E super, hvala ti za info![]()
Ovo je moja VELIKA želja posjetiti (makar koliko sam skužila, to nije baš popularno mjesto za posjetit) A najbolja fora je da moj muž želi otić ronit sa sharks-ićima, ali ovoga se boji
!!!!!!
Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; hvala. ja sam ti do tiger temple-a išao lokalnim busom. kreće ti sa autobusnog kolodvora i u jednom smjeru dođe ...
E super, hvala ti za info![]()
Ovo je moja VELIKA želja posjetiti (makar koliko sam skužila, to nije baš popularno mjesto za posjetit) A najbolja fora je da moj muž želi otić ronit sa sharks-ićima, ali ovoga se boji
!!!!!!
e tu se varaš.cijeli park i kanjon postanu krcati turistima u vrijeme kad puste tigrove. samo ih dofuravaju kombićima. ma vidjet ćeš.
![]()
na hranjenju morskih pasa nisam bio al sam čuo da je fora.
Imam pitanje!Jesi se cijepio za Tajland i Kambođu?Mi idemo uskoro,pa uopće neznam!Jedni kažu da ,drugi ne..
Šta ti misliš?
...preživjet ćeš i bez cijepljenja...nije baš brz odgovor, ali šta je tu je....![]()
kaj je post zamro
a ja bas namjeravam na thailand i mislim da imam vise manje sve informacije osim o koh samui-u na koji se namjeravamo dovuci na kraju naseg obilaska. pa bi molio informirane sa osobnim iskustvom da daju svoje komentare
...a kakav ti je uopće plan puta...?
...nisam bio na samuiu tak da ne mogu reć iz prve ruke, ali sam čuo da nije baš nešto posebno...
...puno bolje bi ti bilo da odeš na zapadnu obalu...dobar ti je ton sai-rai leh-phra nang zaljev, phi phi, ko lanta je fora...smještaj možeš tražit na licu mjesta..naći ćeš nešto povoljno...