| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Besplatno zovite fiksnu liniju i Tele u Tehnologija i Tehnika forumu; Znam to al me zanimalo za ako ponovo se regam jel bi onda bilo ograničeno na minutu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| V.I.P. Član | Znam to al me zanimalo za ako ponovo se regam jel bi onda bilo ograničeno na minutu
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Administrator Datum registracije: 27-07-05
Poruka: 3
![]() | Besplatno hm ne bih rekao Pozdrav svima, evo upravo sam iskušao VoipStunt i htio bih podijeliti moje iskustvo. Prije nego krenem mala napomena da aktivno koristim GoogleTalk i Skype za telefoniranje "Internet to Internet" a prije nekoliko godina sam probao i ICQ uslugu "Internet to phone" (ili nešto sl. naziva). Uglavnom imam nešto iskustav na ovu temu. Pa da krenem... Instalirao sam VoipStund, pokrenuo ga, logirao se i isprobao "besplatnu" uslugu tako da sam sa net-a nazvao svoj fiksni broj (zamolio sam mamu da se javi u drugoj sobi da testiramo kvalitetu glasa :-) Istina, sve radi besplatno ali do 1 minute. Nakon toga se otvara pop-up u programu i kaže nešto u stilu da za 5 € mogu trajno besplano telefonorati (na fiksni naravno). Ok nije loša ponuda pa odlazim na http://www.voipstunt.com još jednom čitam sve upute i naputke (iako na sajtu nema istaknute "Security paying policy" a privacy policy je vrlo šturo napisana) odlučim potrošiti/riskirati 5 €. Logiram se u account, odabirem model plaćanja, kreditna kartica mi prihvaćena a onda na zadnjem koraku napomena "Currently it's only possible to upgrade your account with € 10.00" E pa tako se stvarno ne radi business online. Odustajem od kupnje i evo me kod vas :-) da podijelim iskustvo. Napisat ću i njima pisamce jer mislim da je Voip ideja sjajna ali ne podnosim ovakve pristupe tvrtki tj., da me netko navuče prvo na a) besplatno, b) ipak samo 5 € c) sory za tebe 10 € pozdrav svima kristijan soldo http://www.grapnet.com |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Starter | Da, to je sranje.. Samo, čudi me kako nema besplatnih programa, jer prije 2-3 godine, moglo se komodno sa MSN-om besplatno zvati sa kompa na telefon.. I bila je hrpa besplatnih pc-to-phone programa, sada više izgleda nema nijedan besplatan, zašto je tome tako? |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Regularni forumas | Citat:
Ja sam ga instalirao navečer... Zvao canadu i razgovarao 4min 43sec. Sve super!!! Probam ujutro i nakon minute mi prekine... Puko sam, sve sam se ponadao... ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: besplatno, fiksnu, liniju, tele, zovite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:02.