| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Amis DSL u Tehnologija i Tehnika forumu; ajd, jel neko ima njihov DSL? mislim uzet 4 Mbit/768 kbit kod njih i telefon, pa me zanima... (da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Amis DSL Za broj koji ste unijeli, nažalost, još uvijek nismo u mogućnosti ponuditi Amisove DVA U JEDNOM usluge. Pozivamo Vas da proučite našu ponudu ostalih usluga koje također omugućuju znatne uštede troškova telefoniranja i pristupa Internetu. hehe..kak da sam u nekom zaselku bogu iza hosentregera...
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: Amis DSL pričam o DVA U JEDNOM. kad odbijem pretplatu za ISDN i dio pretplate za DSL koju sad plaćam, sa isto razgovora, a bržim DSLom, račun bi mi bio oko 400 kuna manji... DVA U JEDNOM (flat) $Mbita je 300 kuna (sa PDVom), u to je uračunat i DSL i telefonska linija (naravno bez potrošenih minuta)... plus kaj su im i razgovori nešto jeftiniji... dakle... anybody da ima njihov DSL? brine me kakav backbone imaju prema van, jel može izdržat navalu flatrate-a .... kaj mi vrijedi kaj sam spojen sa 4 Mbita, ako se njima zaštopa promet jer nemaju dovoljno bandwidtha... |
| | |
![]() |
| Tagovi: amis dsl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:34.

)