| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi adobe after effects u Tehnologija i Tehnika forumu; Bok ljudi! Skinul sam si s neta After effects 6.5 jer ste mi vi to savjetovali za editiranje filmova, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | adobe after effects Bok ljudi! Skinul sam si s neta After effects 6.5 jer ste mi vi to savjetovali za editiranje filmova, dodavalje specialnih efekata... ima netko da mi veli kak se služiti ovim programom jer već 10h "drkam" po njemu i ništ nisam škužil. Želim u film dodati efekta kao lightsaber i takva sranja. Please help! ![]()
__________________ Be happy! I won't be here forever! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | A zašto ja ne mogu otvorit taj ebeni program... nijednu verziju
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | skužil sam nekaj. Naprapravil sam new composition, Stavil sam svoj film, stavil sam new layer-->solid, maknuo sam oko da se layer ne vidi, pa sam sa pen tool nacrtal lightsaber, te sam na svakom frame-u stavljal kao na slici[IMG]
__________________ Be happy! I won't be here forever! |
| | |
![]() |
| Tagovi: adobe, effects |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Adobe After Effects | k-fLiP | Računala | 2 | 22-12-05 14:20 |
| Ne mogu otvorit Adobe After Effects | Gogy | Računala | 0 | 26-11-05 22:06 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:18.