| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Vietnam u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: romano kaj to moraš poseban ruksak nosit sa sobom kad odeš promijenit novce da ih imaš poslije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-11-07 Godina: 24
Poruka: 56
![]() | Citat:
![]() Nisam se vozio niti vlakovima niti autobusima pa ti cijenu ne znam ali avion ti dođe oko 100 eura,naravno povratna karta! Mislio sam i ja ići vlakom radi razgledavanja i ekipe ali nisam imao živaca jer sam morao još nešto obavljati u Ha noi-u.... Kada opet ideš? | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 280
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vietnam vjerojatno slijedeće godine, ali ne znam točno kad. Nešto mi je u zadnje vrijeme premalo vremena za bilo što. ![]() prije azije idem na putovanje u afriku.tam negdje u 3. mjesecu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: vietnam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:34.

) al sam skužio da sam nekak najbolju klopu jeo baš na najprljavijim mjestima. jednostavno se ne obazireš na neoprane lonce i tavice u kojima kuhaju, smeće i štakore koji trčkaraju oko štandova, smrad i prljave ruke i sve 5. na nekim mjestima stvarno nisam bio siguran ni što točno jedem jer je stvarno svašta plivalo po tim juhama. al je fakat bilo fino i niti jednom nisam imao problema sa želucem.