| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Život i Stil forumu; Ja. Čak sam i stručnjak na tom području. Ne, zaista. Ja ću od iduće plaće počet ostavljat za Kubu, pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #246 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis joj kad odemo kak ću vas sve pokvarit. neće bit ni k od kontrole. vidim da nam se i pharaoh pridružuje. mogli bi nagovorit još neke ljude pa da dobijemo grupni popust. ![]() |
| | |
| | #248 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Thailand - putopis Citat:
Kaj jel se smije s tobom družiti.... Jel valja s tobom ići onda nekuda? Nemaš kontrole....... Voliš grupno......... ![]() ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike | |
| | |
| | #250 (permalink) | |
| charolastra | Re: Thailand - putopis Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: backpacking, hoteli tajland, put na tajland, putovanje, smjestaj tajland, tajland, tajland putovanje, zabava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:48.

pusa