| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Tko gdje ljetuje.... u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: andreja_s voleo bih da posetim Split i dubrovnik ali pojedini forumasi kazu da je mom narodu zabranjen ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Photoshop freak | Re: Tko gdje ljetuje.... Citat:
![]() kako kaze onaj tip konobaru: ja bi pivo. A konobar ce njemu: pa pivaj - a ca cu ti ja- al mi ne razbijaj ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko gdje ljetuje.... Citat:
| |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| Purger | Re: Tko gdje ljetuje.... Citat:
Fasciniran sam tolikom količinom gluposti koje si napisao u tako kratkom vremenu ! ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Tko gdje ljetuje.... Citat:
Zato mi se i ucinilo da je Podgora,kolko poznam Crikvu!!!! : :Od Kvarnera i Primorja najjaci je Krk definitivno!!!!Baska,Krk,a pod No1 VRBNIK!!!!Zlahtina-vino Bogova!! ![]() Zadnji Uredio Choky-Zg : 08-05-06 u 23:03. | |
| | |
| | #88 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Tko gdje ljetuje.... Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljetovanje, more |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |