| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Tko gdje ljetuje.... u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Cyrus daj jos jednom ponovi sve... da bolje upamtimo jebi ga...neš je zaštekalo pa sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-12-05 Lokacija: Osijek
Poruka: 136
![]() | Citat:
p.s. nije na odmet ponovit gradivo
__________________ :mazi :mazi :mazi GLAMERICA | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko gdje ljetuje.... Gdje ljetujem?! Pa gdje i zimujem i jesenujem i proljećujem - ovde u Splitu i oko Splita! Inače, imam kuću na Visu, pa se tamo provede dio ljeta, prijatelji imaju kuće na Braču (Supetar), na Hvaru (Stari Grad) i na Korčuli (Korčula) tako da se u biti šetam između nekoliko lokacija. Tako ljeto brže prođe. Eh, da... obavezno se ode na 7-8 dana u Makarsku. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06 Lokacija: Gorski kotar Godina: 25
Poruka: 283
![]() | Re: Tko gdje ljetuje.... Njivice kod frenda već 15 godina po tjedan dana, plus još svake godine na par dana negdje drugdje, ovisi kak mi se da...
__________________ Rabuzin, Rabuzin sunce je napravio, ono Riječko je, ono Riječko je i ove godine!! |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-01-06
Poruka: 54
![]() | Re: Tko gdje ljetuje.... Pag je zakon. Plaze su super, nikad nije guzva (tamo gdje ja idem), a cuga je OK. Crno je 10-15 kn-domace. Ali brale, nema nista do toga kad se ponese domace slavonske rakije. Ljudi se odljepljuju na to. Nema jaceg!!! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Tko gdje ljetuje.... Nisam ljubiteljica hrvatskih plaža. Preferiram aktivni odmor, mnogo putujem, više volim Gorski kotar i Liku od cijelog Jadrana, ali obožavam i Mađarsku, vinske ceste i u Slavoniji, i u Zagorju, pa i u Istri. Mogu provesti par dana na obali, ali ako ne mogu otići par dana brodom na Kornate, radje obilazim gradiće u zaleđu. Posebno mi je draga unutrašnjost Istre. Ljudi su mnogo otvoreniji i ljubazniji. Prva stvar koju napravim je upoznavanje s domaćim stanovništvom. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljetovanje, more |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:29.