| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi 3D dizajn - Maya, 3D Max u Tehnologija i Tehnika forumu; Zbog faksa sam se upoznao sa Maya-om i napravio i svoju prvu stolicu - moj dizajn... nemam blage o renderiranju, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,170
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3D dizajn - Maya, 3D Max Zbog faksa sam se upoznao sa Maya-om i napravio i svoju prvu stolicu - moj dizajn... nemam blage o renderiranju, al sam htio neki metalni efekt, pa je to ispalo ovako. Stolica je inače barska - iz jednog komada, a i neke ideje nisam uspio uklopiti, jer jednostavno s tehničke strane ne znam kako... ![]() Ako se bi bavite nečim sličnim profesionalno ili amaterski, javite se, možda ustrebam savjet.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 385
![]() ![]() ![]() | Re: 3D dizajn - Maya, 3D Max ovo zelim u svojoj sobi ![]() ali.. malo si to nejasno izrenderirao, naprimjer ne shvacam dal je ovaj donji dio odraz od stolice ili dio stolca?
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 26-03-08 u 14:37. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3D dizajn - Maya, 3D Max Napraviti ću drugi render. Dolje je dio stolice - za noge. edit: ne znam samo koji vrag ove točkice glume... nisam tako htio... al šta sad... evo ga:
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- Zadnji Uredio _Aris_ : 26-03-08 u 14:47. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: 3D dizajn - Maya, 3D Max to sam si i mislila, ali onda drugi put kadriraj tak da ulovis celi stolac + ovi tamniji djelovi stolca, na naslonu, dal su to neke udubine, ili je takva tekstura? + ja sam za faks morala radit neki stolac u programu - rhino (znas ga?), super je ispao ( ali nisam ga radila sama,pssssst)
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3D dizajn - Maya, 3D Max Ma to su neki poligoni koji su čudno ispali... renderirao sam sad sa milijun puta više poligona, pa ih je manje... izgleda da su se pretvorili u točkice... neki glitch... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- Zadnji Uredio _Aris_ : 26-03-08 u 14:53. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 3D dizajn - Maya, 3D Max Fora izgleda stolica... Samo mi se čini da bi u praksi bila dosat nestabilna, čini mi se dosta usko ovo na čemu stoj ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3D dizajn - Maya, 3D Max Jesi vidio zadnju perspektivu, misliš na bazu ili središnji uski dio??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: 3D dizajn - Maya, 3D Max Nisam vidio ovu zadnju sliku... u onim prijašnjim se baza činila dosta užom, ali ovako se čini ok, pogotovo ako bude masivna, teška...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: 3D dizajn - Maya, 3D Max e sad je vec bolji render ![]() ali mozd je ovaj dio di se sjedi previse naprjed? dal bi to bilo stabilno?
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3D dizajn - Maya, 3D Max moji proračuni vele da bi... ![]() Ovak odokativno... ako bi netko sjedio barem dijelom koriteći naslon centar ravnoteže bi bio malo izvan osi stolice, jer gornji dio ipak ne prelazi doljnji rub... mislim da bi širenjem doljnjeg ruba sve izgubilo na izgledu... ovo je ionak samo koncept. edit: ustvari prelazi - bila bi nestabilna... ![]() Al kako je metalna mogao bi se napraviti raspored težine prema nazad, tako da je stražni dio pun, a prednji "šupalj"...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- Zadnji Uredio _Aris_ : 26-03-08 u 15:04. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:45.