Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Jel namjeravate instalirat Vistu? u Tehnologija i Tehnika forumu; Ja ni pod razno .. barem ne na moj komp, eventualno ako ću morat radi posla stavit negdi ... Uopće me ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-02-07, 21:53   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Jel namjeravate instalirat Vistu?

Ja ni pod razno .. barem ne na moj komp, eventualno ako ću morat radi posla stavit negdi ...

Uopće me ne privlači ideja da to stavljam na komp ... sad imam dual-boot sa Ubuntu Linuxom i to mi je taman, mislim ionako polako preć na Linux kompletno ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 21:59   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,451
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic
Re: Jel namjeravate instalirat Vistu?

Ja sam ju već imal instaliranu, al sam je brzo maknul, jer drivere i razna sranja još treba doraditi...
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 22:01   #3 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: ivanusic Pogledaj Poruke
Ja sam ju već imal instaliranu, al sam je brzo maknul, jer drivere i razna sranja još treba doraditi...
da, čul sam da je pakao s driverima ... hrpa proizvođača uopće nema drivere, pogotovo za malo starije proizvode, a mnogi ni ne planiraju izdavat drivere, jer tak misle ekipu natjerat da kupuju novi hardware ... jadno .. ali istinito ..

da nisu izbacili winFS, još bi i imalo smisla stavljat .. ali ovako?
pa nema niš osim kaj "ljepše" izgleda, a to mogu u Linuxu sa Berylom nadmašit svaki dan.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 22:06   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,133
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Čuo sam da će koštati nekih 300 kn za legalne korisnike xp-a. Ako bude tako razmislit ću o Visti. Do tad se držim xp-a. A i ne znam baš da bi radila kako treba na ovoj mojoj kanti.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 22:08   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Za 2god mozda...
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 22:08   #6 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 07-06-05
Godina: 19
Poruka: 1,451
ivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auruivanusic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivanusic Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivanusic

Ja imam Gigabyteovu ploču 8I945P-Pro (lga 775), ploča je relativno nova, i drivere za zvuk sam uspjel nekak natjerat da delaju, a software (Realtek HD Sound Effect Manager) dela jako loše..

Tv kartica (winfast tv2000xp) mi je nekak isto prodelala, i nakon par minuta snimanja se samo ugasila sa Errorom...

Tak da se definitivno Vistu još ne splati stavljati na kompove..
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 22:09   #7 (permalink)
Gamer Guru

Datum registracije: 18-02-05
Godina: 18
Poruka: 1,753
daMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa

Vista, operativni sustav koji po prvi puta nije tesko sranje cim je izasao iz Microsoftovih ruku. No opet tu su problemi sa raznim drugim aplikacijama i drajverima. Moja opcija: necu je instalati barem prvih sest mjeseci dok se sve skupa ne stabilizira i prilagodi Visti. A onda cu razmisliti, ako se otkriju propusti, bugovi, greske, sigurnost slaba, nista od instalacije. Cekat cu vec popularne servis packove... Preporucam i vama svima da se priblizno drzite toga

Volkswagen Club Croatia
Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 22:13   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-01-07
Godina: 24
Poruka: 536
vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto

Ništa od Viste! Sve sam natjeral da radi, osim printera, ali...
Bolje nek' XP-i rade s gigom RAM-a k'o zmaj nego Vista tek tol'ko da radi.
Možda za 2-3 godine, kad postanu "normalni" windowsi...
vedo777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 22:15   #9 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Čuo sam da će koštati nekih 300 kn za legalne korisnike xp-a. Ako bude tako razmislit ću o Visti. Do tad se držim xp-a. A i ne znam baš da bi radila kako treba na ovoj mojoj kanti.

ima fora kako instalirat Upgarde verziju bilo koje verzije Viste .. bez da se ide iz XP-a (odnosno da se ima legalni XP).

naime, prvo se instalira Vista BEZ ukucavanja serijskog broja, a onda se iz Viste radi "upgrade" Viste i ukuca se serijski broj ...

tak se može poprilično uštedjeti, ako već neko misli bacat lovu na to

mogu iskopat detalje ako nekog zanima - ovako je puno jeftinije nego kupovat normalnu verziju (milim da su Upgrade verzije oko 50% jeftinije nego obične)
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-07, 22:16   #10 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: daMassa Pogledaj Poruke
Vista, operativni sustav koji po prvi puta nije tesko sranje cim je izasao iz Microsoftovih ruku. No opet tu su problemi sa raznim drugim aplikacijama i drajverima. Moja opcija: necu je instalati barem prvih sest mjeseci dok se sve skupa ne stabilizira i prilagodi Visti. A onda cu razmisliti, ako se otkriju propusti, bugovi, greske, sigurnost slaba, nista od instalacije. Cekat cu vec popularne servis packove... Preporucam i vama svima da se priblizno drzite toga

slažem se ... također mi je bolesno da treba 2GB rama da radi i da instalacija Ultimate verzije (sa swap fajlom) ima jebenih 12 gigi ... to je bolest ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vista, windows, windows vista

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114