| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi užasno jeftino u London u Život i Stil forumu; Ja sam presretna što idem u London i zato i drugima želim učiniti dobro djelo! (Pa ko voli nek izvoli..) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-10-07 Godina: 29
Poruka: 14
![]() | užasno jeftino u London Ja sam presretna što idem u London i zato i drugima želim učiniti dobro djelo! (Pa ko voli nek izvoli..) Evo, nekim popustima, izvorima i slično mogu namjestiti ljudima da odu na mjesec dana u London za 7500 kuna- soba jednokrevetna i škola mjesec dana i to ( 15 sati po tjednu). Za mjesec dana uspiju proći čitav stupanj. Čak i sa nekim popustima, a možda i avion. ( Tad je 8 tisuća). Ja idem tamo po skupljoj cijeni, ali kad se snađem i sve, mogu to ljudima raditi u tom aranžmanu. Ako ima ljudi koje to ono fakat jako zanima i išli bi sto posto, a ne da odustanu, kad sve sredimo i dogovorimo, neka mi se jave na p.p pa im ja dam svoj broj da me nazovu. Radim to u privatnom aranžmanu i zato i je toliko jeftino, a vi trebate platiti samo dio škole 550 kuna, tj. platiti na njihov račun, a ostatak mi date na aerodromu. I možda ćete morati još školi platiti tisuću kuna da vam nađe smještaj. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Hello Kitty fan Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: užasno jeftino u London lol...besplatna reklama ![]() inace se to placa na forumu...he he he
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: užasno jeftino u London Jeftino u Trst sa wonder-travelom... Nudimo jeftin prijevoz osoba (bez obzira na dob/spol/porijeklo) na relaciji Rijeka-Trst. Cijena aranžmana je 50 kuna, a jedini uvjet je da se popuni kombi. Po dogovoru, možemo se i nagoditi da budem osobni vodič po metropoli tršćanskog zaljeva što cijenu uvećava za mizernih 30-ak kuna... Dakle, nudimo vam Giuliu, Tori di Europa, dvorac Miramare, katedralu San Giusto i još mnogo, mnogo toga što Trst nudi. sve to za samo 50-80 kuna... **Ilegalci i ostali sumnjivog porijekla i bez valjanih papira moraju to napomenuti prije polaska ![]() www.wonder-travel.hr/triesteontour.php
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
![]() | hej.. ma u biti odustajem od ovog.. Jednostavno nemam svoju agenciju i primijetila sam da zato čim napomenem da ljudi moraju odmah nešto platiti svi masovno odustaju. Ma, baš mi se to da se gnjaviti sa tim.. Ne mogu im izdati račun, pa bi najradije da sve sama platim, i da oni samo dođu tamo ko gospoda, bez da moraju išta platiti.. Loša ideja Citat:
![]() fakat mi je ovo bezveze ideja bila, da pokušam drugima pomoći da odu u London.. čim nemaš račun koji možeš izdati normalno da ti nitko živ ne vjeruje, pa makar trebao platiti samo 500 kuna. Još da stradam radi tih 500 kuna, ma nisam luda! Zadnji Uredio daidza : 16-10-07 u 13:07. | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Administrator | Re: užasno jeftino u London Citat:
Firefox can't find the server at www.wonder-travel.hr. * Check the address for typing errors such as ww.example.com instead of Example Web Page * If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. * If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() | Re: užasno jeftino u London Citat:
Baš bi se htjela baviti takvim poslom, šteta! Imam toliko dobrih ideja, a gdje h prezentirati? Ej, ti prije mene, da li vas zanima ovo da radim u vašem aranžmanu? | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: užasno jeftino u London
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | he he he! zbilja užasno smješno! pa fakat se već valjam od smjeha! ![]() Mislim da im je to sjajna ponuda... Dijeliti sa mnom polovicu zarade samo radi toga što imaju račun i agenciju a ja nemam. Ništa mi niti ne trebaju plaćati osim kad se javi netko tko bi išao... Samo budala bi rekla tome ne! Zadnji Uredio daidza : 16-10-07 u 13:10. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeftino, london, uzasno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:34.