| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi ADSL i Router u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako, uzo sam na poslu wLan odem i podesio ga kao router. problem je taj što mi na korisničkim stranicama ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| -PIMPTATICA- | ADSL i Router Ovako, uzo sam na poslu wLan odem i podesio ga kao router. problem je taj što mi na korisničkim stranicama t-coma na ispisu spajanja piše da sam se zadnji put spojio 11.9. 11.9. sam se zadnji put spojio sa starim modemom...zašto mi ne registrira spajanja sa novim modemom? nemrem si ni promet pratit...
__________________ ---ex moderator--- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 247
![]() | Re: ADSL i Router ak sam dobro skuzio, mozes se spojiti i surfati, a da t-com to nezna?! ako je tako, samo suti, jer imas besplatni flat rate. ako sumnjas da se bytevi koje skines ipak broje, e jbg onda, ali to nije greska u spajanju kablova, nego na t-comovoj stranici ili nest slicno, jer se inace nebi mogao spojit
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: ADSL i Router Pitanje Zna li tko kako bi bilo moguće izvesti umrežavanje dva računala i Zyxel routera? Ako pokušam ručno podesiti IP adrese računala u odnosu na default adresu routera stvar ne šljaka - moram uključiti opciju Obtain IP adress automatically a također i za DNS server. Jer nakon ručnog podešavanja adresa ne mogu izaći na net iako kod testiranja preko Connection Setup-a sve uredno prolazi, čak i na korisničkim stranicama postoji zapis da sam bio na mreži nekih sekundu/dvije i ništa više. Stvar izgleda otrilike ovako: WAN Information: Mode: Routing Encapsulation: PPPoE Multiplexing: LLC VPI/VCI: 0/33 Service Name : User Name : ************@htnet-dsl Password : **************** IP Address : Obtain an IP Address Automatically Network Address Translation: SUA Only Connection: Nailed-Up Connection LAN Information: IP Address: 192.168.1.1 IP Mask: 255.255.255.0 DHCP: ON Client IP Pool Starting Address: 192.168.1.30 Size of Client IP Pool: 30 LAN - LAN Setup DHCP DHCP Server Client IP Pool Starting Address 192.168.1.30 Size of Client IP Pool 30 Primary DNS Server 0.0.0.0 Secondary DNS Server 0.0.0.0 Remote DHCP Server N/A TCP/IP IP Address 192.168.1.1 IP Subnet Mask 255.255.255.0 RIP Direction None RIP Version N/A Multicast None Any IP Setup +Active A pod Alternate Configuration na računalu mi se pojavi IP adresa: 192.168.1.31 i Subnet Mask 255.255.255.0 A ovo bi bilo copy&paste sa korisničkih stranica: 27.12 16:04:40 27.12 16:04:40 72 B 72 B 0 s 27.12 16:04:42 27.12 16:04:43 60 B 60 B 1 s 27.12 16:04:44 27.12 16:04:45 70 B 70 B 1 s 27.12 16:04:46 27.12 16:04:47 60 B 60 B 1 s 27.12 16:04:50 27.12 16:04:51 60 B 60 B 1 s |
| | |
| | #8 (permalink) | ||||
| Uvaženi forumas | Pitanje Zna li tko kako bi bilo moguće izvesti umrežavanje dva računala i Zyxel routera? Ako pokušam ručno podesiti IP adrese računala u odnosu na default adresu routera stvar ne šljaka - moram uključiti opciju Obtain IP adress automatically a također i za DNS server. Jer nakon ručnog podešavanja adresa ne mogu izaći na net iako kod testiranja preko Connection Setup-a sve uredno prolazi, čak i na korisničkim stranicama postoji zapis da sam bio na mreži nekih sekundu/dvije i ništa više. Stvar izgleda otrilike ovako: Citat:
Citat:
Citat:
A ovo bi bilo copy&paste sa korisničkih stranica: Citat:
| ||||
| | |
| | #9 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: ADSL i Router Jesu to sve podatci sa routerove "stranice" za podešavanje? Ako jesu, otiđi u control panel i otvori network connections, pa tamo (zavisi oćeš se spajat kablom ili wirelessom) otiđi na properties od LAN-a odnosno wireless network connectiona... Sad nađi tcp/ip protocol i properties od njega, i tu stavi obtain ip i dns automatically... Dalje sam... (pitaj ako treba)
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
![]() |
| Tagovi: adsl, router |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Spajanje laptopa na ADSL WLAN | matchun | Help Service | 2 | 08-09-06 11:38 |
| Sharenje ADSL Modema preko dvije mrežne kartice | Kristijan | Računala | 2 | 11-02-06 14:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:21.

---ex moderator---