| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi zanimljive karte u Život i Stil forumu; ako se skoro spremate na put u jedan od većih-manjih gradova starog kontinenta poslužite se ovim kartama... hosteli,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: spličanka Godina: 23
Poruka: 63
![]() | zanimljive karte ako se skoro spremate na put u jedan od većih-manjih gradova starog kontinenta poslužite se ovim kartama... hosteli,simpatični restorani s vrhunskom spizom,najbolje birtije i klubovi, mladima zanimljive starine itd... i sve na engleskom! Baš sam se vratila iz Praga... Bilo je savršeno upravo zbog karte jer u dva dana ne stignete skužit grad ako nemate ključnu pomoć i upute. Tamo sam sad kao doma i jedva čekam priliku za duži boravak... cityspy me proveo i kroz peštu te budim... svaka čast liku skrati vam muke i pruži priliku da se ne osječate kao tipičan turist več dio grada bar na par dana! Youth travel comprehensive guide berlin amsterdam budapest prague cesky krumlov vienna krakow cracow european cityspy mapped
__________________ život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat sve više mi sliči na pješćani sat... sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti al' ja ću da preživim na svoj način |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
![]() | Re: zanimljive karte Pomoći nam mogu Google Maps USA&ie=UTF8&ll=37.7889,-122.417489&spn=0.006774,0.013561&z=17&om= 0&layer=c&cbll=37.785489,-122.417975&cbp=2,438.82277544807, 0.667036460163099,2 a i ovo je korisno za hrvatski dio Lociraj.net - Hrvatska lokacijska traĹľilica |
| | |
![]() |
| Tagovi: karte, zanimljive |
« Prag
|
Ljetni planovi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:47.