| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi ADSL u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako ja za početak uzela start od 1 GB međutim kažu mi ženske da svaki poslani mail,poslana slika,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 33
Poruka: 113
![]() | ADSL Ovako ja za početak uzela start od 1 GB međutim kažu mi ženske da svaki poslani mail,poslana slika,pa čak i otvaranje strane ide u promet ,šta je doista tako ja mislila da se slanje mailova ne računa, nego skidanje sa neta,gledanje koječega..... da li mi je onda isplativije uzeti od 5 GB.Inače bar sam dva sata dnevno na netu.Visim dosta po forumima . |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ADSL 5 gb bi ti trebalo ako ćeš svaki dan na forumu gledat slike, pisat i slično
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ADSL Da,da....Sve se računa....Slanje maila se računa...Iako ako šalješ samo tekst, veličina je zanemariva, jedino ako šalješ slike, filmove i slično (atačmenti)...Inače zato imaš upload (kada ti 'šalješ' nešto na internet - mail i slično) i download (kada ti 'skidaš' nešto sa interneta - filmovi,slike, otvaranje stranica....). Uglavnom imaš na t-com stranici posebni link na 'Korisničke stranice' i tamo se logiraj sa svojim korisničkim imenom i šifrom (one iste koje koristiš za ADSL) i možeš u svakom trenutku vidjeti koliko imaš prometa...Inače, mislim da je dodatni GB prometa cca 20kn.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uzmi 5 gb, 138 kn mjesečno ispadne i to bi ti trebalo biti dovoljno možeš paket promjenit na stranici user.t-com.hr
__________________ http://www.dubailand.ae/ Zadnji Uredio sahasa : 02-04-07 u 10:58. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 149
![]() | Re: ADSL 5 ti stvarno najviše isplati,znan ja jer san se i ja zajebava sa tim od 1gb.samo surfajući i poslavši koji mejl skupia se gigabajt-tako da ti se ne isplati.jer češ sto posto imat mjesečno 2 gigabajta a i više i to če te doć najmanje 120kn a za 140kn imaš 5gb
__________________ Download blog |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 33
Poruka: 113
![]() | Re: ADSL Pa zato si mislim za jedan GB preko dat ću ko za % a to mi je solidno znači to mogu izmjenitri gledala sam ali sam mislila ako je ugovor potpisan na 1 GB da nemogu samo tako mjenjat thanks dečki/ cure . |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: ADSL Citat:
tamo možeš promjenit. tamo možeš i vidit kolki ti je promet, pa procjeni kaj ti treba .... sve što ide u bilo kojem smjeru je promet ... dakle pričala ti na chat, zvala nekog preko Skype-a, igrala karte na T-comovom serveru .. za sve to treba nešto podataka proći i to se računa ... | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 22-05-08 Lokacija: negdje na Marsu Godina: 13
Poruka: 178
![]() | Re: ADSL Citat:
prije imala 1 gb i kaj je bilo? prekoracila sam... i ja sam misla da ne racuna slanje mailova i to al se ipak racuna...lol zato sad imam 5 gb hvala Bogu... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl |
« Blog
|
Google i vaš nickname »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:15.

Download blog