| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Abit An9 u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako imam jedno pitanje planiram kupiti ovu maticnu plocu i na nju staviti 4 G rama 800 Mhz Kingmax,a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-06-07 Godina: 20
Poruka: 102
![]() | Abit An9 Ovako imam jedno pitanje planiram kupiti ovu maticnu plocu i na nju staviti 4 G rama 800 Mhz Kingmax,a navodno da Win Xp ne podrzavaju tolko rama nego samo manje.I je ta maticna k cemu ako netko ima vec iskustva da mi molim vas recite. I planiram kupiti to sve odvojeno znaci svaku komponentu zasebno i jel treba na maticnoj stavljati jampere ko na starima? Hvala svima ! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Abit An9 Moraš imati 64 bitni procesor, da bi adreisrao 4G rama, jer 32 bitni adresira točno 4G (2^32), a ova matična podržava 64 bit procesore, tako da nemašš prepreke da staviš i više od 4G, osim socketa naravno...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. Zadnji Uredio _Aris_ : 12-06-07 u 18:33. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-06-07 Godina: 20
Poruka: 102
![]() | Re: Abit An9 ovo bi bila konfiguracija AMD 64 X2 5200+ 4G DDR2 PC6400 (800MHz), Kingmax 2X 160 GB Seagate Barracuda SATA2 GF 8800GTS, 640MB DDR3 Thermaltake power supply Toughpower750W ABIT, s. AM2, Fatal1ty AN9 32X |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Abit An9 Citat:
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Abit An9 Nemaš šta prespajati na matičnoj, ona dolazi pripremljena za ugradnju sa namještenim nazivnim taktom i svim karakteristikama, u slučaju da poželiš overclockati, na boljim matičnim pločama taj je postupak dodatno zaštićen/omogućen jumperima na matičnoj ploči...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Abit An9 Citat:
Bolje da ti oko sklapanja pomogne netko iskusniji ili da to daš da ti slože tamo gdje kupuješ. Doplatiti 100-200kn ne bi trbealo biti problem kad si već odlućio malo više potrošiti. Možemo ti u mi složiti takvu konfiguraciju kod nas u servisu sa dvogodišnim jamstvom na kompletno računalo. Kao što sam već rekao dajemo popust svima koji mi se obrate sa Croportala. ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM | |
| | |
![]() |
| Tagovi: abit an9 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:56.