Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Anonimno Surfanje u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam neki program, koji sam našao na internetu, pomoću kojeg se mogu skriti, tj. kad uključim taj program, i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-03-07, 01:32   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,388
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
Anonimno Surfanje

Imam neki program, koji sam našao na internetu, pomoću kojeg se mogu skriti, tj. kad uključim taj program, i na nekoj stranici provjeravam svoj IP, pokazuje mi da sam iz Rusije, pa iz Australije, Njemačke i sl...
Kada ga isključim, normalno mi kaže odakle sam, i da mi točan moj IP. Tamo piše da je taj program svojevrsna osobna zaštita na web-u, i da nije ilegalan.
Ja premalo znam o tome, pa bi volio raspravu.
Jučer sam istu ovu temu postavio, ali sa linkom gdje se taj program može skinuti, ali isti sekund reagirao je daidza i bacio ga u smeće, što će reći da ovaj put neću postavit link gdje možete skinuti taj program, a vrlo ga lako možete pronaći. Ipak, pravila su pravila, i ja to poštujem . . .

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-07, 02:31   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,133
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Anonimno Surfanje

Šta ćeš kad sam brz Sorry stari, pravilo je nema linkova
A što se tiče anonimnog surfanja mislim da ti to neće pomoći ako ideš na stranice za koje bi ti tako nešto trebalo, one su vjerovatno riješile pitanje toga.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-07, 10:23   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Šta ćeš kad sam brz Sorry stari, pravilo je nema linkova
A što se tiče anonimnog surfanja mislim da ti to neće pomoći ako ideš na stranice za koje bi ti tako nešto trebalo, one su vjerovatno riješile pitanje toga.
nevidim razlog da se miče link na legalni software ... osim ako nije bio link za download sa neke warez stranice.

ima hrpa različitih načina da se sačuva anonimnost na internetu, ali dok ne vidim koji je program u pitanju, ne mogu dati bolji odgovor ....

daidza .... jesi provjerio link prije brisanja? kak da se raspravlja o nečemu ako se tema o kojoj treba raspravljat čisti bespotrebno? ja znam nekoliko takvih programa koji su apsolutno legalni ... a neki su i besplatni ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-07, 12:02   #4 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Daj napiši ime programa ja znam za onaj Hide my Ip i ostale takve programe, ali obično je server spor tako da ono to mi je bezveze, a ionako se nemaš čega bojat
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-07, 12:32   #5 (permalink)
charolastra

daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
daidza .... jesi provjerio link prije brisanja?
Pa šta bi trebao skinuti i instalirati svaki program koji netko stavi na CP? I onda ako mi se šta dogodi kompu javiti da je bio virus?
Piše da nema linkova, nek napiše ime programa i tko hoće neka ga skida, to nije zabranjeno dok god nije reklama

daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-07, 13:26   #6 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pa šta bi trebao skinuti i instalirati svaki program koji netko stavi na CP? I onda ako mi se šta dogodi kompu javiti da je bio virus?
Piše da nema linkova, nek napiše ime programa i tko hoće neka ga skida, to nije zabranjeno dok god nije reklama

Pa ako napiše ime programa i kaže da je zadovoljan i da ga preporučuje to je odmah i reklama lol
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-07, 14:02   #7 (permalink)
charolastra

A nije, zna se šta je reklama a šta preporuka programa Recimo ako napiše da koristi neki program i da je jako dobar svatko ga može skinuti, samo upiše njegovo ime u google i to je to. A ako ga hvali na veliko i stalno ga spominje e to bi već bila reklama.

Stvarno ne vidim zašto svatko ne bi mogau upisati ime programa i skinuti ga, ako je freeware dostupan je na netu i stvarno ga ne treba dugo tražiti. A na kraju krajeva postoji i pm ako ga je baš nemoguće naći.

daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-07, 14:59   #8 (permalink)
Banned

silence

Citat:
pa ko kaže da trebaš instalirat? pogledaš jel neki ilagalni link i gotovo, ako nije ostaviš .. pa ne treba bristai linkove na korisne stvari ...

evo, ko stvarno oće da mu se maskira IP i ostalo ... nek koristi :
Tor: anonymity online
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-07, 17:02   #9 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
pa ko kaže da trebaš instalirat? pogledaš jel neki ilagalni link i gotovo, ako nije ostaviš .. pa ne treba bristai linkove na korisne stvari ...

evo, ko stvarno oće da mu se maskira IP i ostalo ... nek koristi :
Tor: anonymity online
E meni on nikada nije proradio, da ne vjeruješ

Ali ako čemo do legalnih softwarea ovaj je dobar ali nije besplatan

http://www.hide-my-ip.com/dlink.cgi
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-07, 17:20   #10 (permalink)
Banned

silence

ma za TOR treba složit i njega, pa onda browser da ide kroz njega ... ali kad se to jednom složi, onda si poprilično siguran .. znam frenda koji ga koristi svaki put kad ide prčkat po stvarima po kojima se inače ne prčka
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: anonimno, surfanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114