ajd drago mi je da uživaš.![]()
mogla bi poslikat malo pa poslije stavit neke fotke na forum.
kakvo je vrijeme tamo?
Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; hello, thailand callin romano svaka ti cast, meni se zaista ne bi dalo onoliko pisat dok putujem. trenutno sam u ...
ajd drago mi je da uživaš.![]()
mogla bi poslikat malo pa poslije stavit neke fotke na forum.
kakvo je vrijeme tamo?
imam 1gb slika samo iz bgk i chang mai-a! ima svega
vrijeme u chang mai nije bas... uglavnom lose, kisa je non stop sipila ali jucer je bilo predivno. ugodno s malo vjetra i suncano. jucer smo bili na raftingu i bamboo raftingu, vracali se iz sela gdje smo prespavali i na putu u grad crkne kombi i pocne se dimit. koji smijehma nisu normalni. ovdje se sve raspada i jednako se tako osjeti. bangkok smrdiiii! jutros smo dosli iz ch.m. u bgk pa smo sad dosli u kanchanaburi i ovdje je vrijeme kao najljetije ljeto.
slike cim nadjem vremena. veliki pozdravi![]()
e sad bi se i ja vratio.![]()
uskoro.
danas erawan i mozda letece redovnice, ako stignes odgovorit, javi romano isplate li se letece redovnice. veceras jurcamo na more na ko phangan
ja zaobišao te leteće redovnice tak da baš i ne znam dal se isplati ili ne. možeš probat pa ćeš mi ispričat jel valja.ona koja je bila glavna navodno je umrla pa kažu da to više nije to.
erawan se definitivno isplati. pazi da te ribetine ne popapaju.![]()
ak već niste, možete posjetit podzemne hramove. ima ih nekoliko izvan kanchanaburia.
a jeste bili do tigrova?
alo sabajta, pa kona je))
sam da znas da iz dana u dan čekam vijesti sa tajlanda a ti ništ..produzi malo te recenice je..ate!!!
kako se dadinjo snalazi u svom tom košmaru??)) jesu se obistinile one moje riječi??
)))
eeeee kono, pozdrav sa ko tao! najljepse mjesto na jugu za sad. mir, tisina, puno ronioca i ponuda za ronjenje, naravno i ovaj otocic od 21 km2 su uspjeli iskomercijalizirant ali je neusporedivo sa ko phanganom i njihovim full moon partijem. puno prirodnije mjesto s ljubaznim ljudima. danas smo iznajmili motor i idemo obilazit otok. jedva cekam mango bay ...
ovdje zbilja jest kosmar, narocito na kopnu i dadinjo je sve bolji (sjedi kraj mene pa moram rec![]()
lova cuuuuriiii... saljite, spasavajte, mi bismo i ronili i snorkali i isli na izlete![]()
plaze su zaista onakve kao s reklama, vrijeme je ok na jugu, nema kisa, nesto oblaka.
romano, kanchanaburi mi se svidio ali nismo bas uspjeli puno toga obic. duga prica... ni redovnice ni slapove nismo stigli, samo most, jedan muzej i vozali se biciklima po mjestu.
kono, evo ti dadinjo: hajvana, ako se u skoro vrijeme u bankoku ne pojavi bakterija od koje se umire u mili sekundi, ima boga![]()
uf, bgk je zbilja u oblaku nezamislivog smrada. ljiga totalna
ali zato je chang mai bio mrakkkk
eto, toliko zasad, ovi ovdje gule po minuti
![]()
pozdrav svima
ahahaha..znaci dadinjo ipak su se one moje djelomično obistinile..bojala sam se toga ..jel ima
??
nist ne pričate jel ima sto![]()
i
??
jel stizete zujat okolo??jel hrana toliko ukusna ko sto je romano pisao il je ipak pod svim dojmovima malcice umislio...de ponesite nest domaće hrane..
reci jel pada tamo i jel raste riza..i da, jel da kupujem ja tu kartu za 2mjesec or what??
ukupno na ljestvici od 1-10, zanima me ocjena (sabajta posebno ti, a posebno dadinjo)..ovdi sve 5..
uzivajte svaki sec, vrijeme jako brzo leti , pozdrav![]()
i da, ako bu trebalo love pisi, ovako il na mail il cimni sms pa cemo skupit![]()