| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Jel namjeravate instalirat Vistu? u Tehnologija i Tehnika forumu; Ja ni pod razno .. barem ne na moj komp, eventualno ako ću morat radi posla stavit negdi ... Uopće me ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | Jel namjeravate instalirat Vistu? Ja ni pod razno .. barem ne na moj komp, eventualno ako ću morat radi posla stavit negdi ... Uopće me ne privlači ideja da to stavljam na komp ... sad imam dual-boot sa Ubuntu Linuxom i to mi je taman, mislim ionako polako preć na Linux kompletno ... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Citat:
da nisu izbacili winFS, još bi i imalo smisla stavljat .. ali ovako? pa nema niš osim kaj "ljepše" izgleda, a to mogu u Linuxu sa Berylom nadmašit svaki dan. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Čuo sam da će koštati nekih 300 kn za legalne korisnike xp-a. Ako bude tako razmislit ću o Visti. Do tad se držim xp-a. A i ne znam baš da bi radila kako treba na ovoj mojoj kanti.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Ja imam Gigabyteovu ploču 8I945P-Pro (lga 775), ploča je relativno nova, i drivere za zvuk sam uspjel nekak natjerat da delaju, a software (Realtek HD Sound Effect Manager) dela jako loše.. Tv kartica (winfast tv2000xp) mi je nekak isto prodelala, i nakon par minuta snimanja se samo ugasila sa Errorom... Tak da se definitivno Vistu još ne splati stavljati na kompove..
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Vista, operativni sustav koji po prvi puta nije tesko sranje cim je izasao iz Microsoftovih ruku. No opet tu su problemi sa raznim drugim aplikacijama i drajverima. Moja opcija: necu je instalati barem prvih sest mjeseci dok se sve skupa ne stabilizira i prilagodi Visti. A onda cu razmisliti, ako se otkriju propusti, bugovi, greske, sigurnost slaba, nista od instalacije. Cekat cu vec popularne servis packove... Preporucam i vama svima da se priblizno drzite toga ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel namjeravate instalirat Vistu? Ništa od Viste! Sve sam natjeral da radi, osim printera, ali... Bolje nek' XP-i rade s gigom RAM-a k'o zmaj nego Vista tek tol'ko da radi. Možda za 2-3 godine, kad postanu "normalni" windowsi... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
ima fora kako instalirat Upgarde verziju bilo koje verzije Viste .. bez da se ide iz XP-a (odnosno da se ima legalni XP). naime, prvo se instalira Vista BEZ ukucavanja serijskog broja, a onda se iz Viste radi "upgrade" Viste i ukuca se serijski broj ... tak se može poprilično uštedjeti, ako već neko misli bacat lovu na to ![]() mogu iskopat detalje ako nekog zanima - ovako je puno jeftinije nego kupovat normalnu verziju (milim da su Upgrade verzije oko 50% jeftinije nego obične) | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
slažem se ... također mi je bolesno da treba 2GB rama da radi i da instalacija Ultimate verzije (sa swap fajlom) ima jebenih 12 gigi ... to je bolest .... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vista, windows, windows vista |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:34.