Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Tunis u Život i Stil forumu; Već neko vrijeme razmišljam o Tunisu i da odem dole, ali nikako da se to realizira. Pa sam odlučila ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-06-07, 15:46   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Tunis

Već neko vrijeme razmišljam o Tunisu i da odem dole, ali nikako da se to realizira.
Pa sam odlučila da će to biti ovo ljeto ili jesen. Jel netko bio?
Ima tko kakvih iskustava?

I da, 1399 kn tjedan dana polupansion+let (a viza nije potrebna) zaista nije puno i isplatljivije nego da idem na Jadran.
vidjeh neki dan plakat da je toliko. Zna li netko nešto o tome?
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 12:23   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Tunis

evo i ja vidio isto, gledao slike i video od tamo i mogu ti reći da je jebeno tamo, možda se ja i bičarka odlučimo tamo, još ćemo viditi
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 15:49   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,083
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Vidil sam i ja taj plakat, naravno da nije istina, na to ce ti jos opicit takse i kaj ja znam kaj jos...
evo vam ovo:
Cijena po osobi: 1935 kn
Odlazak iz: Ljubljane
Mjesto / aerodrom: Hammamet (MIR)
Hotel: Le Khalife, 3*
Usluga: DZ/HP
Datum odlaska: 13.06.07
Trajanje: 7 dana

to ti je konacna cijena, polupansion, najjeftinija trenutno, osim ak ne bi htjeli ic preksutra...
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 16:01   #4 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

dobre takse su po 50 eura
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 16:43   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Pa ni dva soma nije puno za to. Toliko potrošim u svojoj kući na jadaranu u 10 dana. A ovako sam barem bila u tunisu.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 17:51   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
gollum007 se izdvaja iz mase

A bilo je ljudi koji su išli u Tunis pa završili ko zna u kakvom hotelu i s kakvom hranom,ovisi s kojom agencijom ideš, bilo bi dobro malo ispitati stvari prije nego se ukrcaš,oni naslikaju jedno, a tamo ustanoviš da je tvoje zauzeto ne daj bože...
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 12:27   #7 (permalink)
Administrator

jel bio tko u tunisu uopće. šta posjetiti djerbu ili ...
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 09:57   #8 (permalink)
prof. Foruma

selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

djerba ti je dosadna, (nisam bio.tak svi kazu) ,
u hammamet odi, tam ima više stvari za vidit,
ui općenito nemoj puno očekivati od tunisa, pa ak
ti bude dobro (a brijem da bu bilo) onda bus se ugodno iznenadil..
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 10:13   #9 (permalink)
Administrator

čuo sam za hammamet da nije nešto, a šta sa tunisom ili onaj soussa
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-06-07, 10:47   #10 (permalink)
prof. Foruma

Sousse, Mahdia, Port el Kantaoui il Monastir...
(ak ne bi u Hammamet)
to su ti mjesta za kaj ima organiziranih aranžmana,
za tunis nema /bar ne iz zg-a il lju)

A fakat ne znam kaj bi ti preporucil od toga..
manja su mjesta od hammameta pa je mozda bolje...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djerba, putovanje u tunis, sousse, tunis, tunis hoteli

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103