| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Turističke Agencije - iskustva u Život i Stil forumu; pa ovak, svaka agencija u hrvatskoj preprodaje aranžmane. Ove agencije koje imaju svoje zovemo organizatorima. a to su ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Turističke Agencije - iskustva pa ovak, svaka agencija u hrvatskoj preprodaje aranžmane. Ove agencije koje imaju svoje zovemo organizatorima. a to su ti u Hrvatskoj samo Adriatica (tj Atlas koji je pod njom), Generaltur. i Kompas. E sad ti bus u maloj agenciji dobio istu cijenu ako uzmes aranžman od atlasa recimo kao sto bi dobil u samom atlasu. (a nekad cak i malo nizu, mada to ne bi smjeli raditi) A bolje je ici u male, jer oni imaju aranymane svih organizatora dok veliki imaju svoje i jos neke. Eto ukratko..
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 13
![]() | Re: Turističke Agencije - iskustva Mislim da je nakon što odaberete destinaciju bitno pregledati sve ponuđače aranžmana. Nakon toga pregledajte sve ture koje vam nude i usluge koje su uključene u cijenu. Ima jedan portal ( Tripadvisor) gdje provjerite smještaj. Pokušajte se zaštiti što je više moguće i ako nešto ne štima dignite dreku. Najloše prođu oni koji šute i prihvate situaciju koja je loša. Ako nešto generalno ne štima kao ona iskustva gdje ljude smjeste u razvaljene hotele isl. bitno je da cijela grupa pokaže nezadovoljstvo. Samo ćemo zajedničkim angažmanom i zahtjevima za odgovarajućom uslugom postići bolju kvalitetu usluga koje nam nude. To je moje mišljenje. Zadnji Uredio myo : 14-03-08 u 08:33. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 13
![]() | Re: Turističke Agencije - iskustva Imam jedan komentar koji bi se mogao protumačiti i kao pitanje. nedavno sam putovala s kompasom (o kojem inače imam dobro mišljenje) u Portugal i jedna stvar me jako frustrira. Vodičica je svaki dan tražila napojnice za lokalne vodiče dok na kraju nije uspjela izžicati i sama "zahvalu od putnika". To je nešto što se uredno ponavlja na svim putovanjima. Mene zanima zašto se na indirektan način agencije pretvaraju u "ciganije"? Ako uplatim Kompasu novac koji nije malen za putovanje onda valjda očekujem da je vodič i plačen da dobro odradi svoj posao. Natjeravaju ljude da odvoje novac za vodiče i dovedu ih u neugodnu situaciju. Voljela bi da meni netko plati 200 Eura kad svoj posao odradim korektno mimo moje plače! Da li će više agencije provjeravati što se i kako radi na tim putovanjima? Ako uplatim novac koji nije malen, da li se onda očekuje da imam automatski i tringelt za ljude koji su plačeni da vode brigu o meni. Sve to dovelo me do zaključka da zaista trebamo početi sami organizirati svoja putovanja. Zadnji Uredio myo : 25-03-08 u 21:49. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: Turističke Agencije - iskustva Citat:
ps. ja sam probao kao iznamljivac radit s tih par nasih vecih agencija - uzas. cak sam bolje prosao s malim agencijama. zasto ne date kruva i malim? i ovaj pita za tursku? a je daleko ti je? podi bez agencije... a da sam na vasem mjestu isao bi preko stranih agencija. mislim kad vec trosis trosi na strano Zadnji Uredio mafijas : 22-04-08 u 01:04. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: iskustva agencije, turisticke agencije |
« portugal
|
Njemačka - Piva? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:30.

pametni znaju