| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi 3gp > avi converter u Tehnologija i Tehnika forumu; Bas sam sada prvi put spojio mobitel na komp da vidim kako bi se filmici mogli vidit na kompu. I ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | 3gp > avi converter Bas sam sada prvi put spojio mobitel na komp da vidim kako bi se filmici mogli vidit na kompu. I eto, da bi ih mogo gledat, koliko ja znam, morao sam ih prvo convertat u drugi format... npr .avi... guglajuci naletio na listu programcica koji bi mi mogli pomoc http://www.freedownloadscenter.com/B...gp-viewer.html Skinuo sam ovaj prvi koji je freeware... I sve ok... jedino sto mi sad filmic zauzima 32 MB a u 3gp formatu je imo 435 KB... je to normalno? znate li koji bolji program? Ima li neko pass za neki kvalitetniji koji je shareware? iskustva? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PA normalno da je normalno, ne možeš uspoređivati rezoluciju i veličinu filma na monitoru i na ekranu mobitela.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ja ti inače koristim Xilisoft 3GP Video Converter, on se plaća, ali bilo gdje da pogledaš na netu nije problem naći free serial. Inače sam dosta tih programa probao i manje više svi su sranje i u konačnici konvertiranje iz 3gp u bilo što nema baš smisla, jer to ekstenzija za mobitele i kvalitete prilagođeno mobitelu. Kada se pravi konverzija u druge formate, ne može se od govneta praviti pita, nego se izvuci dopuštena kvaliteta is onoga što imaš. Zato svi ovi Mg.ti koje si dobio su mogući, ali nemaju svrhe. Ti se Mb inače nabiju povecavanjem bitratea, što ej veći to više memorije zauzima, kao i same ekstenzije u koje konvertiraš. Fora s tom vrstom konvertera je prebacivati u 3gp, pa stavljati na mobitel...... ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | ma... ne zelim ja povecat kvalitetu.. meni je jasno da je to snimljeno na mobu i da ne moze bit bolje... ali imam tonu filmica na kompu bolje kvalitete a da zauzimaju manje.. usporedbe radi, filmic moje duzine i kvalitete trebao bi zauzimat oko 5 megi max... a ne 32... |
| | |
![]() |
| Tagovi: 3gp, avi, converter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| ImTOO 3GP Video Converter | Johnie-Bravo | Računala | 0 | 08-12-05 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:38.