Niko ovdje nije iz Vu..ili ga je imao prilike posjetit?
Raspravljate o temi Vukovar u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Naime .. imam namjeru i zelju otic posjetit Vukovar,Borovo selo..itd Dal mi neko može preporucit najbolji plan obilaska,i sto je ...
Niko ovdje nije iz Vu..ili ga je imao prilike posjetit?
i meni je tako nešto palo napamet al tamo negdi na proliće. ne da mi se ić u slavoniju p snigu
-
Ja sam nedavno isao do Vukovara. Mislim da ti ne treba neki poseban plan, jer vec kad dodjes do Vukovara sve ti je uglavnom blizu, a i Vukovar nije prevelik, stignes sve pregledat (pogotovo ako ides na vise od jednog dana)...
Mi kad smo bili otisli smo jest u Ilok, u hotel Dunav... Mjesto se mora rezervirat jer je poveca navala, a mislim da to dosta govori o kvaliteti hraneMi smo uspjeli bez rezervacije pojest jer se nismo bas zadrzavali... Cijena nije previsoka, a cini mi se da imaju dobar izbor hrane.
A za smjestaj nemam pojma![]()
Također imam namjeru obići Vukovar, Ilok (čitaj iločke podrume) i okolicu, te do Kopačkog Rita na safari.Mislim da će ovo proljeće to biti u akciji, postoji nekoliko obitelji koje imaju seoski turizam. Treba malo proguglati, mislim da nije neki problem naći.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
ako treba neka pomoć za obilazak Vukovara,Borova naselja i okolice tu sam,znači od prije rata,za vrijeme rata i sada.
..mozes malo pojasnit JAKSAVG?
ja sam iz borova naselja gdje imam kuću,živim u velikoj gorici,tako da taj dio znam
ja sam bilu u Vukovaru...........
....život je kao rola wc papira.....što ga više trošiš........... brzo nestane...........il tak neš...?