Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Život i Stil forumu; Koja si ti legenda!!!!! Ja sam se moooorao prijavit na forum samo da ti to kažem, tajland mi je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-09-09, 16:25   #261 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-09-09
Poruka: 1
dvodopij se izdvaja iz mase
Re: Thailand - Cambodia - putopis i slike

Koja si ti legenda!!!!!
Ja sam se moooorao prijavit na forum samo da ti to kažem, tajland mi je već san od 20god i tek sad imam novac si to priuštit al nemam nikog da bi išao samnom...
A ti sam, sa koliko sam skužio 24 god se to usudio...
Pročitao sam sve u jednom dahu.. tek sam danas naišao na ovaj forum...
jedino sam se nadao, kad budeš uploado slike da će pisati karatak opis ispod svake kao kod npr: Picasa Web Albums - moover20 - Moto izlet Al...
Mogu ti reć samo da si me jakoooo motivirao i brijem da već ove god ili poslije nove pićim s nekim il sam...
Thanks
P.S. prejebeno pišeš...
dvodopij je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-09, 15:54   #262 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 27
Poruka: 309
romano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznat

...lol..hvala....

...ak zaista želiš ić, odi, vjeruj mi nećeš požalit...nek te nešto pretjerano ne brine pitanje sigurnosti...uz zdrav razum u različitim situacijama bit ćeš siguran...i to vrijedi za cijelo područje ji azije...od tog putovanja vratio sam se i opet prošao tajland, kambodžu i uz to laos, vijetnam i maleziju...i niti u jednom trenutku nisam se osjećao nesigurno...

...samo ruksak na leđa i to je to...
romano je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-03-10, 18:52   #263 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-03-10
Poruka: 1
ivi_inur_pants se izdvaja iz mase

pozdrav, dobar putopis.

ne znam je li ovaj thread još uvijek živ, nadam se da je, jer imam nekoliko pitanja vezanih za JI Aziju.

naime, grupica od nas 5 planira put Hong Kong- Bangkok-Pataya-Siem Reap-Phuket-Kuala Lumpur-Penang-Singapore, možda kronološki ne baš tim redom, ali u svakom slučaju svi ti gradovi.

imao bih vjerovatno milijune pitanja, ali evo neka najosnovnija

Prvo, od svih ljudi čitam da je jedan dan definitivno premalo za Angkor Wat, mi planiramo 2-3, pa što ti možeš reći o tome iz prve ruke, mislim koliko si uspio vidjeti za jedan dan ? I po tvojim i ostalim pisanjima Kambođa se ne čini baš sigurnom, a ovo je i pitanje vezano za generalno putovanje. Jesi li ostavljao svoj ruksak s odjećom, suvenirima i opremom u sobama/ hostelima, ako da kako i da li je bilo ikakvih problema s time ikada? Mislim, jasno da novce i dokumente i ove sitnije vrijednosti treba uvijek imati sa sobom. Mislim da sam pročitao nešto da si svoj lokot furao sa sobom?

Što se tiče izleta iz samog Bangkoka, najrazumnijim mi se čini sjevernozapadni, dakle posjetiti tigrove, erawan i most na rijeci kwai. ovaj lopburi čini se zanimljiv isto, ali je li vrijedno pola dana za samo taj gradić, koliko vidim nema ništa posebno tamo blizu ili usput ?

Hm onda, znaš li nešto o cijenama cuge (alkohola jel ) u Tajlandu i Maleziji, recimo u trgovinama i usporedno i vani u lokalima ? Shvaćam da je Malezija djelomično muslimanska, pa da li je zbog toga cuga skuplja tamo? Isto da li je život generalno skuplji u turističkim mjestima na obali, ne znam jesi li bio u Phuketu ili Pattayi, vidim ovdje da si bio na obali baš, vrlo blizu Phuketa.

Onda , zanima me ako si posjetio ikakve tematske parkove, zoološke, akvarije. Koliko čitam, Siam Water world u Bangkoku trebao bi biti najveći akvarij od svih u toj regiji, a definitivno tražimo i najbolji mogući zoološki za posjetit od ponuđenih.

Eto, hvala.
ivi_inur_pants je offline  
Odgovori sa citatom
Star Danas, 05:51   #264 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 27
Poruka: 309
romano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznat

...a gle, ja sam u jednom danu uspio napravit cijeli krug i vidio sam sve što me zanimalo..niti jedan hram nisam izostavio...čak ni ne mogu reć da sam radio neki presing...drugi put kad sam se vratio, napravio sam isto..krenuo bajkom rano u zoru i završio taman u sumrak...pretpostavljam da su dva dana sasvim dovoljna da sve leđero prođete, s obzirom da vas je više..opet, sve ovisi o tome što vas zanima...nekome tko je brutalno zabrijao na arhitekturu ni tjedan vjerojatno ne bi bio dovoljan..

...kaj se tiče sigurnosti, common sense i generalno ne bi trebalo bit problema, ni u Kambodži ni u ostalim područjima gdje planirate. Ta situacija na granici zvuči malo tricky ali je i jedina koja mi se dogodila u toj regiji.Na drugom putovanju prošao sam cijelu Kambodžu i niti jednom nisam imao problema..phnom penh je još bio i najveći partyland, bauljanje po gradu usred noći, i tak...al i siem reap ima dobrih mjesta za izać...

...stvari bez problema možeš ostavljat u sobi, meni nitko nikad nije ni taknuo da pogleda, al eto svejedno sam ih vezao lokotom za nešto..dovoljno je samo jednom da nestanu....iako je i to neka lažna sigurnost..ak netko zaista hoće ukrast najmanji problem je prerezat lokot ili još lakše rasparat ruksak.po meni, najbolje je samo novce i putovnicu imat kod sebe, ak sve drugo nestane to je jedino kaj ti zapravo treba...

...kanchanaburi se definitivno isplati..kaj se tiče lopburia objektivno fakat osim majmuna i nešto hramova tam nema ničeg, al subjektivno meni je to bio prebrutalan gradić..totalno neka chill atmosfera, znam se dosta često sjetit tog grada kad mi treba odmor......na putu prema lopburiu je ayuthaya...

...cuga fakat nije skupa.boca Jackiea u klubu u Bangkoku oko 150 kuna, pive su bile oko 60-80 bahta (pretpostavljam da su jeftinije u 7-11-u), al da me ubiješ sad se nikak ne mogu sjetit koliko su bili bucketi. ne mogu se sjetiti ni za cugu u maleziji ali sve ostalo sam plaćao otprilike jednako kao što su cijene kod nas...troškovi na obali su veći nego na drugim područjima..pa negdje i za duplo...na phuketu sam sobu plaćao oko 100 kuna...

...posjetio akvarij na Langkawi-u u Maleziji i Vinpearl u Vijetnamu, i jedno i drugo bilo fora...nisam bio ali koliko sam čuo, bangkok ima i dobar zoološki...

...ak imaš kakvih drugih pitanja, slobodno pitaj..
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: backpacking, hoteli tajland, put na tajland, putovanje, smjestaj tajland, tajland, tajland putovanje, zabava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114