@ Zadar - Kožine ..![]()
Raspravljate o temi Tko gdje ljetuje.... u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Ja budem išao u Poreč i na Krk.... Na Krku sam svake godine najmanje dva puta a u Poreč budem ...
@ Zadar - Kožine ..![]()
Renault F1 Team
di ljetujem? di me pozovu
imam par mogućnosti, ovisi jel ću imat para za sve... smještaj nema šase da plaćam![]()
Novi Vinodolski kick ass,a Cirkvenica mi je pun kurac do jaja!!!!
http://groups.yahoo.com/group/wctg
-You kill em,we grill em!-
Pravi autor: Konjina
e tamo sam ja lega
Najčešće na Viru...
A ako ne tamo onda negdje u srednjoj dalmaciji
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Ljetujem kad imam para,znaci ne bas svake godine,obisao sam sve od Pule pa do krajnjeg juga do Ulcinja (ulcinj je skoro kod albanske granice). Inace preferiram srednji Jadran i dalje prema jugu pa dokle stignem. Rijetko kad sam bio dva put u istom mjestu. Prosle godine sam bio u Starigradu paklenica i bilo je super. S jedne strane more a sa druge par km dalje planine i penjalista (bavim se alpinizmom i penjanjem) pa mi je to bilo idealno mjesto za odmor.![]()
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
Prošle godine Pag, ovog ljeta bi malo južnije, ali još nije definirao kamo (Hvar, Korčula, Vis).
Vidjet ćemo kakvo raspoloženje bude. Uglavnom treba mijenjat jer imamo toliko lijepih mjesta na Jadranu pa bi bilo šteta pohašadi svaku godinu isto mjesto...
Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru.
od Paga do Dubrovnika, ukljucujuci otoke
najvise na Hvaru![]()
većinom sam u velom lošinju(odmaralište od firme,jeftino mi je)...a bio sam i u zadnje tri godine u tisnomi na murteru ...super je tamo...pag mi je super...nisam još jedino bi o u istri...a i na pelješcu mi je super u orebiću sam bio i bio na korčuli...