| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi ATI Radeon 1100 u Tehnologija i Tehnika forumu; Kako i dal se uopće može pojačati "rad" grafičke kartice, naime kupio sam laptop i u njemu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() | ATI Radeon 1100 Kako i dal se uopće može pojačati "rad" grafičke kartice, naime kupio sam laptop i u njemu je grafička kartica ATI Radeon 1100. Ali kada sam pokrenuo igru Call of Duty UO troka, odnosno neće da igra kako spada i treba.... Dal se mogu nekako "pojačati neke kerefeke na njoj"??? Hvala na pomoći |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: ATI Radeon 1100 ne možeš... pretpostavljam da se radi o Radeon Xpress 1100 integriranom chipestu, a ne on grafičkoj (ne postoji grafička kartice te oznake)... to je low-end integrirana grafička koja je tamo da prikaže OS i da možeš gledat filmove... više od toga, dobije astmu... |
| | |
![]() |
| Tagovi: graficka kartica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:36.