Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi ADSL u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako ja za početak uzela start od 1 GB međutim kažu mi ženske da svaki poslani mail,poslana slika,...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-04-07, 10:10   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 33
Poruka: 113
sirena se izdvaja iz mase
ADSL

Ovako ja za početak uzela start od 1 GB međutim kažu mi ženske da svaki poslani mail,poslana slika,pa čak i otvaranje strane ide u promet ,šta je doista tako ja mislila da se slanje mailova ne računa, nego skidanje sa neta,gledanje koječega..... da li mi je onda isplativije uzeti od 5 GB.Inače bar sam dva sata dnevno na netu.Visim dosta po forumima .
sirena je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 10:23   #2 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru
Re: ADSL

5 gb bi ti trebalo ako ćeš svaki dan na forumu gledat slike, pisat i slično
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 10:24   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 931
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Da,da....Sve se računa....Slanje maila se računa...Iako ako šalješ samo tekst, veličina je zanemariva, jedino ako šalješ slike, filmove i slično (atačmenti)...Inače zato imaš upload (kada ti 'šalješ' nešto na internet - mail i slično) i download (kada ti 'skidaš' nešto sa interneta - filmovi,slike, otvaranje stranica....). Uglavnom imaš na t-com stranici posebni link na 'Korisničke stranice' i tamo se logiraj sa svojim korisničkim imenom i šifrom (one iste koje koristiš za ADSL) i možeš u svakom trenutku vidjeti koliko imaš prometa...Inače, mislim da je dodatni GB prometa cca 20kn....

Više o meni
sunka5 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 10:24   #4 (permalink)
Regularni forumas

Svaki dan visim eto zato mislim da će mi 1 GB biti malo
sirena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 10:25   #5 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru
uzmi 5 gb, 138 kn mjesečno ispadne i to bi ti trebalo biti dovoljno

možeš paket promjenit na stranici user.t-com.hr

Zadnji Uredio sahasa : 02-04-07 u 10:58.
HornedRapid je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 10:30   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 22
Poruka: 149
frikson se izdvaja iz mase

5 ti stvarno najviše isplati,znan ja jer san se i ja zajebava sa tim od 1gb.samo surfajući i poslavši koji mejl skupia se gigabajt-tako da ti se ne isplati.jer češ sto posto imat mjesečno 2 gigabajta a i više i to če te doć najmanje 120kn a za 140kn imaš 5gb
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 10:42   #7 (permalink)
Regularni forumas

Pa zato si mislim za jedan GB preko dat ću ko za % a to mi je solidno znači to mogu izmjenitri gledala sam ali sam mislila ako je ugovor potpisan na 1 GB da nemogu samo tako mjenjat thanks dečki/ cure .
sirena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 11:13   #8 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,637
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

možeš mjenjati na korisničkim stranicama
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 13:12   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: sirena Pogledaj Poruke
Pa zato si mislim za jedan GB preko dat ću ko za % a to mi je solidno znači to mogu izmjenitri gledala sam ali sam mislila ako je ugovor potpisan na 1 GB da nemogu samo tako mjenjat thanks dečki/ cure .
http://user.t-com.hr

tamo možeš promjenit. tamo možeš i vidit kolki ti je promet, pa procjeni kaj ti treba ....
sve što ide u bilo kojem smjeru je promet ... dakle pričala ti na chat, zvala nekog preko Skype-a, igrala karte na T-comovom serveru .. za sve to treba nešto podataka proći i to se računa ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 13:30   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 22-05-08
Godina: 13
Poruka: 178
crazy_girl_karla se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sirena Pogledaj Poruke
Ovako ja za početak uzela start od 1 GB međutim kažu mi ženske da svaki poslani mail,poslana slika,pa čak i otvaranje strane ide u promet ,šta je doista tako ja mislila da se slanje mailova ne računa, nego skidanje sa neta,gledanje koječega..... da li mi je onda isplativije uzeti od 5 GB.Inače bar sam dva sata dnevno na netu.Visim dosta po forumima .
isplativije ti je uzet 5 gb...ja sam tak
prije imala 1 gb i kaj je bilo? prekoracila sam...
i ja sam misla da ne racuna slanje mailova
i to al se ipak racuna...lol
zato sad imam 5 gb hvala Bogu...
crazy_girl_karla je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: adsl

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108