Cijena po osobi: 4188 kn
Odlazak iz: München
Dolazak u zračnu luku: Bangkok (Bangkok (Tajland))
Datum odlaska: 03.05.2007
Trajanje: 19 dana
Evo ti jedan jeftin let....cijena ti je konačna s svim taksama
Raspravljate o temi Thailand - Cambodia - putopis i slike u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; romano, svaka ti cast! meni ne bi bio problem putovati i trokolicom i spavati u istoj ali bi mi bio ...
Cijena po osobi: 4188 kn
Odlazak iz: München
Dolazak u zračnu luku: Bangkok (Bangkok (Tajland))
Datum odlaska: 03.05.2007
Trajanje: 19 dana
Evo ti jedan jeftin let....cijena ti je konačna s svim taksama
pametni znaju
hm, moram priznati da me malo cudi da neko zagovara sezonu monsuna..
obicno se u tajland i to podrucje ide od 10.-4.mj ili u susnom razdoblju.
mozda(!) sam pljusak i ne mora biti tako strasan, ali onaj tlak zraka prije samog pljuska jednostvno para zivce i tijelo. uostalom, monsumi znaju padati i ujutro i navecer pa ne znam bas kako bi se osjecala da svaki cas moram bjezati s npr. plaze (ako sam u tom dijelu zemlje).
ono sto je dobro u to doba je da je turizam jako oslabljen (manja guzva), a s time su onda avionske karte jeftinije, kao i smjestaj i sve ostalo.
eto, sve ima svoje lice i nalicje i svaka osoba svoje ukuse...![]()
Romanovi putopisi su čitani...
Xportal 2.0
Ma ne zagovaram ali sada je stvarno pakleno i biti ce vjerovatno jos gore iduci mjesec. A i kaze da je to jedino vrijeme kada moze ici. Nije bas tako strasno u kisno doba kako ljudi misle bar ja nemam ta iskustva u zadnje 3 godine. Naravno moras imati i malo srece. Kao sto sam rekao najbolje bi bilo oko nove godine. Temperature su vrlo ugodne i nema ni kise.
Evo najgori slucajOvo je slikano u 8 mjesecu
![]()
hm, ove slike bas i ne ohrabruju a i avionske karte uopce nisu jeftine. najjeftinija je s turkishem 765eura (bar koju sam ja nasla). u 7. i 8. mjesecu europljani sto znaci za ostatak svijeta lovasi najvise putuju pa je valjda to razlog da skoro poduplaju cijene karata. gamad
u svakom slucaju hvala na savjetima...
turkish je prije 4 godine imao karte za 600-650 eura, i od onda su se svake godine povecavale. ove godine sam ih platila 900 u 3 mj, znaci da su ove tvoje za 700 jeftinije.
razlozi poskupljenja su:
-na novom bangkokskom aerodromu su takse odsad ukljucene u cijenu karte, a prije su se placale na aerodromu
- zbog Amerikenjaca placamo skuplje naftu i svi aerodromi su postrozili mjere sigurnosti zbog terorista sto povecava takse zracnih luka
ima smilsla ic u 8mj.. Tada su popusti !![]()
da, ali najveci je trosak karta, f...ckas popuste kad platis kartu 6000kn i onda sjedis pod palminim liscem a kisa ti se cijedi po glavi![]()
uf... jos uvijek biram između interraila po spanjolskoj, portugalu i maroku i tajlanda. ovo zadnje me svakako vise privlaci samo sto su prilike lose![]()