| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Turističke Agencije - iskustva u Život i Stil forumu; Evo naša škola (Gornjogradska Gimnazija) ima ugovor sa "Spektar putovanja" i na nama je sad da odaberemo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-12-07 Godina: 18
Poruka: 3
![]() | Re: Turističke Agencije - iskustva Evo naša škola (Gornjogradska Gimnazija) ima ugovor sa "Spektar putovanja" i na nama je sad da odaberemo maturalno putovanje. Moramo birati između 5 putovanja (znači ponuda im je slaba). Točnije imaju oko 10 ponuda ali svaka druga je skoro ista... Što da odaberemo, i gdje će nam biti najbolje ne znamo ni sami ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turističke Agencije - iskustva Imaju slabu ponudu? Samo 5 putovanja?!WTF Koliko se ja sjećam u vrijeme kad je moja generacija išla na maturalac bile su dvije opcije: A) Ideš i B) Ne ideš ![]() P.S Sve pohvale za adriatica.net. Brzi , ljubazni , učinkoviti , jednostavni. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Turističke Agencije - iskustva ja chu za novi po prvi put isprobati jeftinu agenciju za mlade... collegium! 6dana amsterdama, busom, hotel 4*... 1490čuna!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Turističke Agencije - iskustva Citat:
![]() ja išao preko adriatice i intergrala...sve bilo odlično hotel 4 zvijezdice,vodič odličan,bus odličan.....stvarno je sve bilo na nivou.iznenadio sam se... ![]() ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 13
![]() | Re: Turističke Agencije - iskustva Ja imam uzasno losa iskustva s Generalturistom!!! Prosle godine sam sama sebi obecala da necu vise nikada i nikuda ici s njima. Bas zato jer su najveci i najstariji, dozvoljavaju si bezobrazluke i neprofesionalno ponasanje. Sve je dobro dok ne platis rezervaciju a onda krece kaos! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turističke Agencije - iskustva turizam mi je struka i radil sam u par agencija. Velike ne bi preporucio (adriatica, generalturist, kompas) zbog cijena a od malih vam mogu preporucit Last minute centar : last minute putovanja , imaju najbolje cijene sigurno
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 13
![]() | Re: Turističke Agencije - iskustva last minute centri obično prodaju aranžmane ostalih agencija tako da ne vidim neku strašno korisnu preporuku time. Mene zanima da li netko može preporučiti zaista neku agenciju s redovnim aranžmanima a ne tuđim preprodajama. |
| | |
![]() |
| Tagovi: iskustva agencije, turisticke agencije |
« portugal
|
Njemačka - Piva? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:13.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

pametni znaju