| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Anonimno Surfanje u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam neki program, koji sam našao na internetu, pomoću kojeg se mogu skriti, tj. kad uključim taj program, i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Anonimno Surfanje Imam neki program, koji sam našao na internetu, pomoću kojeg se mogu skriti, tj. kad uključim taj program, i na nekoj stranici provjeravam svoj IP, pokazuje mi da sam iz Rusije, pa iz Australije, Njemačke i sl... Kada ga isključim, normalno mi kaže odakle sam, i da mi točan moj IP. Tamo piše da je taj program svojevrsna osobna zaštita na web-u, i da nije ilegalan. Ja premalo znam o tome, pa bi volio raspravu. Jučer sam istu ovu temu postavio, ali sa linkom gdje se taj program može skinuti, ali isti sekund reagirao je daidza i bacio ga u smeće, što će reći da ovaj put neću postavit link gdje možete skinuti taj program, a vrlo ga lako možete pronaći. Ipak, pravila su pravila, i ja to poštujem . . . ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Anonimno Surfanje Šta ćeš kad sam brz Sorry stari, pravilo je nema linkova A što se tiče anonimnog surfanja mislim da ti to neće pomoći ako ideš na stranice za koje bi ti tako nešto trebalo, one su vjerovatno riješile pitanje toga.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned | Re: Anonimno Surfanje Citat:
ima hrpa različitih načina da se sačuva anonimnost na internetu, ali dok ne vidim koji je program u pitanju, ne mogu dati bolji odgovor .... daidza .... jesi provjerio link prije brisanja? kak da se raspravlja o nečemu ako se tema o kojoj treba raspravljat čisti bespotrebno? ja znam nekoliko takvih programa koji su apsolutno legalni ... a neki su i besplatni ... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Anonimno Surfanje Pa šta bi trebao skinuti i instalirati svaki program koji netko stavi na CP? I onda ako mi se šta dogodi kompu javiti da je bio virus? Piše da nema linkova, nek napiše ime programa i tko hoće neka ga skida, to nije zabranjeno dok god nije reklama ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Anonimno Surfanje Citat:
Pa ako napiše ime programa i kaže da je zadovoljan i da ga preporučuje to je odmah i reklama lol ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Anonimno Surfanje A nije, zna se šta je reklama a šta preporuka programa Recimo ako napiše da koristi neki program i da je jako dobar svatko ga može skinuti, samo upiše njegovo ime u google i to je to. A ako ga hvali na veliko i stalno ga spominje e to bi već bila reklama.Stvarno ne vidim zašto svatko ne bi mogau upisati ime programa i skinuti ga, ako je freeware dostupan je na netu i stvarno ga ne treba dugo tražiti. A na kraju krajeva postoji i pm ako ga je baš nemoguće naći.
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: Anonimno Surfanje Citat:
evo, ko stvarno oće da mu se maskira IP i ostalo ... nek koristi : Tor: anonymity online | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Anonimno Surfanje Citat:
Ali ako čemo do legalnih softwarea ovaj je dobar ali nije besplatan ![]() http://www.hide-my-ip.com/dlink.cgi | |
| | |
![]() |
| Tagovi: anonimno, surfanje |
« Cache od Firefoxa
|
dvd filmovi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.

Svi smo mi MASS SARR

Sorry stari, pravilo je nema linkova

Recimo ako napiše da koristi neki program i da je jako dobar svatko ga može skinuti, samo upiše njegovo ime u google i to je to. A ako ga hvali na veliko i stalno ga spominje e to bi već bila reklama.