| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi 10 izvrsnih besplatnih programa za windowse u Tehnologija i Tehnika forumu; LH Top 10: Free Windows Downloads - Lifehacker Lista je stvarno dobra i sadrži dobre i kvalittne programe s kojima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | 10 izvrsnih besplatnih programa za windowse LH Top 10: Free Windows Downloads - Lifehacker Lista je stvarno dobra i sadrži dobre i kvalittne programe s kojima se može jako puno ... Jedino kaj po meni fali je Open Office, pa ću ja dodat taj link OpenOffice.org: Home Zadnji Uredio silence : 01-04-07 u 12:52. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 10 izvrsnih besplatnih programa za windowse Fali još puno toga... Ja znam jer mi je 95% programa na kompjuteru freeware... Ako tko želi ja mu sastavim popis freeware programa za sve ili većinu radnji koje svakodnevno obavljate na kompu... Ja osobno jedino ne mogu bez Photoshopa, ali osim njega... svaki, ali baš SVAKI program je zamjenjiv, tj. postoji odlična freeware alternativa. (Napominjem da postoji par programa koji su i bolji od komercijalnih programa iste namjene)
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 10 izvrsnih besplatnih programa za windowse Ja taj GIMP ne kužim... a da budem iskren nije mi se ni dalo kopat po dokumentaciji... nekako mi je Photoshop previše prirasto srcu...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: 10 izvrsnih besplatnih programa za windowse GIMPshop.com - A GIMP hack by Scott Moschella i meni je sve bilo u kurcu .. ali GIMPshop je posložen puno bliže PS-u ... probaj, ja sam se iznenadio kad sam vidio kolka je razlika ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 10 izvrsnih besplatnih programa za windowse Budem probo kad uhvatim vremena...
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatnih, izvrsnih, programa, windowse |
« Pomoć
|
Šugava prevara »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.