Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi užasno jeftino u London u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Tinaa Ej, ti prije mene, da li vas zanima ovo da radim u vašem aranžmanu? ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-10-07, 12:55   #11 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Re: užasno jeftino u London

Citat:
Pravi autor: Tinaa Pogledaj Poruke
Ej, ti prije mene, da li vas zanima ovo da radim u vašem aranžmanu?
Kako da ne bi htio!
Pa ja ti pečem i prodajem kolače u njihovom aranžmanu!
Kiki sve sredio...
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 12:58   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-10-07
Godina: 29
Poruka: 14
Tinaa se izdvaja iz mase
Boli me briga. Ako neće oni, imaju druge agencije, kojima mogu ponuditi da radim honorarno za njih i da dijelimo fifty-fifty, a ja sve obavljam za njih. Znači dijelimo zaradu jedino, kad se nađe netko tko želi tamo ići i stavimo oglase. Ja imam tamo neke popuste i slično, i cijena je nevjerojatna i zarada ok, ali je problem kaj nemam agenciju. Imam najbolju školu tamo, po nevjerojatnoj cijeni. Znači ili to mogu sa nekim iz Hrvatske raditi ili ću si naći u Londonu agenciju i raditi za njih to i usput biti ogromna konkurencija svim drugim agencijama u Hrvatskoj. Zato, mislim da ovo nije loša prilika, za njih a oni ako to ne žele (budući Hrvati ne žele drugima davati prilike a vole dobivati), njihov problem..

Najgore ti je kad imaš nešto nevjerojatno genijalno i nitko neće, pošto nemaš račun! A imaš to genijalno i nemaš kome ponuditi i ljudi neće iz ne znam kojeg razloga.. To ti je kad su naši Hrvati toliko bolesno skeptični da ne vide genijalnu priliku niti da im ju staviš na nos!
Ajde pozdrav.. Idem ja sad pitati agencije da li su zainteresirani za ovo... Ako neće onda su fakat ludiiiiiiiiiiiiii

Koristi

Zadnji Uredio daidza : 16-10-07 u 13:09.
Tinaa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 13:15   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-10-07
Godina: 23
Poruka: 522
erinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz mase

Citat:
Boli me briga. Ako neće oni, imaju druge agencije, kojima mogu ponuditi da radim honorarno za njih i da dijelimo fifty-fifty, a ja sve obavljam za njih. Znači dijelimo zaradu jedino, kad se nađe netko tko želi tamo ići i stavimo oglase. Ja imam tamo neke popuste i slično, i cijena je nevjerojatna i zarada ok, ali je problem kaj nemam agenciju. Imam najbolju školu tamo, po nevjerojatnoj cijeni. Znači ili to mogu sa nekim iz Hrvatske raditi ili ću si naći u Londonu agenciju i raditi za njih to i usput biti ogromna konkurencija svim drugim agencijama u Hrvatskoj. Zato, mislim da ovo nije loša prilika, za njih a oni ako to ne žele (budući Hrvati ne žele drugima davati prilike a vole dobivati), njihov problem..
o kojoj se školi radi?
jer zbilja ako je nevjerovatna ja idem,nikad si ne bi oprostila propustanje takve prilike!a wonder-travel ne bi bas vjerovala za partnerstvo,kad sam preko njih isla u italiju na hajduk-sampdoriu bacili su me na jug medju tito ultrase
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 13:16   #14 (permalink)
Starter

Tinaa se izdvaja iz mase
Ihihihi! Sad sam ponudila jednoj agenciji da to radim za njih!!!! Valjda će netko pristati. Oduševljena sam time! Oduševljena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bilo bi dobro kad bi netko pristao na to, da to radim za njega, jer je cijena nevjerojatna i sve mi je to genijalno

Citat:
Pravi autor: erinies Pogledaj Poruke
o kojoj se školi radi?
jer zbilja ako je nevjerovatna ja idem,nikad si ne bi oprostila propustanje takve prilike!a wonder-travel ne bi bas vjerovala za partnerstvo,kad sam preko njih isla u italiju na hajduk-sampdoriu bacili su me na jug medju tito ultrase
Pa kažem ti da to ne mogu raditi bez računa.. To mi je najodvratniji problem.. Nemam račun nikakav. I onda ljudi odustanu čim spomenem novce, a ne mogu im izdati račun. A već se javilo deset ljudi da ih to zanima u par dana i svi su redom odustali..

Ponavljam: Umjesto pisanja posta za postom koristi

all right! ja ću poluditi koliko mi je ovo savršeno, a nemam to kako reprezentirati.. jebemu sve!!!!!
Šta da ja sad radim? Kako da ljude tamo odvedem za te novce, a nemam ih kako odvesti? odvratno fakat!!!!!!!!!

Zadnji Uredio Tinaa : 16-10-07 u 13:23.
Tinaa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 14:15   #15 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

wonder-travel...Doček nove 2008 godine...

Neke od najpoželjnijih svjetskih destinacija više nisu samo pusti snovi, jer ovdje je wonder-travel...

Dakle, osim već klasičnih dočeka u poznatim metropolama (Budim, Pešta, Brati, Slava, Prag, Amster, Dam, Pari, Z i slično) nudimo i Maldive, Bali, Mauricijus, Novi Zeland, Australija, Argentina kakvu nitko ne zna, Amazona u krupnom planu, Kuba iz Fidelovog kutka, Ognjena Zemlja te ovogodišnji hit za koji je ostalo još jako malo aranžmana - Doček Nove 2008 na Grenlandu, takozvani grenlandski novogodišnji običaj "Marš Pingvina"..Naši domaćini su se potrudili pa na dočeku pjeva Žak Hudek...

Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 14:18   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
wonder-travel...Doček nove 2008 godine...

Neke od najpoželjnijih svjetskih destinacija više nisu samo pusti snovi, jer ovdje je wonder-travel...

Doček Nove 2008 na Grenlandu, takozvani grenlandski novogodišnji običaj "Marš Pingvina"..Naši domaćini su se potrudili pa na dočeku pjeva Žak Hudek...
zapiši me!

al molim bez gej pingvina
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 14:32   #17 (permalink)
Starter

Tinaa se izdvaja iz mase

Znaš kaj se meni gadi? što su ljudi toliko nepristojni naši, da čak niti odgovorit ne znaju kad im nešto sjajno ponudiš. valjda misle da su prevelike face da nekom nezaposlenom odgovore. poslala sam pitanje i ovom tu sa foruma i ni on ne odgovara. Možda bi kad bi mu iskreširala prvo 10 tisuća kuna?!
Tinaa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 14:33   #18 (permalink)
Starter

Tinaa se izdvaja iz mase

Wonderwall čekaj btw!!!!!!!!!!!!!!!! tu sad postavljaš razne reklame na mojoj temi, a postavila sam ti pitanje prije par sati i još se nisi drznuo niti odgovoriti! kaj sam ja premala faca, da mi daš neki normalan odgovor????????????
Tinaa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 14:38   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Wonderwall čekaj btw!!!!!!!!!!!!!!!! tu sad postavljaš razne reklame na mojoj temi, a postavila sam ti pitanje prije par sati i još se nisi drznuo niti odgovoriti! kaj sam ja premala faca, da mi daš neki normalan odgovor????????????
nije nego je on prevelika faca

iskesiraj mu prvo 10000kuna
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 14:38   #20 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Jednostavno uživam praveći pomutnju ... A wonder-travel je nezavisna organizacija i nikada neće ući u nikakvu koaliciju s nikim
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jeftino, london, uzasno

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108