| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Bežični miš u Tehnologija i Tehnika forumu; mislim kupiti bežični miš Logitech Mx revolution ili G7. zanima me kakvi su pri upotrebi( malo više surfanja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-06
Poruka: 24
![]() | Bežični miš mislim kupiti bežični miš Logitech Mx revolution ili G7. zanima me kakvi su pri upotrebi( malo više surfanja a manje igrica) pa ako bi mi netko mogao napisati svojer iskustvo sa ovim miševima ili neka mi da neki savjet za neki drugi bežični miš THX |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Bežični miš imam žičanog, ali za ovo kaj si opisao, mislim da će ti bit sasvim OK. dobar bežični čak i ima prednost kaj je teži, pa se nekad može preciznije koristit. za ono kaj ti treba .. uzmi ono kaj ti se najviše sviđa i kaj ti najviše paše ... da je neki turbo ozbiljan gaming, onda bi reko da uzmeš žičanog, ali ovako .. samo naprijed, ovo su super miševi... Zadnji Uredio silence : 17-02-07 u 23:32. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Bežični miš takodjer se slazem sa silenceom
__________________ MediaRhapsody.com your daily source for videos and games |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 397
![]() ![]() ![]() | Re: Bežični miš Gledao sam recenziju tog misa na telki i rekli su da je jedina losa strana kaj je iskljucivo za desnjake ostalo su ga maksimalno pohvalili.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: Bežični miš sve ovisi kaj čovjeku treba ... meni je za net i lagani gejming dovoljan miš od 150 kuna .... mogu s njim i radit i sve (laserski, pazio sam na to) .... imo sam jedan Logitech za iste pare i nije mi nikako sjeo u ruku .. imam poprilično veliku šaku .... ovaj koji je jeftiniji i nema neke fancy opcije mi sjedi u rucu puno bolje ... ne dam 600-700 kuna za jebenog miša, to je too much .... onaj od 100 i onaj od 700 imaju istu jbenu komponentu, samo kaj je plastika drugačije izlivena .. ma jebeš to ... kod bilo koje druge komponente bar znaš kaj dobivaš za takvu razliku u cijeni ... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Daydreamer | Re: Bežični miš Ja imam svog G5, i nije mi nimalo ža 500kn što sam potrošio... U biti, ne mogu se požalit na ništa u vezi tog mišonje, osim tipki za prebacivanje osjetljivosti, koje su valjda tu da bi u recimo žaru bliske borbe, gdje je potrebna visoka osjetljivost, prebacili na nisku kada recimo triba nekome otfrkaljit glavu na 200 metara, a to prebacivanje u praksi i nije baš tako lako izvedivo radi loše postavljenih tipki.... Ja uvijek držim na poprilično velikom sensitivityu, mičem maximalno 3,4 cm po stranama.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bežični miš Imam neki najobičniji miš od logitecha, dvije tipke, kolo u sredini, bijele plastike i naravno laserski. Savršeno mi leži, korstim ga već tri godine, nema šteta. Bežićni miševi mi nisu neka fora, dobri su da se riješiš kabela da ti ne smeta preko tipkovnice. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bezicni mis, logitech, mx revolution |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:03.