| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Život i Stil forumu; Putujem 13.8. za Bangkok te ću biti u do 3.9. u Tajlandu. Idem preko jednog programa te ćemo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #211 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: v
Poruka: 6
![]() | Putujem 13.8. za Bangkok te ću biti u do 3.9. u Tajlandu. Idem preko jednog programa te ćemo biti smješteni u obiteljima kako bi mogli doživjeti potpune kulturološke raznolikost. Nemam točan plan što ćemo sve posjetiti, ali baš se veselim putovanju, posebice nakon što sam pročitala tvoj putopis... |
| | |
| | #213 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: v
Poruka: 6
![]() | Re: Thailand - putopis Putem interneta... Up With People |
| | |
| | #215 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-03-07 Godina: 29
Poruka: 13
![]() | Re: Thailand - putopis Vruce kao i kod nas. Ja sam stigao prije 2 dana pa sam se eto danas sjetio foruma nakon sto sam malo dosao k sebi ![]() dogovor vrijedi...javim ti se jos prije nego krenes ili kontaktiraj ti mene na icq 6034468...sorry ako ne odgovorim isti dan ali vikend se blizi pa necu biti previse na laptopu hehe Ako nemas icq javi pa ti posaljem mail u poruci..ne zelim da me spammeri pokupe ovdje ![]() |
| | |
| | #217 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-03-07 Godina: 26
Poruka: 40
![]() | Re: Thailand - putopis hello, thailand callin romano svaka ti cast, meni se zaista ne bi dalo onoliko pisat dok putujem. trenutno sam u chang mai-u i zbilja je simpatican grad, daleko ugodniji od smrduckavog bangkoka. covjece, oni ovdje zive u 70-im. posvuda male staklene bocice od pepsija, jos samo cekam da mi bud spencer iskoci odnekud slatko vozdra od bosanaca iz chang mai ![]() |
| | |
| | #219 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-03-07 Godina: 26
Poruka: 40
![]() | Re: Thailand - putopis imam 1gb slika samo iz bgk i chang mai-a! ima svega vrijeme u chang mai nije bas... uglavnom lose, kisa je non stop sipila ali jucer je bilo predivno. ugodno s malo vjetra i suncano. jucer smo bili na raftingu i bamboo raftingu, vracali se iz sela gdje smo prespavali i na putu u grad crkne kombi i pocne se dimit. koji smijeh ma nisu normalni. ovdje se sve raspada i jednako se tako osjeti. bangkok smrdiiii! jutros smo dosli iz ch.m. u bgk pa smo sad dosli u kanchanaburi i ovdje je vrijeme kao najljetije ljeto.slike cim nadjem vremena. veliki pozdravi ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: backpacking, hoteli tajland, put na tajland, putovanje, smjestaj tajland, tajland, tajland putovanje, zabava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.

ma nisu normalni. ovdje se sve raspada i jednako se tako osjeti. bangkok smrdiiii! jutros smo dosli iz ch.m. u bgk pa smo sad dosli u kanchanaburi i ovdje je vrijeme kao najljetije ljeto.