| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Tko gdje ljetuje.... u Život i Stil forumu; Ja budem išao u Poreč i na Krk.... Na Krku sam svake godine najmanje dva puta a u Poreč ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #56 (permalink) |
| Veteran | Re: Tko gdje ljetuje.... Najčešće na Viru... A ako ne tamo onda negdje u srednjoj dalmaciji
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 642
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko gdje ljetuje.... Ljetujem kad imam para,znaci ne bas svake godine,obisao sam sve od Pule pa do krajnjeg juga do Ulcinja (ulcinj je skoro kod albanske granice). Inace preferiram srednji Jadran i dalje prema jugu pa dokle stignem. Rijetko kad sam bio dva put u istom mjestu. Prosle godine sam bio u Starigradu paklenica i bilo je super. S jedne strane more a sa druge par km dalje planine i penjalista (bavim se alpinizmom i penjanjem) pa mi je to bilo idealno mjesto za odmor. ![]()
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko gdje ljetuje.... Prošle godine Pag, ovog ljeta bi malo južnije, ali još nije definirao kamo (Hvar, Korčula, Vis). Vidjet ćemo kakvo raspoloženje bude. Uglavnom treba mijenjat jer imamo toliko lijepih mjesta na Jadranu pa bi bilo šteta pohašadi svaku godinu isto mjesto...
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tko gdje ljetuje.... većinom sam u velom lošinju(odmaralište od firme,jeftino mi je)...a bio sam i u zadnje tri godine u tisnomi na murteru ...super je tamo...pag mi je super...nisam još jedino bi o u istri...a i na pelješcu mi je super u orebiću sam bio i bio na korčuli... |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljetovanje, more |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:10.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!