| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Tunis u Život i Stil forumu; Već neko vrijeme razmišljam o Tunisu i da odem dole, ali nikako da se to realizira. Pa sam odlučila ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tunis Već neko vrijeme razmišljam o Tunisu i da odem dole, ali nikako da se to realizira. Pa sam odlučila da će to biti ovo ljeto ili jesen. Jel netko bio? Ima tko kakvih iskustava? I da, 1399 kn tjedan dana polupansion+let (a viza nije potrebna) zaista nije puno i isplatljivije nego da idem na Jadran. vidjeh neki dan plakat da je toliko. Zna li netko nešto o tome?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,083
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tunis Vidil sam i ja taj plakat, naravno da nije istina, na to ce ti jos opicit takse i kaj ja znam kaj jos... evo vam ovo: Cijena po osobi: 1935 kn Odlazak iz: Ljubljane Mjesto / aerodrom: Hammamet (MIR) Hotel: Le Khalife, 3* Usluga: DZ/HP Datum odlaska: 13.06.07 Trajanje: 7 dana to ti je konacna cijena, polupansion, najjeftinija trenutno, osim ak ne bi htjeli ic preksutra...
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tunis Pa ni dva soma nije puno za to. Toliko potrošim u svojoj kući na jadaranu u 10 dana. A ovako sam barem bila u tunisu.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
![]() | Re: Tunis A bilo je ljudi koji su išli u Tunis pa završili ko zna u kakvom hotelu i s kakvom hranom,ovisi s kojom agencijom ideš, bilo bi dobro malo ispitati stvari prije nego se ukrcaš,oni naslikaju jedno, a tamo ustanoviš da je tvoje zauzeto ne daj bože... |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tunis djerba ti je dosadna, (nisam bio.tak svi kazu) , u hammamet odi, tam ima više stvari za vidit, ui općenito nemoj puno očekivati od tunisa, pa ak ti bude dobro (a brijem da bu bilo) onda bus se ugodno iznenadil..
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tunis Sousse, Mahdia, Port el Kantaoui il Monastir... (ak ne bi u Hammamet) to su ti mjesta za kaj ima organiziranih aranžmana, za tunis nema /bar ne iz zg-a il lju) A fakat ne znam kaj bi ti preporucil od toga.. manja su mjesta od hammameta pa je mozda bolje...
| | |
![]() |
| Tagovi: djerba, putovanje u tunis, sousse, tunis, tunis hoteli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.

pametni znaju