Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Život i Stil forumu; pa naravno, što više to bolje....

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-10-07, 15:44   #251 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 25
Poruka: 280
romano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznat
Re: Thailand - putopis

pa naravno, što više to bolje.
romano je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-10-07, 16:23   #252 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: romano Pogledaj Poruke
svatko tko voli iste (nekontrolirano-grupne ) aktivnosti kao i ja, samnom uživa.

no, budeš vidjela kad odemo na kubu.
Da ja isto volim šetati, razgledavati... Igrati se ....

Citat:
Pravi autor: romano Pogledaj Poruke
pa naravno, što više to bolje.
Evo, opet bi on grupno

Jebate, ja samo spomenula da bi na kubu, a vidi ih ima dosta kandidata, pa to je supeRRR
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-10-07, 16:39   #253 (permalink)
V.I.P. Član

romano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznat

[quote=dadyml;538504]Da ja isto volim šetati, razgledavati... Igrati se ....

eto vidiš, imamo iste interese, ma bit će nam super.
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-10-07, 17:48   #254 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

I kad krećemo?!

teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 14:43   #255 (permalink)
V.I.P. Član

ak se mene pita, možemo odmah.
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 22:07   #256 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-10-07
Godina: 28
Poruka: 2
ajinek se izdvaja iz mase
Question Tiger themple

Bok svima!

Romano, super ti je putopis!

Obzirom da si bio u Tiger temple,reci mi molim te kako si došao do njega?
Čitajući Lonely Planet shvatih da ne možeš doći do njega bez iskakanja iz busa i pješačenja
Vidim na netu da postoje aranžmani iz BKK ali su skuplji, pa prema tome za mene nepristupačni....Ima li možda iz Kanchanaburija kakav organizirani izlet? A kako do Kanchanaburija? Vlakom ili busom?

Thanx!
ajinek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 11:33   #257 (permalink)
V.I.P. Član

hvala.

ja sam ti do tiger temple-a išao lokalnim busom. kreće ti sa autobusnog kolodvora i u jednom smjeru dođe 25 bahta. ak se ne varam (to samo još pitaj na kolodvoru prije nego kreneš) to je bus za sai Yok. u jednom trenutku samo trebaš iskočit u divljini (vozač će ti reći točno kad) i onda te čeka par kilometara pješačenja po poljskom putu. ak nisi potpuno van kondicije neće bit problema.

upad je 300 bahta (bio tad) i trebaš vodit računa da se tigrovi puštaju oko 13h.

imaš i drugu varijantu da uplatiš turistički izlet u agenciji (bilo kojoj od hrpu na koje ćeš naletit u kanchanaburiju), oni te pokupe od tamo gdje si smješten i furaju skroz do hrama. tak te ispadne nešto skuplje.

iz bkk do kanchanaburija jednostavnije ti je ić vlakom. u jednom smjeru je oko 100 bahta. ide se sa thonburi terminala i polasci su dvaput dnevno.

ak te još kaj zanima slobodno pitaj.
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 21:06   #258 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-10-07
Godina: 28
Poruka: 2
ajinek se izdvaja iz mase
THANX!

E super, hvala ti za info
Ovo je moja VELIKA želja posjetiti (makar koliko sam skužila, to nije baš popularno mjesto za posjetit ) A najbolja fora je da moj muž želi otić ronit sa sharks-ićima, ali ovoga se boji !!!!!!
ajinek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 23:13   #259 (permalink)
V.I.P. Član

e tu se varaš. cijeli park i kanjon postanu krcati turistima u vrijeme kad puste tigrove. samo ih dofuravaju kombićima. ma vidjet ćeš.

na hranjenju morskih pasa nisam bio al sam čuo da je fora.
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: backpacking, hoteli tajland, put na tajland, putovanje, smjestaj tajland, tajland, tajland putovanje, zabava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108