Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

ZAGREB - VENECIJA

Raspravljate o temi ZAGREB - VENECIJA u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Zna li itko koliko dođe povratna karta Zagreb - Venecija za vlak? I koliko ona zapravo vrijedi ? Hvala...

Regularni forumaš Avatar od korisnika Violence
    Datum registracije
    04-02-08
    Starost
    24
    Poruka
    92
    Liked
    0 times

ZAGREB - VENECIJA

Zna li itko koliko dođe povratna karta Zagreb - Venecija za vlak? I koliko ona zapravo vrijedi ?

Hvala
    Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine.
    (S. Beckett)

V.I.P. Član
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    6,968
    Liked
    29 times

Re: ZAGREB - VENECIJA

Putovanjem EuroNight vlakom Venezia pruža Vam se mogućnost da u jednom danu obiđete povijesno i kulturološki bliske i zanimljive Budimpeštu ili Veneciju.

Vlak iz Budimpešte polazi u 17.00 sati, sa Zagreb GK u 23.35 sati, a u Veneciju SL stiže u 7.16 sati. Vlak iz Venecije polazi u 21.20 sati, sa Zagreb GK u 4.56 sati, a u Budimpeštu dolazi u 10.59 sati.

Cijene prijevoznih karata za 2. razred iznose od 15,00 i 25,00 eura (111,00 i 185,00 kn, ograničen broj mjesta) na relaciji Zagreb - Venecija, odnosno 30,00 eura (222,00 kn) na relaciji Zagreb - Budimpešta - Zagreb (cijena u kunama ovisi o tečaju eura).

Detaljnije obavijesti mogu se dobiti na željezničkim kolodvorima ili na telefon br. 01/4577-704 i 060/333-444.

..............

nazovi i pitaj ih, to ti je najbolje.

Regularni forumaš Avatar od korisnika Violence
    Datum registracije
    04-02-08
    Starost
    24
    Poruka
    92
    Liked
    0 times

Hvala ti
    Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine.
    (S. Beckett)

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,143
    Liked
    493 times

imaš i u ovoj temi o izletima u veneciju

Venecija
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

Starter
    Datum registracije
    31-01-10
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Idem ja za Veneciju svaki mjesec davati ispite. Ako netko hoće sa mnom autom da podijelimo troškove može jer svejedno putujem sam. Znači 4 mjesta. Javite se pa se dogovorimo. U 6 inače krećem i tamo smo u 10, idem na ispite i to...i vraćam se oko 18,00 i u 22,00 smo nazad u ZG. Mislim da je 8 sati sasvim dovoljno za razgledavanje Venecije.

Starter
    Datum registracije
    17-10-10
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

prodajem kartu za 2 osobe, Zagreb - Venezia... 22.10.2010. krece u 23.35, te kartu Venezia - Zagreb ...također za 2 osobe, s polaskom 29.10.2010. u 21.20...smart price obje (mogu se kupiti odvojeno)

Lajkaj nas na Facebooku