| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Život i Stil forumu; pa naravno, što više to bolje.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #252 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Thailand - putopis Citat:
![]() Evo, opet bi on grupno ![]() Jebate, ja samo spomenula da bi na kubu, a vidi ih ima dosta kandidata, pa to je supeRRR ![]() | |
| | |
| | #256 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-10-07 Godina: 28
Poruka: 2
![]() | Bok svima! Romano, super ti je putopis! Obzirom da si bio u Tiger temple,reci mi molim te kako si došao do njega? Čitajući Lonely Planet shvatih da ne možeš doći do njega bez iskakanja iz busa i pješačenja Vidim na netu da postoje aranžmani iz BKK ali su skuplji, pa prema tome za mene nepristupačni....Ima li možda iz Kanchanaburija kakav organizirani izlet? A kako do Kanchanaburija? Vlakom ili busom? Thanx! ![]() |
| | |
| | #257 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 280
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis hvala. ja sam ti do tiger temple-a išao lokalnim busom. kreće ti sa autobusnog kolodvora i u jednom smjeru dođe 25 bahta. ak se ne varam (to samo još pitaj na kolodvoru prije nego kreneš ) to je bus za sai Yok. u jednom trenutku samo trebaš iskočit u divljini (vozač će ti reći točno kad) i onda te čeka par kilometara pješačenja po poljskom putu. ak nisi potpuno van kondicije neće bit problema. upad je 300 bahta (bio tad) i trebaš vodit računa da se tigrovi puštaju oko 13h. imaš i drugu varijantu da uplatiš turistički izlet u agenciji (bilo kojoj od hrpu na koje ćeš naletit u kanchanaburiju), oni te pokupe od tamo gdje si smješten i furaju skroz do hrama. tak te ispadne nešto skuplje. iz bkk do kanchanaburija jednostavnije ti je ić vlakom. u jednom smjeru je oko 100 bahta. ide se sa thonburi terminala i polasci su dvaput dnevno. ak te još kaj zanima slobodno pitaj. ![]() |
| | |
| | #258 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-10-07 Godina: 28
Poruka: 2
![]() | THANX! E super, hvala ti za info Ovo je moja VELIKA želja posjetiti (makar koliko sam skužila, to nije baš popularno mjesto za posjetit ) A najbolja fora je da moj muž želi otić ronit sa sharks-ićima, ali ovoga se boji !!!!!! |
| | |
| | #259 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 280
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Thailand - putopis e tu se varaš. cijeli park i kanjon postanu krcati turistima u vrijeme kad puste tigrove. samo ih dofuravaju kombićima. ma vidjet ćeš. na hranjenju morskih pasa nisam bio al sam čuo da je fora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: backpacking, hoteli tajland, put na tajland, putovanje, smjestaj tajland, tajland, tajland putovanje, zabava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:57.

) aktivnosti kao i ja, samnom uživa.

!!!!!!