Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi DVD -> DivX (DvD Decrypter & AutoGK) u Tehnologija i Tehnika forumu; Kako pretvoriti Dvd u divx? Sigurno postoji mnogo nacina i ne znam koji je najbolji ali znam jedan koji je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-12-05, 17:33   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 25
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo
DVD -> DivX (DvD Decrypter & AutoGK)

Kako pretvoriti Dvd u divx? Sigurno postoji mnogo nacina i ne znam koji je najbolji ali znam jedan koji je sigurno vrlo dobar.

To je pomocu kombinacije programa DVD decrypter i Auto Gk. Jos prije par mjeseci kad sam pretrazivao net naletio sam na site di je na jako dobar nacin napisan tutorial kako koristit ove programe i jos sadrzi linkove za DL istih.

Eto, na ovaj nacin napravio sam vec 50ak divxa i mogu reci da sam jako zadovoljan.

ako neko slucajno ne zna :

http://www.doom9.org/index.html?/autogk.htm

HF
Odgovori sa citatom
Star 16-12-05, 18:12   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-04-04
Poruka: 255
RubberDuck se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku RubberDuck Pošalji poruku preko AIM-a korisniku RubberDuck
Citat:
Pravi autor: BoBo
Kako pretvoriti Dvd u divx? Sigurno postoji mnogo nacina i ne znam koji je najbolji ali znam jedan koji je sigurno vrlo dobar.

To je pomocu kombinacije programa DVD decrypter i Auto Gk. Jos prije par mjeseci kad sam pretrazivao net naletio sam na site di je na jako dobar nacin napisan tutorial kako koristit ove programe i jos sadrzi linkove za DL istih.

Eto, na ovaj nacin napravio sam vec 50ak divxa i mogu reci da sam jako zadovoljan.

ako neko slucajno ne zna :

http://www.doom9.org/index.html?/autogk.htm

HF

A, s cime napraviti obrnuto ... DIVX --> DVD ... ima kakav 'alat' ???
ICQ#243-136-464 & GmailTalk

* Be yourself no matter what they say ..*
RubberDuck je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-05, 18:24   #4 (permalink)
prof. Foruma

sta to ima smisla?
Odgovori sa citatom
Star 16-12-05, 18:38   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase
Mozda ovo rubberduck?

CyberLink PowerProducer 3 is the world's easiest video production program. With full capturing, editing, customizing, and burning functions, PowerProducer 3 provides the optimal way to produce your home video on disc. PowerProducer 3's Right-2-Disc recording technology allows you to make a DVD movie out of your DV video in real time with minimum hard drive space requirements, while the CyberLink proprietary SVRT technology guarantees you the fastest way to produce a video with the original video quality. Furthermore, PowerProducer 3 comes with a bunch of handy disc utilities that help you with the entire movie production process. After burning, you can even go back and continue to edit the DVD movies you burn to disc. Using PowerProducer 3, a complete video disc with your own video and audio files is just a few clicks away!
Cyrus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-05, 19:02   #6 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,789
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Citat:
Pravi autor: RubberDuck

http://www.croportal.net/m-tutorials...al+tid-64.html

čitajte i nešto drugo osim foruma :
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-12-05, 20:59   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,451
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic
Citat:
Pravi autor: RubberDuck
Valjda najjednostavniji program za pretvaranje divx-a u dvd sa titlovima, sve je gotovo za sat i pol i rezultati su odlični, ima čak i prijevod na hrvatski:

VSO DivxToDVD
http://www.vso-software.fr/download_...duct=divxtodvd
Odgovori sa citatom
Star 17-09-06, 00:20   #8 (permalink)
prof. Foruma

Re: DVD -> DivX (DvD Decrypter & AutoGK)

Naletio sam na vec 2 filma koja nisam uspio ( DVD -> DivX problem ) convertat u divx nacinom iz mog prvog posta ovdje i sad zelim probat alternativne metode ali nazalost ni jedan od linkova ovdje ne rade... Di su sad ti tutorijali?

Nisam siguran dal ovi programi koje koristim ne podrzavaju novije filmove ili novi filmovi imaju neku zastitu...

uglavnom, dajte mi neke preporuke za dvd-divx
Odgovori sa citatom
Star 17-09-06, 09:49   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,451
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic

Auto Gordian Knot 2.27, full verzija, stabilna
Odgovori sa citatom
Star 17-09-06, 10:54   #10 (permalink)
prof. Foruma

Skinuo sam je i sad sam zbunjen, ova nova verzija nema izbor izmedu DVD inputa i file input... Prisiljen sam na FILE input... a to nisam nikad koristio...

Dosad sam koristio DVDdecrypter i nakon toga preko autogk DVD input...

sta se sad vise ne koristi decrypter???

ne kuzim...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: autogk, decrypter, divx, dvd

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Sve za prženje DVD-a Johnie-Bravo Računala 3 16-01-06 09:11

Trenutno vrijeme na forumu: 19:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113