Sad sam tek naletio na ovo. Svaka čast!
Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; pozdrav rooooomule! evo ja i maca čitamo i uživamo.... ma kao da smo sa tobom tamo ništa kad se vratiš ...
Zadnji Uredio romano : 30-08-09 u 00:45
Hard Sports
Sad sam tek naletio na ovo. Svaka čast!
Show love with no remorse
bravo čuvaj se pa ne putuješ valjda sam
![]()
evo javio mi se buraz i rekao je da je na jednom otoku u kolibi i a nema interneta niti struje, da je presavršeno i da će tamo ostati par dana pa se neće javljati
E,ludila kak bi rekli naši južnjaci čitajuči tekst putujemo s njim i osječamo miris zemlje,ljude i tlo pod nogama,hvala za taj osječaj.SRETNO !
neka mi netko kaze ima li smisla ici na tajland u kolovozu (8.mj - mene zbunjuju ovi nazivi)?! frendica i ja cmizdrimo za tim tajlandom a ja nikako ne mogu u nekom drugom mjesecu...
ALo DŽIBERU!!!!
Mamicu ti tvoju ,, neznas se ni prijateljima javit,, pederu jedan ...
Lordovi su ljuti i zahtjevaju osobno javljane, dati ce mo ti za poruku kad se vratis !!!
Pozdravlja te slamic mađi !! te te pita- kako razbit administratorovu lozinku na kompu u NSb-u ! Ima problema sa probavom..
Od kad si otiso sve su žene poludjele,, pocele su davat sakom i kapom i to džabe ! neznam koliko ce to potrajat pa se vrati brzo !!!![]()
aj pozdravi tajkanđanke, i vrati nam se ljep![]()
Pa ima vise smisla u 8. mjesecu nego sadaRomano je izabrao najtoplije moguce vrijeme. I tako ce se drzati jos par mjeseci. 8 mjesec bi mogao biti malo kisovit ali nije to bas tako strasno bar te rashladi
Najbolje vrijeme bi bilo oko nove godine sa temp oko 30tak.
btw ako ste u Bangkoku u 8. mjesecu javite se castim cugom u The Dome![]()
BibBib ovo je najljepša vijest koju smo mogli cut! no, mi smo studenti i morali bismo bit vrlo vrlo sigurni da nas nece poklopit monsuni (a kakve smo srece i tsu nami) da bismo platili kartu cca 800eura
jesi ti jos tamo?
a kava u The Dome-u se cini kao dobra garancija
A sada 100% sigurni nisteali vecinom su to popodnevni pljuskovi koji ne traju dugo. Sto se tice letova pogledajte malev. Mislim da oni imaju jedne od najjeftinijih letova za Bkk preko budimpeste ili Turkish airlines. Ja inace letim Thai airlines ili Lufthansom ali ne znam kakvo je stanje sa cijenama u 8. mjesecu. Najbolje u neku agenciju pa neka oni traze najjeftinije solucije
A onda iz Bangkoka mozete jefitnim avio kompanijama (Nok Air, Air Asia etc) ili busom/vlakom ovisi kudaJa osobno ne bih mogao kao Romano. Sve je to lijepo i romanticno ali kada te udari 40C u glavu meni prestaje biti zabavno
Ja sam sada u HR jos 3 tjedna pa cu onda ici pa se opet vracam na par tjedana radi vjencanja prijatelja ali tamo negdje u 8. mjesecu bi trebao biti u BKK.