Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Besplatni web prostor

Raspravljate o temi Besplatni web prostor u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Htio bih napraviti stranicu a nemam je gdje oglasiti.Znate li sto?Hvala na pomoci....

Starter
    Datum registracije
    02-02-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Exclamation Besplatni web prostor

Htio bih napraviti stranicu a nemam je gdje oglasiti.Znate li sto?Hvala na pomoci.

Starter
    Datum registracije
    24-03-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Re: Besplatni web prostor

Mogu reći da sam u životu promjenio čitavu hrpu provajdera i da sam naletio na sve i svašta, loš hosting se može pretvoriti u traumu pogotovo ukoliko vam treba neka pomoć i nemate se kome obratiti jer je iznajmljivač "neko" vrijeme nema podrsku. Cjenim hosting koji ima svoj c-panel i ima podršku 24 sata na dan, kao jedan od takvih bi pohvalio [ITex] net solutions :: web hosting :: reseller :: vps server :: registracija domena :: firma koja se stvarno trudi udovoljiti svojim klijentima
    ITex net solutions :: hosting / reseller hosting
    [WEB hosting] > Najpovoljnija ponuda web hosting paketa - smještaj Vaših web stranica na brze, stabilne i pouzdane servere uz brojne dodatne mogućnosti upravljanja i administracije.

[RESELLER hosting] > Resellerski paketi za profesionalce u web industriji! Ponudite Vašim klijentima vlastite hosting pakete sa Vašim brandom unutar Control Panela (Cpanel).

[VPServer] > Treba Vam stabilan namjenski server? Nemate vremena ili znanja za održavanje vlastitog servera? Full managed VPS serveri već od 99,00 KM mjesečno.

[Registracija domena] > Osigurajte svoju prisutnost na Internetu registracijom domane za sadašnje i/ili buduće potrebe prezentacije vašeg poduzeća ili projekta.

Starter
    Datum registracije
    05-02-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Pozdrav svima!

Ako netko traži besplatni WEB prsotor nek pošalje e-mail na info.bajtstore.hr sa podacima za čega će se koristiti web prostor. za web prostor se dobije i besplatna poddomena.

Regularni forumaš Avatar od korisnika mata17boy
    Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    428
    Liked
    0 times

Imam ja jednostavno riješenje za one koji bi željeli svoju stranicu. Webs - Make a free website, get free hosting

Stranicu možete nazvat po sebi ili kako god želite
    -mogućnost postave chat sobe
    -knjige gostiju
    -vrlo je jednostavno
    -više od 100 templova stranica
    - mogućnost pohrane do 60 mb, a ako želite više, može...
    linkovima na stanicu 4share.com
    Besplatno imate još 5 gb

Lajkaj nas na Facebooku