| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi kako dobiti ban na CroPortalu? u Croportal.net forumu; Pozdrav svima! Evo htio sam otvoriti ovu temu jer smatram da je jako puno ljudi čulo za ovo ali ih ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-10-06 Godina: 22
Poruka: 7
![]() | kako dobiti ban na CroPortalu? Pozdrav svima! Evo htio sam otvoriti ovu temu jer smatram da je jako puno ljudi čulo za ovo ali ih se većina njih boji ući u posao ili ne vjeruje. zato bih zamolio sve koji pročitaju ovo da što više pišu o ovoj temi i postave pitanja za sve što im nije jasno. Pogotovo negativci, sva iskustva i mišljenja slobodno iznesite da se ljudi malo upoznaju sa svime. Ja sam Bogu zahvalio što mi je frend tako uporan bio i uzeo mi 2000 kuna, jedino mi je žao što nisam ušao pola godine ranije u posao a mogao sam, jer sam propustio zaraditi cca 5-6 tisuća eura, ako ne i više. Al nikad nije kasno. Sva pitanja slobodno možete poslati i na mail banana@banana.com, svima ću odgovoriti. Više pročitajte na ... www.banana.com/kako_dobit_ban STROGO zabranjeno svako reklamiranja ovakvog smeća na CroPortal forumu ... comprende? -silence Zadnji Uredio silence : 24-04-07 u 07:43. |
| |
| Tagovi: ban, croportalu, dobiti, kako |
« xxxxx
|
Sta jos necu cuti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:52.