| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Acer aspire 5100 (AMD turion) u Tehnologija i Tehnika forumu; Molim da mi netko kazr kakvu maticnu ima ovaj laptop. Jer mi nista ne radi a nemam original drivere trazim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-12-06 Godina: 21
Poruka: 24
![]() | Acer aspire 5100 (AMD turion) Molim da mi netko kazr kakvu maticnu ima ovaj laptop. Jer mi nista ne radi a nemam original drivere trazim po njihovom site-u i instalirao sam sve moguce drivere jos uvijek mi nije instalirana maticna. Ili link od driveri. Thanx ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Acer aspire 5100 (AMD turion) nezgodno naći, jelda preporučam da odeš do servisa, tamo će ti sve reći ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Acer aspire 5100 (AMD turion) to matična ili grafika?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 212
![]() | matična grafička je ATI mobility radeon xpress 1100
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! Zadnji Uredio daidza : 19-05-08 u 20:40. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:25.