| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi DVD -> DivX (DvD Decrypter & AutoGK) u Tehnologija i Tehnika forumu; Kako pretvoriti Dvd u divx? Sigurno postoji mnogo nacina i ne znam koji je najbolji ali znam jedan koji je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | DVD -> DivX (DvD Decrypter & AutoGK) Kako pretvoriti Dvd u divx? Sigurno postoji mnogo nacina i ne znam koji je najbolji ali znam jedan koji je sigurno vrlo dobar. To je pomocu kombinacije programa DVD decrypter i Auto Gk. Jos prije par mjeseci kad sam pretrazivao net naletio sam na site di je na jako dobar nacin napisan tutorial kako koristit ove programe i jos sadrzi linkove za DL istih. Eto, na ovaj nacin napravio sam vec 50ak divxa i mogu reci da sam jako zadovoljan. ako neko slucajno ne zna : http://www.doom9.org/index.html?/autogk.htm HF
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Administrator | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas | Citat:
A, s cime napraviti obrnuto ... DIVX --> DVD ... ima kakav 'alat' ???
__________________ *********************** ICQ#243-136-464 & GmailTalk ![]() * Be yourself no matter what they say ..* | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | sta to ima smisla?
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Mozda ovo rubberduck? CyberLink PowerProducer 3 is the world's easiest video production program. With full capturing, editing, customizing, and burning functions, PowerProducer 3 provides the optimal way to produce your home video on disc. PowerProducer 3's Right-2-Disc recording technology allows you to make a DVD movie out of your DV video in real time with minimum hard drive space requirements, while the CyberLink proprietary SVRT technology guarantees you the fastest way to produce a video with the original video quality. Furthermore, PowerProducer 3 comes with a bunch of handy disc utilities that help you with the entire movie production process. After burning, you can even go back and continue to edit the DVD movies you burn to disc. Using PowerProducer 3, a complete video disc with your own video and audio files is just a few clicks away! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Administrator | Citat:
http://www.croportal.net/m-tutorials...al+tid-64.html čitajte i nešto drugo osim foruma : | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
VSO DivxToDVD http://www.vso-software.fr/download_...duct=divxtodvd
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: DVD -> DivX (DvD Decrypter & AutoGK) Naletio sam na vec 2 filma koja nisam uspio ( DVD -> DivX problem ) convertat u divx nacinom iz mog prvog posta ovdje i sad zelim probat alternativne metode ali nazalost ni jedan od linkova ovdje ne rade... Di su sad ti tutorijali? Nisam siguran dal ovi programi koje koristim ne podrzavaju novije filmove ili novi filmovi imaju neku zastitu... uglavnom, dajte mi neke preporuke za dvd-divx
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: DVD -> DivX (DvD Decrypter & AutoGK) Auto Gordian Knot 2.27, full verzija, stabilna
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: DVD -> DivX (DvD Decrypter & AutoGK) Skinuo sam je i sad sam zbunjen, ova nova verzija nema izbor izmedu DVD inputa i file input... Prisiljen sam na FILE input... a to nisam nikad koristio... Dosad sam koristio DVDdecrypter i nakon toga preko autogk DVD input... sta se sad vise ne koristi decrypter??? ne kuzim...
| | |
![]() |
| Tagovi: autogk, decrypter, divx, dvd |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Sve za prženje DVD-a | Johnie-Bravo | Računala | 3 | 16-01-06 09:11 |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:35.

: