| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Tko gdje ljetuje.... u Život i Stil forumu; Prije u Rabu-u i Pag-u, a sad već 2 godine u Umagu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-12-05 Lokacija: Osijek
Poruka: 136
![]() | Uglavnom na Pagu..svaka čast Istri ali me jebu one stijene, jedne godine sam bila tjedan dana na relaciji Pula-Poreč-Rovinj i nisam se dvaput pošteno okupala (u moru!)...ja sam ipak cura koja voli komfor! Dalmacija je zakon...plaže su prekrasne, dalmoši ludi..ak uspiješ kog i pronaći u toj najezdi turista, Zrće da ne spominjem...pa tako dalmacija dobiva čistu 5...od slavonke!
__________________ :mazi :mazi :mazi GLAMERICA |
| | |
| | #38 (permalink) | |
![]() | Citat:
Pa normalno...to je jedino mjesto na obali gdje imaš kilometarsku plažu na kojoj se više cuga preko dana nego navečer a kad padne mrak možeš birati između 4-5 diskoteka koje su ti pod nosom, jedna do druge, ulaz bespla, parking pun, nema murije i daleko si od ogorčenih domorodaca koji bi pare ali ne bi gužvu i turiste...ha ha
__________________ :mazi :mazi :mazi GLAMERICA | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
![]() | Citat:
*kilometarsku plažu na kojoj se više pije po danu nego navečer *pun parking s preko tisuću auta pored kojih možeš vidjeti ekipice koje ispijaju jeftino vino uz različitu glazbu dok se spremaju za pohode *navečer su ti dostupne 4 diskoteke, svaka sa svojim programom, a do svake imaš minutu pijanog hoda *i daleko si od murije i ogorčenih domorodaca koji bi turizam ali ne i turiste ![]()
__________________ :mazi :mazi :mazi GLAMERICA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljetovanje, more |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:14.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje
, ali plaže mi nisu baš neke, u novalji socijala, stara novalja mi ima uredu pješčanu plažu, sve u svemu ništa posebno.