| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Acoustica CD/DVD maker - hitno je u Tehnologija i Tehnika forumu; Molim vas ako netko zna. Napravio sam nekoliko odličnih labelova u ovom programu, i kad ih krenem printat skužim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| -PIMPTATICA- | Acoustica CD/DVD maker - hitno je Molim vas ako netko zna. Napravio sam nekoliko odličnih labelova u ovom programu, i kad ih krenem printat skužim da je on podešen da printa na naljepnice za cd. Meni treba da printa direkt na CD. Stavio sam u postavkama printera da printa na cd, al ne pomaže. Može pomoć? U krajnjem, slučaju da mi date neki malo bolji program za ovo što sam gore naveo. hvala!
__________________ ---ex moderator--- |
| | |
| | #2 (permalink) |
| -PIMPTATICA- | Re: Acoustica CD/DVD maker - hitno je hehe, problem je riješen, prililčno jednostavno Nego sad bi zamolio nekog od vas da mi skine račun za ovaj program, verzija 3.03. pa okači na rapidshare ako je moguće. Iz meni poznatih razloga nesmijem s ovog kompjutera na stranice s računima. Hvala unaprijed
__________________ ---ex moderator--- |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned | Re: Acoustica CD/DVD maker - hitno je Citat:
trebaš R-1 il R-2? ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Acoustica CD/DVD maker - hitno je Naci cu mozda nesto samo malo... EDIT: I nasao sam nesto, ne racun nego cijelu registar kasu, pogle si na PM!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku Zadnji Uredio daMassa : 10-02-07 u 21:31. |
| | |
![]() |
| Tagovi: acoustica, cddvd maker |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:09.

---ex moderator---