| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Besplatno zovite fiksnu liniju i Tele u Tehnologija i Tehnika forumu; evo vam i program koji trebate skinuti, samo se registrirate, upišete vaše neko korisničko ime i pass i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Administrator | evo vam i program koji trebate skinuti, samo se registrirate, upišete vaše neko korisničko ime i pass i zovite, ja zovem cijeli dan Program ima samo 1.68Mb, za razgovor morate imati mikrofon i kada upisujete brojeve upišite obavezno +385 za fiskni upišite +3851 i sada kućni broj 222 2222 a za tele upišite +38595 i sada tele bla bla broj 222 2222 |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Frajer | Ti to sve napisao!?!??!?! Svaka čast, ja toliko znakova ne bi mogao ... iako pišem neke članke nikad ne napišem toliko, pokušam što skratiti i pola izbaciti. P.S. - ako ti to okaže na forumu da si budala - banovaj ga. Ja ti kažem da će ove godine cijena pasti preko 100% moj kolega radi za H1 (potrčko) i kaže da sve brže i brže rastu, a imaju i zgodni web, optima isto tako raste te je od početka već 2-3 puta padale cijene, da nepričam više gluposti, sve u svemu vjerujem što si to napisao, nisu li praktičniji ovi fixni tel.? unatoč ovakvim cijenama ... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Administrator | kaj ga ne vidiš Besplatno zovite fiksnu liniju i Tele |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Previše je dobro da bi bilo istinito pa evo nažalost: Citat:
EDIT: aha... ovo su zemlje u koje se besplatno može zvati Australia Austria Belgium Canada Chile China Croatia Cyprus Denmark Finland France Germany Gibraltar Hong Kong Hungary Iceland IrelandIsraelItalyJapanLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMalaysiaMonacoNetherlands New ZealandNorwayPolandPortugalSingaporeSlovak RepublicSouth KoreaSpainSwedenSwitzerlandTaiwanUnited KingdomUnited States
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta Zadnji Uredio Gogy : 05-01-06 u 22:19. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-05 Lokacija: Rotterdam
Poruka: 390
![]() ![]() ![]() | He he. Sad sam prvo staru nazvao i reko: jel to koje to?. Cujem: alo,aloo, ma reko ja sam, samo nesto testiram. Veli: idi u pizdu materinu mene si naso testirat u ovo doba. Zvao Ameriku na mobilni i radi. ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 10-10-05
Poruka: 2,150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | imam problem! instalirao sam taj program, zovem i sve čujem preko ovih zvučnika na stolu, a preko slušalica ništa, isto tako ni onaj s druge strane mene ne čuje pretpostavljam da je kod mene na kompu problem, samo nemam pojma gdje, slušalice i mikrofon su ok spojeni ko zna nek pomogne! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Gamer Guru | A kako strava ufuro sam se... sada sve frendove okolo zivkam, nece se vise stari derati kakv mi je racun na telefonu...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
Nisi dobro ušteko slušalice i mikrofon ako ti nede zvuk preko slušalica nego preko zvučnika
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatno, fiksnu, liniju, tele, zovite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.