti hrpa ljudi i prtljage doslovno bit u krilu. kreveti su popunjeni tak-tak. nekad ih možeš dobit isti dan, a nekad moraš kupit kartu koji dan prije. ovisi jer su blagdani, sezona...

tehniku baš i nisam gledao ali ono što sam vidio u prolazu otprilike ima cijene iste kao i ovdje ili nešto niže.
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 12:11   #195 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: BibBib Pogledaj Poruke
Eh nisam ni ja bas za starkelje s djecom. nisam to ni vidio tamo. Mozda samo starkelje s mladjim curama 18+

Ja cu isto doci u bkk oko tog datuma, jos nisam rezervirao ali negdje izmdeju 15 i 20.07. pa se mozem naci jedno vece. Ako hocete proci kroz nanu pa pogledati te 'predstave' pa onda Soi 11 (qbar ili nesto) i poslije toga ima Spice u soi 11 blizu ambassador hotela. To je sve jako blizu. Ili negdje dalje (Spicey, boss i jos par kojima sam zaboravio imena). Ako policija ne zatvori ti afterhour mjesta su otvorena do 5-6 ujutro. Jos ako je vikend onda su ogromne guzve svagdje. Uglavnom imas 'normalne' klubove koji rade do 1 ili 2 ujutro i onda ovi after party mjesta koja rade do 5-6 ujutro ili dok policija ne zatvori Barovi uglavnom rade do 1 ili 2am.
ma ne zelim okaljat svoj naivni europski mozgic tim pedofilicarskim prizorima ako bas ne moram. pozeljela bih ih vjerojatno posvojit i sta onda...
nego, sto se tice birtija - idemo tamo di je zabavno, dakle afteri dok nas policija ne posalje kuci.
sto kazete za smjestaj u bgk? mozemo se uvalit u guesthouse bez rezervacija? jesu strasni kao sto kazu ili se da?
sabajta007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 16:15   #196 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 29
Poruka: 13
BibBib se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sabajta007 Pogledaj Poruke
ma ne zelim okaljat svoj naivni europski mozgic tim pedofilicarskim prizorima ako bas ne moram. pozeljela bih ih vjerojatno posvojit i sta onda...
nego, sto se tice birtija - idemo tamo di je zabavno, dakle afteri dok nas policija ne posalje kuci.
sto kazete za smjestaj u bgk? mozemo se uvalit u guesthouse bez rezervacija? jesu strasni kao sto kazu ili se da?
Pa kazem da ja nisam vidio tako sta tamo. Sve od klinaca sto vidim u tim 'nocnim mjestima' su oni klinci sto trce okolo i prodaju zvake i ruze pa ako stavis ruku u djep kao da ces novce izvaditi onda te njih 5-6 napadne i hodaju za tobom 5 minuta

A sto se tice tih guesthousa to bolje da netko drugi odgovori. Siguran sam da se moze i bez rezervacije ako malo potrazis ali koji je dobar ili los to ne znam jer nemam bas iskustva. Ja kada sam tamo vecinom sam u takozvanim 'Serviced apartments' neka mjesavina hotela i apartmana, ali tu su puno vece cijene pogotovo za par noci.
BibBib je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 18:00   #197 (permalink)
V.I.P. Član

romano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: sabajta007 Pogledaj Poruke
kakve rezervacije?!

ak u tom trenutku ima mjesta dobit ćeš sobu, ak nema nećeš. ideš dalje.

pa tko je to tebi šta napričao?
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 19:50   #198 (permalink)
Starter

ah kazu na jednom drugom forumu da su navodno ti guesthousevi odurno prljavi. sto se tice rezervacije - da, skuzila sam i ja da su to gluposti - panicne babe a ja tako ne namjeravam putovati.
koliko su te sobe otprilike?
sabajta007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-07, 20:28   #199 (permalink)
V.I.P. Član

da, vidio sam kaj pišu, oko nekih stvari ipak pretjeruju. no, nije ništa loše u tome ak si netko može priuštit sobu od 70 funti za noć. to je opet sasvim drugi način putovanja.

sve je to subjektivna stvar, sva mjesta gdje sam spavao bila su po mom pojmu čista. ne kao "doma čisto", ali sasvim ok. s druge strane poznajem ljude koji se ne bi usudili nogom kročit u te sobe jer bi im to bilo odvratno prljavo.

u bangkoku možeš nać odličan smještaj već za 200 bahta, samo se trebaš malo potrudit i prolutat uskim prljavim uličicama. obično će takva mjesta izvana izgledat ko neugledne prčvarnice a onda kad uđeš unutra iznenadiš se čistom sobom i zakon osobljem.

izađi iz turističkih zona, istražuj. vjeruj mi, naletjet ćeš na nevjerojatne stvari.
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-07, 16:31   #200 (permalink)
Starter

da da, ali ovo je hrvatski forum, nek pricaju te price u londonu ili gdje to vec ima smisla. tko voli nek izvoli.
hm, 200bht ce bit vise nego prihvatljivo
tnx
sabajta007 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: backpacking, hoteli tajland, put na tajland, putovanje, smjestaj tajland, tajland, tajland putovanje, zabava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114