Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 11

Vikend na selu

Raspravljate o temi Vikend na selu u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Da vas malo navedem na razmišljanje i raspravu; zamislite jedan vikend (dva ili tri dana) negdje na selu, ne predaleko ...

Starter Avatar od korisnika 2cute
    Datum registracije
    20-08-09
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

Vikend na selu

Da vas malo navedem na razmišljanje i raspravu; zamislite jedan vikend (dva ili tri dana) negdje na selu, ne predaleko od vas ali opet dovoljno daleko da se maknete od svakodnevnog okruženja....

Što bi vas privuklo na takvo mjesto? Da li vam je dovoljna samo priroda ili ipak očekujete nešto tamo kamo idete, nekakve sadržaje?

Piće, hrana, zabava, ljudi za druženje ili samoća.....

"Tko radi, taj griješi" - reče pijetao i siđe s patke.

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Re: Vikend na selu

U svakom slučaju, potrebni su mi neki sadržaji. Zašto? Zato što kad negdje odem, volim doživjeti i iskusiti nešto novo- kulturni, rekreativni i gastronomski sadržaji u što većem broju i što raznolikije.
    Sama nikad ne bih išla, za uživanje je potrebno najmanje dvoje
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Datum registracije
    20-08-09
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

Slažem se, i ja mislim da su potrebni barem nekakvi sadržaji.
    Ali, kakvi, daj neki primjer.
    Ima li kod nas, dakle u ponudi našeg seoskog turizma (a i sličnih) dovoljno raznolike i zanimljive ponude?
    Neovisno ideš li u društvu drage osobe, sa ekipom, obitelji....

Starter
    Datum registracije
    17-09-09
    Poruka
    30
    Liked
    0 times

ja obožavam grad, masu ljudi, kafiće, ali bila sam na bjelolasici, i bilo mi je prekrasno, predivna priroda, tako da smo šetali po cijeli dan, peli smo se na Bijele stijene, što je isto zanimljivo iskustvo za mene, višak adrenalina uvijek dobro dođe :, mislim da ljudi na selo idu isključivo radi opuštanja i prekrasne prirode, meni osobno ne treba neki poseban sadržaj, neki kafić za jutarnju kavu prije šetnje, i dućančić da mogu nešto kupit za jest i to je to.

Starter Avatar od korisnika kokiša
    Datum registracije
    18-08-09
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

meni da je šume, bregi, ako je snijeg sanjkanje.... milina

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Organiziranje pješačkih tura, jahanje, neki sportovi tipa badminton, branje gljiva, branje kestena, što ja znam. Pa mogućnosti su različiti ovisno o kraju gjde se seosko gospodarstvo nalazi.
    Meni bi, osobno, bilo i zanimljivo da se npr. organizira tečaj kuhanja domaćih jela za goste, pa da se vidi "kak su jeli naši stari".

Zimi sanjkanje, zaprežne saonice, i sl.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Datum registracije
    20-08-09
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

ovo je odlična ideja...
    ima li uopce kod nas takvo nesto - tecaj te vrste? zvuci kao nesto na sto bih se odlah prikljucila

(i jedva cekam sezonu sanjkanja,..... wruuuum)

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

svako ljeto, zimu i svaki drugi vikend, a nekad i cesce ako uhvatim slobodnog vremena - bjezim u jedno selo blizu plitvica gdje imam kucu. ne volim grad, buku, guzvu, ubrzani zivot i te gluposti, zato iskoristavam svaki trenutak da pobjegnem od toga

sto se tice ponude sadrzaja.. npr. u okolici plitvica imas hrpu sadrzaja.. imas biciklisticke staze, bazen, tenis, jahanje, skijanje, rafting, kanuing, paintball, spilje i jos koje cega..

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Citat Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
    svako ljeto, zimu i svaki drugi vikend, a nekad i cesce ako uhvatim slobodnog vremena - bjezim u jedno selo blizu plitvica gdje imam kucu. ne volim grad, buku, guzvu, ubrzani zivot i te gluposti, zato
    Baš si sretnica

Citat Pravi autor: 2cute Pogledaj Poruke
    ovo je odlična ideja...
    ima li uopce kod nas takvo nesto - tecaj te vrste? zvuci kao nesto na sto bih se odlah prikljucila
    sumnjam da ima, mada, možda negdje u Istri postoji mogućnost za takvo što. Nisam toliko obaviještena.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika venus01
    Datum registracije
    12-10-06
    Starost
    28
    Poruka
    579
    Liked
    0 times

Ima li tko viksu za posudit??
    ja bi drage volje pobjegla negdje sa dragim, a nemam baš love za plaćat hotele
    Citat Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
    Mamu bi ( ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku