| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Život i Stil forumu; bibbib, drzim te za rijec. cut cemo se jos za taj izlazak... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #202 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-03-07 Godina: 29
Poruka: 13
![]() | Re: Thailand - putopis np ![]() Pogledam ja forum svakih par dana kada imam vremena pa se mozemo prije puta cuti na icq/IM pa ti ostavim moj broj mobitela u thailandu. btw vi koji ste vadili vize ovdje u HR da li se moze dobiti viza na duze od 30 dana? Ja jos nikada nisam vadio vizu jer imam EU putovnicu ali moj prijatelj je dobio na samo 30 dana a znam da u EU daju 90 dana. |
| | |
| | #203 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis novo pravilo. sad se izdaju na samo 30 dana. ak ostaje duže morat će prijavit boravak imigracijskom i pljunut oko 2000 bahta (nešto manje je ali ne puno ak me sjećanje dobro služi). umjesto toga može izać iz zemlje nakon isteka vize i napravit novu. |
| | |
| | #204 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2
![]() | Re: Thailand - putopis Ustvari,vizu dobijes ili na 3mj ili na 6mj kad ju radis u HR. A onda u Tajlandu produzujes u imigraciji,1.put nakon 30 dana,pa onda ti oni tamo kazu kad moras izici iz zemlje i odmah uci(visa-run),pa ponovo produzujes u imigraciji. Je,to je novi zakon,jer se prije moglo boraviti u zemlji 2mj,pa tek onda ici produzavati u imigraciju. |
| | |
| | #206 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
u biti je tak. imaš pravo. malo sam loše to objasnio. viza vrijedi (turistička) 90 dana od dobivanja, a 30 dana od dana ulaska u zemlju. a onda slijedi ova procedura s imigracijskim ili izlazak iz zemlje i pravljenje nove vize. jesam. ali to te ne bi trebalo pretjerano dirati. Zadnji Uredio Kristijan : 26-05-07 u 16:24. | |
| | |
| | #207 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2
![]() | Re: Thailand - putopis Ti sukobi vec traju vise godina,ali na krajnjem jugu,gdje ima jako puno muslimana. Taj krajnji jug Tajlanda,blizu granice sa Malezijom je atraktivan i bio je jednako popularan za turiste kao i ostali dijelovi zemlje,ali eto,pucnjave i bombaski napadi su "rijesili" turizam.Taj dio je otprilike od Songkhla pa na jug. |
| | |
![]() |
| Tagovi: backpacking, hoteli tajland, put na tajland, putovanje, smjestaj tajland, tajland, tajland putovanje, zabava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:14.

) Jako ljepo opisan put na Thailand. Ja putujem u 8. mjesecu te se veselim putovanju.